reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Bywa...ale co zrobić.
Powoli uciekam bo padam na ryjek. Dziś od 18stej nie jem i spijam wodę hehehe Mam nadzieje, ze w nocy się nie dopadne do lodówki;-)

czarna bardzo miło mi po tym co npisalaś:tak:
cigle o was mysle nie ma dnia ale szczerze z dnia na dzien czuje że sie oddalam i wypadam z naszej rodzinki BB:zawstydzona/y: Postaram się jak najczęściej zagladac i pisać
Gosiu śliczne zdjęcia!! GRATULUJE!! mały super!!!!!!!!!!
Kaka misiu słodki :)) ja mam tak ale z makijazem jak sie nie pomaluje i jade do szkoly po maludy albo na szybkie zakupy to spotykam znajomych :wściekła/y:a jak sie odwale to nikogo nie spotkam:baffled:
czekam za m do 22 zeby choc troche razem pobyc :tak: piwko, przytulanka i nyny;-)
A ja czekam na @ boze jak sie boje ale do 10 ma czas tylko ja juz sie stresuje jak cholerka
Dorka wlasnie zeby ci sie nie odwidziało, bo twojemu m wlasnie o to chodzi a potem znow rózki wyrosna

Minisia ja jakos nie mam siły na przytulanki...normalnie lewo widzę, na oczy hehehe i też czekam na @;-) Jutro powinna byc:baffled:

Minisia niedlugo wiekszosc z nas pojdzie do pracy ale jakos musimy sie tu trzymac;-)
Kaka ja tez czekam i tez jutro powinna byc....moj humor wspanialy wskazuje na to ze bedzie;-)
maly zasnal a ja sie nudze i chyba do niego dolacze;-)wczoraj jak zasnal o 20 to spal do 9 rano z przerwa o 7 na mleko:-)wiec sie wyspalismy za wszystkie czasy bo ostatnio budzil sie o 7 i dalej ni cholery spac nie chcial.a teraz go przytkalam smoczkiem rano i zasnal:-)nawet dzisiaj grzeczniejszy byl.tylko ten katarek jego mnie martwi troche ale mam nadzieje ze przejdzie.i mnie tez cos gardlo zaczyna bolec, nos tez zatkany...cos sie szykuje chyba:-(
ja zaczynam od dzisiaj witaminki brac bo teraz mi sie tak sypia te wlosy ze bede musiala sie chyba obciac bo jakos malo ich juz mam:-(albo jakas kuracje na wlosy zapodac...tylko czy to cosa pomoze?jesli maly wyrywa mi drugie tyle ile mi wypada:baffled:

Jestesmy w domu :tak:
W szpitalu zbadal Oliwie laryngolog na izbie przyjec I jak otworzyl jej gardelko mozniej to az ja widzialam jakie ma straszne to gardelko :-(Okazalo sie ze krtan jest ok (i podobno to mozna zbadac przy normalnym badaniu Czyli otwarciu buzi i zajzeniu do srodka czego nie umiala dzis zbadac laryngolog u ktorej dzis bylysmy :baffled:)Ale OLIWIA MA OSTRE ZAPALENIE GARDLA I MIGDALKOW :-(
Biedactwo moje Ale ona widze nie odczuwa tego jakos za specjalnie bo jest pogodna na szczescie :tak: A z tym dzwiekiem to chyba ona sobie tak robi bo nic nie wskazuje na to aby jej cos bylo i sie duzila itp.
Mamy antybiotyk i smarowac jej gardelko trzeba Antybiotyk juz dostala dzis a smarowanie zaczynam od jutra:tak:
Wiecie jak mi ulzylo I ciesze sie ze jestesmy w domu :tak:

ASIU Oliwia wstaje ostatnio o 5 i nie chce juz spac tylko zalicza drzemke

Juz nie pamietam co komu mialam odpisac SORKI :rofl2:

OLI DOPIERO USNELA BO DZIS MIALA PRZEZ TEN SZPITAL WSIO POPSZESUWANE

MALENA misiowy ogrodek z dyni hihihi Dalam jej do mleka

Wiecie co jestem w szoku G dostal wezwanie do sadu na 12 marca to juz za tydzien w czwartek Sprawa o rozwod A ja nie dostalam nic Jeszcze jeden dokument im widze I czekalam na decyzje o odroczenie kosztow I jestem w szoku I dzwonie tak do nich a babka mowi ze razem zostaly 2 wezwania wyslane do G i do mnie Ale ze poczta moze cos tam poknocila i do mnie jeszcze nie doszlo Pytalam o te odroczenie I powiedziala ze 20 lutego byla rozprawa i Z jej slow wynikalo ze odroczyli mi koszty i Powiedziala ze jak ja nie dostane wezwanie to mam sie razem z G wstawic tego 12 marca bo to juz jest pierwsza rozprawa Dziewczyny jakies to bardzo szybki i dziwne Ja skaladalam papiery 16 lutego jestem w szooku a G lazi troche zly
Dorotka ja widziałam,;-):-p ale nie zdążyłam napisać, jak szybko!!!!
O matko, żeby tylko Oli nic nie było :szok:

