reklama
czarna bardzo miło mi po tym co npisalaś
cigle o was mysle nie ma dnia ale szczerze z dnia na dzien czuje że sie oddalam i wypadam z naszej rodzinki BB
Postaram się jak najczęściej zagladac i pisać
Gosiu śliczne zdjęcia!! GRATULUJE!! mały super!!!!!!!!!!
Kaka misiu słodki
) ja mam tak ale z makijazem jak sie nie pomaluje i jade do szkoly po maludy albo na szybkie zakupy to spotykam znajomych
a jak sie odwale to nikogo nie spotkam
czekam za m do 22 zeby choc troche razem pobyc
piwko, przytulanka i nyny;-)
A ja czekam na @ boze jak sie boje ale do 10 ma czas tylko ja juz sie stresuje jak cholerka
Dorka wlasnie zeby ci sie nie odwidziało, bo twojemu m wlasnie o to chodzi a potem znow rózki wyrosna

cigle o was mysle nie ma dnia ale szczerze z dnia na dzien czuje że sie oddalam i wypadam z naszej rodzinki BB
Postaram się jak najczęściej zagladac i pisać Gosiu śliczne zdjęcia!! GRATULUJE!! mały super!!!!!!!!!!
Kaka misiu słodki
a jak sie odwale to nikogo nie spotkam
czekam za m do 22 zeby choc troche razem pobyc
piwko, przytulanka i nyny;-)A ja czekam na @ boze jak sie boje ale do 10 ma czas tylko ja juz sie stresuje jak cholerka
Dorka wlasnie zeby ci sie nie odwidziało, bo twojemu m wlasnie o to chodzi a potem znow rózki wyrosna
blond_20
Czarownica
Minisia niedlugo wiekszosc z nas pojdzie do pracy ale jakos musimy sie tu trzymac;-)
Kaka ja tez czekam i tez jutro powinna byc....moj humor wspanialy wskazuje na to ze bedzie;-)
maly zasnal a ja sie nudze i chyba do niego dolacze;-)wczoraj jak zasnal o 20 to spal do 9 rano z przerwa o 7 na mleko:-)wiec sie wyspalismy za wszystkie czasy bo ostatnio budzil sie o 7 i dalej ni cholery spac nie chcial.a teraz go przytkalam smoczkiem rano i zasnal:-)nawet dzisiaj grzeczniejszy byl.tylko ten katarek jego mnie martwi troche ale mam nadzieje ze przejdzie.i mnie tez cos gardlo zaczyna bolec, nos tez zatkany...cos sie szykuje chyba:-(
ja zaczynam od dzisiaj witaminki brac bo teraz mi sie tak sypia te wlosy ze bede musiala sie chyba obciac bo jakos malo ich juz mam:-(albo jakas kuracje na wlosy zapodac...tylko czy to cosa pomoze?jesli maly wyrywa mi drugie tyle ile mi wypada
Kaka ja tez czekam i tez jutro powinna byc....moj humor wspanialy wskazuje na to ze bedzie;-)
maly zasnal a ja sie nudze i chyba do niego dolacze;-)wczoraj jak zasnal o 20 to spal do 9 rano z przerwa o 7 na mleko:-)wiec sie wyspalismy za wszystkie czasy bo ostatnio budzil sie o 7 i dalej ni cholery spac nie chcial.a teraz go przytkalam smoczkiem rano i zasnal:-)nawet dzisiaj grzeczniejszy byl.tylko ten katarek jego mnie martwi troche ale mam nadzieje ze przejdzie.i mnie tez cos gardlo zaczyna bolec, nos tez zatkany...cos sie szykuje chyba:-(
ja zaczynam od dzisiaj witaminki brac bo teraz mi sie tak sypia te wlosy ze bede musiala sie chyba obciac bo jakos malo ich juz mam:-(albo jakas kuracje na wlosy zapodac...tylko czy to cosa pomoze?jesli maly wyrywa mi drugie tyle ile mi wypada

