dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No ja tez nie chodze godzinami po sklepach A jak ide sama to zawsze Oli chodzize mna po sklepie Jak jest ze mna G to rownie to bywa czasem razem a czasem on czeka z nia na dworze 
CZARNA Oli ok pitaku przy pobiraniu powietrze Bardzi wiele razy w ciagu dnia wydaje takie dziwne dzwieki jakby sie dusila Poprostu jak lapie powietrze to slychac ja w calym mieszkaniu :-(Bylismy u nas w szpitalu ale pluca i oskrzela sa czyste nie ma zagrozenia zycia i kazala nam isc do pedoatry swojego Poszlam w poniedzialek i powiedziala to samo ale dala skierowanie do laryngologa i dzis bylismy a laryngolog skierowanie na oddzial laryngologiczny bo ona nie jest w stanie tam sprawdzic jej tak dokladnie krtani
Ja sie zaraz pakuje i czekamy na sasiada az wroci z bielska
Boje sie ze nas zostawia i boje sie tych badan co jej beda robic :-(

CZARNA Oli ok pitaku przy pobiraniu powietrze Bardzi wiele razy w ciagu dnia wydaje takie dziwne dzwieki jakby sie dusila Poprostu jak lapie powietrze to slychac ja w calym mieszkaniu :-(Bylismy u nas w szpitalu ale pluca i oskrzela sa czyste nie ma zagrozenia zycia i kazala nam isc do pedoatry swojego Poszlam w poniedzialek i powiedziala to samo ale dala skierowanie do laryngologa i dzis bylismy a laryngolog skierowanie na oddzial laryngologiczny bo ona nie jest w stanie tam sprawdzic jej tak dokladnie krtani
Ja sie zaraz pakuje i czekamy na sasiada az wroci z bielska
Boje sie ze nas zostawia i boje sie tych badan co jej beda robic :-(
zdrówka dla Oliwci!!
Przepraszam...
Nasi swiadkowie mowia, ze jestesmy, jak Francuzi, najpierw zyjemy ze soba, a potem sie zenimy
Jejku, jak sie ciesze!!!!!!!! Mam nadzieje, ze w Polsce nie jest zimno. No wlasnie jest? Nie jest?;-)

dlatego mnie nie bylo bo nastroj mialam wisielczy lekko mowiac...ale juz jest ok i jutro przyjedzie
i podobnie.dostalam wiecej recept na to swinstwo wiec nie bede musiala tak latac czesto.