Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Postaram się jak najczęściej zagladac i pisać
a jak sie odwale to nikogo nie spotkam
piwko, przytulanka i nyny;-)

)Ale OLIWIA MA OSTRE ZAPALENIE GARDLA I MIGDALKOW :-(
A z tym dzwiekiem to chyba ona sobie tak robi bo nic nie wskazuje na to aby jej cos bylo i sie duzila itp.

Dorotka ja widziałam,;-)MALENA misiowy ogrodek z dyni hihihi Dalam jej do mleka
Wiecie co jestem w szoku G dostal wezwanie do sadu na 12 marca to juz za tydzien w czwartek Sprawa o rozwod A ja nie dostalam nic Jeszcze jeden dokument im widze I czekalam na decyzje o odroczenie kosztow I jestem w szoku I dzwonie tak do nich a babka mowi ze razem zostaly 2 wezwania wyslane do G i do mnie Ale ze poczta moze cos tam poknocila i do mnie jeszcze nie doszlo Pytalam o te odroczenie I powiedziala ze 20 lutego byla rozprawa i Z jej slow wynikalo ze odroczyli mi koszty i Powiedziala ze jak ja nie dostane wezwanie to mam sie razem z G wstawic tego 12 marca bo to juz jest pierwsza rozprawa Dziewczyny jakies to bardzo szybki i dziwne Ja skaladalam papiery 16 lutego jestem w szooku a G lazi troche zly
ale nie zdążyłam napisać, jak szybko!!!!
No widać bardzo ok, gdzie ty te kila pochowałaś???? za uszami? efekty dietki widać gołym okiemHello mamuśki chyba się udało i mam neta
Normalnie bez niego jak bez ręki
Justynka jak dziś Laura????
Magdziunia zaraz lece ne zamkniety bo nie wiem o co kaman
Asia ja bym kupiła bez recepty mleko i sprawdziła na własna reke
Marma tule i duzo sił przesyłam
Idu dalej czytac
My dalej czekamy na druga jedyneczke i lada dzien bedziea tak po za tym to u nas OK
. Specjalnie te chrzciny odwlekałaś, co? 

.