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jestesmy w domu 
W szpitalu zbadal Oliwie laryngolog na izbie przyjec I jak otworzyl jej gardelko mozniej to az ja widzialam jakie ma straszne to gardelko :-(Okazalo sie ze krtan jest ok (i podobno to mozna zbadac przy normalnym badaniu Czyli otwarciu buzi i zajzeniu do srodka czego nie umiala dzis zbadac laryngolog u ktorej dzis bylysmy
)Ale OLIWIA MA OSTRE ZAPALENIE GARDLA I MIGDALKOW :-(
Biedactwo moje Ale ona widze nie odczuwa tego jakos za specjalnie bo jest pogodna na szczescie
A z tym dzwiekiem to chyba ona sobie tak robi bo nic nie wskazuje na to aby jej cos bylo i sie duzila itp.
Mamy antybiotyk i smarowac jej gardelko trzeba Antybiotyk juz dostala dzis a smarowanie zaczynam od jutra
Wiecie jak mi ulzylo I ciesze sie ze jestesmy w domu
ASIU Oliwia wstaje ostatnio o 5 i nie chce juz spac tylko zalicza drzemke
Juz nie pamietam co komu mialam odpisac SORKI
OLI DOPIERO USNELA BO DZIS MIALA PRZEZ TEN SZPITAL WSIO POPSZESUWANE

W szpitalu zbadal Oliwie laryngolog na izbie przyjec I jak otworzyl jej gardelko mozniej to az ja widzialam jakie ma straszne to gardelko :-(Okazalo sie ze krtan jest ok (i podobno to mozna zbadac przy normalnym badaniu Czyli otwarciu buzi i zajzeniu do srodka czego nie umiala dzis zbadac laryngolog u ktorej dzis bylysmy
)Ale OLIWIA MA OSTRE ZAPALENIE GARDLA I MIGDALKOW :-(Biedactwo moje Ale ona widze nie odczuwa tego jakos za specjalnie bo jest pogodna na szczescie
A z tym dzwiekiem to chyba ona sobie tak robi bo nic nie wskazuje na to aby jej cos bylo i sie duzila itp.Mamy antybiotyk i smarowac jej gardelko trzeba Antybiotyk juz dostala dzis a smarowanie zaczynam od jutra

Wiecie jak mi ulzylo I ciesze sie ze jestesmy w domu

ASIU Oliwia wstaje ostatnio o 5 i nie chce juz spac tylko zalicza drzemke
Juz nie pamietam co komu mialam odpisac SORKI

OLI DOPIERO USNELA BO DZIS MIALA PRZEZ TEN SZPITAL WSIO POPSZESUWANE
wanilia79
Entuzjast(k)a
Dorotka ja widziałam,;-)MALENA misiowy ogrodek z dyni hihihi Dalam jej do mleka
Wiecie co jestem w szoku G dostal wezwanie do sadu na 12 marca to juz za tydzien w czwartek Sprawa o rozwod A ja nie dostalam nic Jeszcze jeden dokument im widze I czekalam na decyzje o odroczenie kosztow I jestem w szoku I dzwonie tak do nich a babka mowi ze razem zostaly 2 wezwania wyslane do G i do mnie Ale ze poczta moze cos tam poknocila i do mnie jeszcze nie doszlo Pytalam o te odroczenie I powiedziala ze 20 lutego byla rozprawa i Z jej slow wynikalo ze odroczyli mi koszty i Powiedziala ze jak ja nie dostane wezwanie to mam sie razem z G wstawic tego 12 marca bo to juz jest pierwsza rozprawa Dziewczyny jakies to bardzo szybki i dziwne Ja skaladalam papiery 16 lutego jestem w szooku a G lazi troche zly
ale nie zdążyłam napisać, jak szybko!!!!O matko, żeby tylko Oli nic nie było
No widać bardzo ok, gdzie ty te kila pochowałaś???? za uszami? efekty dietki widać gołym okiemHello mamuśki chyba się udało i mam neta
Normalnie bez niego jak bez ręki
Justynka jak dziś Laura????
Magdziunia zaraz lece ne zamkniety bo nie wiem o co kaman
Asia ja bym kupiła bez recepty mleko i sprawdziła na własna reke
Marma tule i duzo sił przesyłam
Idu dalej czytac
My dalej czekamy na druga jedyneczke i lada dzien bedziea tak po za tym to u nas OK
. Specjalnie te chrzciny odwlekałaś, co? 

