reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Gosia w końcu zajrzałaś. My tu się już martwić zaczełyśmy. A swoja drogą pięknie wygladaliście.

reklama
Hey!!!!!!!!!!!!!!!
Witam, po baaardzo dlugiej nieobecnosci :sorry2: Przepraszam...
U mnie jak zwykle mlyn. Moze w skrocie opisze, co sie dzialo od Swiat. Wiec...

Po Swietach, przed Sylwestrem, M. staral sie o wize. Nie dostal. 14. stycznia byl chrzest Radusia, a 15.-tego nasz slub koscielny :-D Nasi swiadkowie mowia, ze jestesmy, jak Francuzi, najpierw zyjemy ze soba, a potem sie zenimy:-D Dwa dni po slubie przylecialam z dziecmi do rodzicow. i juz w ta sobote wracamy do Olecka :-p Jejku, jak sie ciesze!!!!!!!! Mam nadzieje, ze w Polsce nie jest zimno. No wlasnie jest? Nie jest?;-)

Z samopoczuciem, to raczej na plus, choc bywaja dni, ze potykam sie o wlasne nogi:-D (ups!). Radus rosnie, obraca sie na brzuszek bez problemu, odkad skonczyl 4 miesiace. Probuje siedziec, choc po dluzszej chwili denerwuje sie. Ida mu zeby, przeswituja przez dziasla (te z dolu). Staram sie mu dawac mleko z proszku, bo chce juz odstawic od piersi. Je kasze na noc (wciaz budzi sie 3-4 razy w nocy), a w dzien pomalu wprowadzam mu marchewke i zupki przecierowe. Ostatnio, jak go wazylam (mial niepelne 3 mies.), to waga wskazala 7,5 kg. W ten poniedzialek idziemy na szczepienie, wiec zobaczymy ile podskoczylo... Jestem szczesliwa, bo wkrotce wiosna, a i budowa u nas rusza w kwietniu (dostalismy upragniony kredyt, troszke sie nazbieralo podczas slubu:tak:). I jakos tak fajnie nam sie uklada!

Wkleje kilka fotek (ze slubu, Radus z Julka, Radus:-D)

Zobacz załącznik 119214Zobacz załącznik 119213
Zobacz załącznik 119216Zobacz załącznik 119217
No nareszcie pisałam do Ciebie na priv i sms-a. Super foty i opisek
no nareszcie!!!Witaj Gosia!!!:-D:-)ale fajnie ze Wam sie tak uklada.a Radus juz duuuzy facet;-)i tak wszystkie postepy na raz az mi sie w glowie zamieszalo:tak:
ja tez juz zadowolona bo maly jednak wlasciwie zdrowy;-)tylko katarek ma.
wczoraj sie zarlam z W:wściekła/y:dlatego mnie nie bylo bo nastroj mialam wisielczy lekko mowiac...ale juz jest ok i jutro przyjedzie:tak:maly sobie wlasnie tnie komara, a ja zaczynam salatke jarzynowa kroic.taka jak na swieta:tak:bo mi sie zamarzyla ostatnio.do tego kabanosy i bede wcinac:tak:
malemu chyba zaczne jednak cos podawac bo znajac ta moja pediatre to maly skonczy rok i dalej bedzie zyl samym mlekiem, a wlasciwie nie mlekiem tylko tym czyms co smierdzi jak ktos trafnie nazwal zdechla mysza...albo chomikiem;-)bo nie wiem jak zdechla mysz ale chomika to nie raz czulam:baffled:i podobnie.dostalam wiecej recept na to swinstwo wiec nie bede musiala tak latac czesto.
Dorotka to super ze z sadu tak szybko przyszlo:tak::tak::tak:tylko zeby Ci sie nie odwidzialo teraz:-p
Czarna i zapomnialam Wam pogratulowac pierwszego zebola!!!!:tak:
No i gratki dla Lili :tak:
fajnie ze to tylko katarek:tak:
Kaka a z jakiej to okazji misiu?

Minisia ja wiem ze jestes zapracowana ale mi tak tu ciebie brakuje:(((

ASIU no to dobrze ze z W juz lepiej :-)
OLCIA oby to nie byla astma
GOSIU zareaguje tak jak kazda WRESZCIE SIE POJAWILAS :-)
No to dzialo sie u ciebie duzo :-) Super zdjecia I jaki Radek juz duzy :-)

CHYBA TERAZ ZA WIELE Z WAS NIE ZAUWAZYLO ZE NAPISALAM ZE IDZIEMY DO SZPITALA ? HIHIHI
ZARTUJE JAK ZWYKLE

My juz spakowana Sasiada nie ma wrr A mnie na sama mysl cos bierze ze szpital itp Teraz wlasnie maz od chrzestnej Oliwi sie zdeklarowal ze pojedzie z nami

Dorotka trzymam kciuki!!!!