Hello mamuśki chyba się udało i mam neta:-p:-p:-p:-p:-p
Normalnie bez niego jak bez ręki:-D:-D:-D
Justynka jak dziś Laura????
Magdziunia zaraz lece ne zamkniety bo nie wiem o co kaman:zawstydzona/y:
Asia ja bym kupiła bez recepty mleko i sprawdziła na własna reke:tak:
Marma tule i duzo sił przesyłam

Idu dalej czytac:-p

My dalej czekamy na druga jedyneczke i lada dzien bedzie:tak: a tak po za tym to u nas OK
No widać bardzo ok, gdzie ty te kila pochowałaś???? za uszami? efekty dietki widać gołym okiem :-D. Specjalnie te chrzciny odwlekałaś, co? :-p:-p:-p

Gosia witaj!!!! gratuluje !!! super foteczki. Mam nadzieję, że już teraz będziesz z nami.
Blondi ty nie kracz tylko łykaj witaminy, na przeziębienie też pomoże, nie tylko na kudełki, Szymek też uwielbia wyszarpywać matce włosy!

Domi, niebawem i ja zaczne się wymykać z forum, jak wrócę do pracy. Rozumiem co czujesz, bo wystarczy, że mam kilka dni obsuwy i już nie wiem co się tu dzieję i jak mam zacząć:baffled:

Mały dziś przespał mi prawie cały dzień, a i tak ledwo dotrwał do kąpieli, chyba te wyjazdy go męczą i dziś odreagowywał.
Od jutra znowu rehab. ,a w przyszłym tygodniu zapierdziel straszny, bo mamy jeszcze wizytę w poradni alergologicznej w Łodzi, może odwiedzę Magdę? ;-):-p.
A gdzie Ulka???????

a ja zapomnialam napisac ze martwi mnie nozka po szczepionce moja niunia w miejscu wklucia ma czerwony plac a pod nim odczuwam kuleczke takiego guziolka rumianek przykladam i nic sie nie zmienia jade do lekrza jutro bo to juz 2 tyg po szczepionce :-(

WIOLU to fajnie jak ci Szymonek dzis ladnie pospal Najwidoczniej potrzebowal miec taki senny dzien :-)
Powodzenia jutro na rehabilitacji :-)
MINISIA jejku no to serio nie ma na co czekac Lec jutro do lekarza i czekamy na wiesci
A o G pisalam ci ostatnio na GG nie wiem czy przeczytalas ?

Dziewczyny zaraz wiekszosc z nas bedzie pracowala Ale ja ufam ze nasze BB bedzie nadal takie fajne jak jest No moze bedzie mniej plodne w strony do czytania Ale przynajmniej bedzie latwo z nadrobieniem Oczywiscie jak bedziemy pracowaly mniej tego czasu bedzie ale ja bede zagladala jak tylko bede mogla

Czasem przez BB mam wyrzuty sumienia ze Oli sama wtedy sie bawi itp A ostatnio mysle sobie ze G powie W SADZIE ZE JA CALY CZAS NA KOMPUTERZE SIEDZE A ON SIE DZIECKIEM ZAJMUJE :-(

Lece spac DOBRANOC do jutra :-)

reklama
minisia to prawdopodobnie tylko odczyn, mały miał tak po ostatniej, ja nie robiłam nic i zeszło
dorotka oj dobrze ze was tam nie zatrzymali i kuruj Oli, a rozprawa naprawde szybko
gosia witaj
czarna jak ty bedziesz marudziła co do figury to cie dosłownie ubije

Jejku nie wiem już co czytałam przez to ze wpadam i wypadam.
Ja dzisiaj byłam w pracy, pogadałam z szefem, on swoje a ja i tak zrobie swoje:). Potem spacerek z małym, sprzatanie, prasowanie i marudzący Kamiś- byłam dzisiaj z nim sama bo M robił boksy, nie chciał czekac na mnie aż się wykuruje. My jutro mamy miueć szczepienie, ale nie wiadomo czy będzie, zobaczymy. Mykam bo jakoś padam dzisiaj

Do góry