Gosia witaj!!!! gratuluje !!! super foteczki. Mam nadzieję, że już teraz będziesz z nami.
Blondi ty nie kracz tylko łykaj witaminy, na przeziębienie też pomoże, nie tylko na kudełki, Szymek też uwielbia wyszarpywać matce włosy!
Domi, niebawem i ja zaczne się wymykać z forum, jak wrócę do pracy. Rozumiem co czujesz, bo wystarczy, że mam kilka dni obsuwy i już nie wiem co się tu dzieję i jak mam zacząć
Mały dziś przespał mi prawie cały dzień, a i tak ledwo dotrwał do kąpieli, chyba te wyjazdy go męczą i dziś odreagowywał.
Od jutra znowu rehab. ,a w przyszłym tygodniu zapierdziel straszny, bo mamy jeszcze wizytę w poradni alergologicznej w Łodzi, może odwiedzę Magdę? ;-)
.A gdzie Ulka???????
a ja zapomnialam napisac ze martwi mnie nozka po szczepionce moja niunia w miejscu wklucia ma czerwony plac a pod nim odczuwam kuleczke takiego guziolka rumianek przykladam i nic sie nie zmienia jade do lekrza jutro bo to juz 2 tyg po szczepionce :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WIOLU to fajnie jak ci Szymonek dzis ladnie pospal Najwidoczniej potrzebowal miec taki senny dzien :-)
Powodzenia jutro na rehabilitacji :-)
MINISIA jejku no to serio nie ma na co czekac Lec jutro do lekarza i czekamy na wiesci
A o G pisalam ci ostatnio na GG nie wiem czy przeczytalas ?
Dziewczyny zaraz wiekszosc z nas bedzie pracowala Ale ja ufam ze nasze BB bedzie nadal takie fajne jak jest No moze bedzie mniej plodne w strony do czytania Ale przynajmniej bedzie latwo z nadrobieniem Oczywiscie jak bedziemy pracowaly mniej tego czasu bedzie ale ja bede zagladala jak tylko bede mogla
Czasem przez BB mam wyrzuty sumienia ze Oli sama wtedy sie bawi itp A ostatnio mysle sobie ze G powie W SADZIE ZE JA CALY CZAS NA KOMPUTERZE SIEDZE A ON SIE DZIECKIEM ZAJMUJE :-(
Lece spac DOBRANOC do jutra :-)
Powodzenia jutro na rehabilitacji :-)
MINISIA jejku no to serio nie ma na co czekac Lec jutro do lekarza i czekamy na wiesci
A o G pisalam ci ostatnio na GG nie wiem czy przeczytalas ?
Dziewczyny zaraz wiekszosc z nas bedzie pracowala Ale ja ufam ze nasze BB bedzie nadal takie fajne jak jest No moze bedzie mniej plodne w strony do czytania Ale przynajmniej bedzie latwo z nadrobieniem Oczywiscie jak bedziemy pracowaly mniej tego czasu bedzie ale ja bede zagladala jak tylko bede mogla
Czasem przez BB mam wyrzuty sumienia ze Oli sama wtedy sie bawi itp A ostatnio mysle sobie ze G powie W SADZIE ZE JA CALY CZAS NA KOMPUTERZE SIEDZE A ON SIE DZIECKIEM ZAJMUJE :-(
Lece spac DOBRANOC do jutra :-)
reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
minisia to prawdopodobnie tylko odczyn, mały miał tak po ostatniej, ja nie robiłam nic i zeszło
dorotka oj dobrze ze was tam nie zatrzymali i kuruj Oli, a rozprawa naprawde szybko
gosia witaj
czarna jak ty bedziesz marudziła co do figury to cie dosłownie ubije
Jejku nie wiem już co czytałam przez to ze wpadam i wypadam.
Ja dzisiaj byłam w pracy, pogadałam z szefem, on swoje a ja i tak zrobie swoje
. Potem spacerek z małym, sprzatanie, prasowanie i marudzący Kamiś- byłam dzisiaj z nim sama bo M robił boksy, nie chciał czekac na mnie aż się wykuruje. My jutro mamy miueć szczepienie, ale nie wiadomo czy będzie, zobaczymy. Mykam bo jakoś padam dzisiaj
dorotka oj dobrze ze was tam nie zatrzymali i kuruj Oli, a rozprawa naprawde szybko
gosia witaj
czarna jak ty bedziesz marudziła co do figury to cie dosłownie ubije
Jejku nie wiem już co czytałam przez to ze wpadam i wypadam.
Ja dzisiaj byłam w pracy, pogadałam z szefem, on swoje a ja i tak zrobie swoje
Podziel się: