ppatqa
Październikowe mamy'08
minisia jakieś 3 tyg
kate gratki dla małej za zasypianie i 4 miesiące, a autko szkoda- niestety czasem tak bywa, byle poszło z ubezpieczenia
Evelajna jejku ty tutaj w środku nocy
dorotko musiałabyś się spytać lekarza o spacer, z drugiej strony pogoda ładna, oj nie wiem, zadzwoń do przychodni i spytaj. Zdrówka
blond u mnie maly kaszlał i katar miał tydzień, a ja już 2 tyg i końca nie widać, zdrówka dla was
Marma oj pogoda ładna, ładna
Kaka no nie podoba, ale to już jego problem
U nas nocka tradycyjna od 9 do 5.30 i potem jeszcze do 9 z przerwami
. U mnie słoneczko. Przyszło krzwesełko do karmienia, parasolka i folia do spacerówki
. Maly nie zaliczył drzemki koło 10 i teraz gada. My dziś popołudniu na szczepienie, a mnie czeka furra prasowania i sprzątanie a nie chce mi się
. Na wadze dzisiaj 59, mimo ze ni cwicze 2 tyg, mam nadzieje ze jak zaczne ćwiczyć to rusze dalej w dół. A wczoraj w prtacy usłyaszałam gdzie zgubiłam brzuch
kate gratki dla małej za zasypianie i 4 miesiące, a autko szkoda- niestety czasem tak bywa, byle poszło z ubezpieczenia
Evelajna jejku ty tutaj w środku nocy
dorotko musiałabyś się spytać lekarza o spacer, z drugiej strony pogoda ładna, oj nie wiem, zadzwoń do przychodni i spytaj. Zdrówka
blond u mnie maly kaszlał i katar miał tydzień, a ja już 2 tyg i końca nie widać, zdrówka dla was
Marma oj pogoda ładna, ładna
Kaka no nie podoba, ale to już jego problem
U nas nocka tradycyjna od 9 do 5.30 i potem jeszcze do 9 z przerwami
i troche głodna...a u babci takie pyszności będą...i jak tu być na diecie??

)Ale OLIWIA MA OSTRE ZAPALENIE GARDLA I MIGDALKOW :-(

. Jak się obrazi, to trudno.
Mnie też taka myśl dziś chodzi po głowie. Nawet kazałam M jabłka kupić.