Ja przepraszam, witam się tylko. Cały dzień siedzę nad cv- dzięki za wczorajszego kopa:)
Idziemy pospacerkować dla zebrania myśli a wieczorem poczytam i poodpisuję.

To ja się jeszcze szybko witam z Gosią- ładne zdjęcia a buziaki jakie radosne na nich:-)
No i z Czarną:tak:
Ale nie poczytałam co tam u Was:zawstydzona/y:

Dorota rzeczywiście szybko z sądem :tak: Trzymam kciuki za Was, żeby tylko na badaniu się skończyło.
Justyna buziaki dla Laury. Mi też żal Martyny jak gorączkuje i brakuje mi jej harców
Gratki dla Lilii. Jak ten czas szybko leci :rofl2:
Gosiu witaj. Same przyjemne rzeczy się działy. Śliczna para!!!
Czarna rozumiem, że Cię kusi z zakupami. My też już wybraliśmy fotelik i w wakacje kupimy.

Ja tak na chwilę, bo taki dzień jakiś intensywny. Niby nic się nie działo, a padam na twarz. Czekam aż M wykąpie Martynę, bo już histerii dostała ze zmęczenia (to chyba przez ta pogodę) i zabieram się za Bartka. Miłego wieczoru!!!

Dorotka trzymam kciuki!!!!

Ja przepraszam, witam się tylko. Cały dzień siedzę nad cv- dzięki za wczorajszego kopa:)
Idziemy pospacerkować dla zebrania myśli a wieczorem poczytam i poodpisuję.

To ja się jeszcze szybko witam z Gosią- ładne zdjęcia a buziaki jakie radosne na nich:-)
No i z Czarną:tak:
Ale nie poczytałam co tam u Was:zawstydzona/y:

no i sie obraze (zart:))))

Dorota rzeczywiście szybko z sądem :tak: Trzymam kciuki za Was, żeby tylko na badaniu się skończyło.
Justyna buziaki dla Laury. Mi też żal Martyny jak gorączkuje i brakuje mi jej harców
Gratki dla Lilii. Jak ten czas szybko leci :rofl2:
Gosiu witaj. Same przyjemne rzeczy się działy. Śliczna para!!!
Czarna rozumiem, że Cię kusi z zakupami. My też już wybraliśmy fotelik i w wakacje kupimy.

Ja tak na chwilę, bo taki dzień jakiś intensywny. Niby nic się nie działo, a padam na twarz. Czekam aż M wykąpie Martynę, bo już histerii dostała ze zmęczenia (to chyba przez ta pogodę) i zabieram się za Bartka. Miłego wieczoru!!!
no własnie kiedys wkleiłas link chyba conneco:confused: jestes zadowolona?

A mnie czeka samotny wieczór z dziecmi bo M wybywa:rofl2:

Gosiu tak dawno Ciebie nie było - witaj skarbie.
A zdjęcia ze ślubu piękne - oj działo się u Was w rodzince.

Dorotko pierwsza rozprawa może być faktycznie tą ugodową - zresztą może to i dobrze, że tak szybko.
Zobaczysz co i jak a G zły - bo Ty postawiłaś na swoim i to może będzie dla niego kolejnym już kubłem zimnej wody.

Mały ululany i nakarmiony zasnął, ja padam ze zmęczenia a raczej z przeczytania ;-)
Na spacerku dziś Sebcio spał od 14.00 do 16.30

Właśnie zjadałam jemu słoiczek z brzoskwiniami ... nie mogłam się oprzeć ... ech ... do czego to doszło, żeby matka wyjadała dziecku jedzonko :no:

Oki ja już uciekam i życzę miłej nocki.

reklama
Misiek bez okazji.

Dorka trzymam kciukasa.

No i miałam nagłą wizyte mamy. A w domu burdelo bo jakos dzissię zebrać nie mogłam. Dobrze, że sie zpowiedziała na 15minut zanim zastukała w drzwi bo chociaż z grubsza ogarnęłam to i owo:rofl2:
Ledwo mama wyszła w drzwiach stneła siostra...matko. Jak jest czysciutko to nikogo nie ma. Jak tylko 1 dzien człowiek machnie ręką i nic nie robi zaraz ma gosci.

Hanka po atrakcjach dzisiejszego dnia przegapiła 1 drzemkę i maruda sie zrobiła.Przeczymałam ją trochę i śpi.

Jutro jadę do babci na imieninki. Ale fajnie mi tydzień leci :tak:

Do góry