reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

minisia jakieś 3 tyg
kate gratki dla małej za zasypianie i 4 miesiące, a autko szkoda- niestety czasem tak bywa, byle poszło z ubezpieczenia
Evelajna jejku ty tutaj w środku nocy:)
dorotko musiałabyś się spytać lekarza o spacer, z drugiej strony pogoda ładna, oj nie wiem, zadzwoń do przychodni i spytaj. Zdrówka
blond u mnie maly kaszlał i katar miał tydzień, a ja już 2 tyg i końca nie widać, zdrówka dla was
Marma oj pogoda ładna, ładna:)
Kaka no nie podoba, ale to już jego problem:)

U nas nocka tradycyjna od 9 do 5.30 i potem jeszcze do 9 z przerwami:). U mnie słoneczko. Przyszło krzwesełko do karmienia, parasolka i folia do spacerówki:). Maly nie zaliczył drzemki koło 10 i teraz gada. My dziś popołudniu na szczepienie, a mnie czeka furra prasowania i sprzątanie a nie chce mi się:(. Na wadze dzisiaj 59, mimo ze ni cwicze 2 tyg, mam nadzieje ze jak zaczne ćwiczyć to rusze dalej w dół. A wczoraj w prtacy usłyaszałam gdzie zgubiłam brzuch;)

reklama
Wspominanki;-)

Zaraz zawijam sie do babci. Hanka jeszcze drzemie. Ja juz spakowana:-D i troche głodna...a u babci takie pyszności będą...i jak tu być na diecie??

Załączniki

• przezmies.jpg
    przezmies.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 44
  • brzuszyszka.jpg
    brzuszyszka.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 44
Kate nic straconego. Masz napewno foty na kompie to po datach dojedziesz kiedy co było. I mozesz napisy dorobic tak jak ja na pierwszym;-)

Widę ze nabardziej moje dziecko sie zmieniło z 1 na drugi miesiąc;-)

Jestesmy w domu :tak:
W szpitalu zbadal Oliwie laryngolog na izbie przyjec I jak otworzyl jej gardelko mozniej to az ja widzialam jakie ma straszne to gardelko :-(Okazalo sie ze krtan jest ok (i podobno to mozna zbadac przy normalnym badaniu Czyli otwarciu buzi i zajzeniu do srodka czego nie umiala dzis zbadac laryngolog u ktorej dzis bylysmy :baffled:)Ale OLIWIA MA OSTRE ZAPALENIE GARDLA I MIGDALKOW :-(
Biedactwo moje Ale ona widze nie odczuwa tego jakos za specjalnie bo jest pogodna na szczescie :tak: A z tym dzwiekiem to chyba ona sobie tak robi bo nic nie wskazuje na to aby jej cos bylo i sie duzila itp.
Mamy antybiotyk i smarowac jej gardelko trzeba Antybiotyk juz dostala dzis a smarowanie zaczynam od jutra:tak:
Wiecie jak mi ulzylo I ciesze sie ze jestesmy w domu :tak:

ASIU Oliwia wstaje ostatnio o 5 i nie chce juz spac tylko zalicza drzemke

Juz nie pamietam co komu mialam odpisac SORKI :rofl2:

OLI DOPIERO USNELA BO DZIS MIALA PRZEZ TEN SZPITAL WSIO POPSZESUWANE
zdrówka oby szybko mineło
Minisia niedlugo wiekszosc z nas pojdzie do pracy ale jakos musimy sie tu trzymac;-)
Kaka ja tez czekam i tez jutro powinna byc....moj humor wspanialy wskazuje na to ze bedzie;-)
maly zasnal a ja sie nudze i chyba do niego dolacze;-)wczoraj jak zasnal o 20 to spal do 9 rano z przerwa o 7 na mleko:-)wiec sie wyspalismy za wszystkie czasy bo ostatnio budzil sie o 7 i dalej ni cholery spac nie chcial.a teraz go przytkalam smoczkiem rano i zasnal:-)nawet dzisiaj grzeczniejszy byl.tylko ten katarek jego mnie martwi troche ale mam nadzieje ze przejdzie.i mnie tez cos gardlo zaczyna bolec, nos tez zatkany...cos sie szykuje chyba:-(
ja zaczynam od dzisiaj witaminki brac bo teraz mi sie tak sypia te wlosy ze bede musiala sie chyba obciac bo jakos malo ich juz mam:-(albo jakas kuracje na wlosy zapodac...tylko czy to cosa pomoze?jesli maly wyrywa mi drugie tyle ile mi wypada:baffled:
Asiu tobie rózniez by nic sie nie rozwineło
a ja zapomnialam napisac ze martwi mnie nozka po szczepionce moja niunia w miejscu wklucia ma czerwony plac a pod nim odczuwam kuleczke takiego guziolka rumianek przykladam i nic sie nie zmienia jade do lekrza jutro bo to juz 2 tyg po szczepionce :-(
hmmm i jak byłas????

Kaka super wspomnienia:-D:-D:-D

My juz po szczepieniu ale to na odpowiednim watku i tak mysle czy nie isc na spacerek:confused:

Witam się i ja!
U nas też wiosna i my już jesteśmy po spacerku. Jak się ni skwasi, bo wiatr taki niemiły wieje, to po obiedzie też się przejdę.
Dziękuję za pomysły z siostrą. Na razie jest spokój, ale jak moja mama znowu będzie nieszczęśliwa, to z nią porozmawiam. Najpierw łagodnie, żeby sama doszła do wniosków, a jak to nie pomoże, to już w bardziej bezpośredni sposób :no:. Jak się obrazi, to trudno.
Ktoś tu dzisiaj ciasto piecze :-p Mnie też taka myśl dziś chodzi po głowie. Nawet kazałam M jabłka kupić.
Dorota na antybiotyku chyba nie można wychodzić na dwór, ale ja też bym zadzwoniła do przychodni.
Blond domyślam się, że i Ty już marzysz o lepszej pogodzie i zdrowiu w rodzinie.
Minisia ja też słyszałam o okładach z sody.
Kaka gratulacje dla Córeczki i bardzo fajne zdjęcia
Marma super, że Kaperek tak się odwdzięczył :tak:
Evelajana oby telefon rozgrzał się do czerwoności :rofl2::rofl2::rofl2:
Kate miłego odpoczynku u rodziców, gratki dla Mariki!

KOLEZANKA poszla Byly slodkosci I jak tu sie odchudzac Jeszcze mama przyniesie z pracy moje ulubione BEZY tak zadko je ma ze musze zjec :rofl2:

Ja jednak poszlam na godzinny spacer Bylo takie sloneczko Teraz wiatr zimny wiej wiec jestm w domu Jutro ide rano z nia do pediatry bo tak kazal mi wczoraj lekarz w szpitalu I jutro sie jej zapytam o spacery Jak zabroni to narazie spacery bedziemy mial od jutra jak bedziemy chodzily do lekarza :rofl2:

Dostalam dzisiaj ja pisemko z sadu ze rozprawem mamy 12 marca I ze odroczyli mi koszty w CALOSCI
Dzis G poszedl do starej pracy Gdalam z nim teraz przez telefon I NIECZEGO NIE ZALUJE BEDE SIE ROZWODZILA I NIE ZMIENIE ZDANIA JUZ MI SIE WYDAJE ZE G WYPIL ,MOZE NIE WYPIL, MOZE MI SIE WYDAJE ALE WLASNIE MAM JUZ DOSC TEGO DOMYSLANIA SIE A TAK TO SIE ROZWIEDZIEMY I PREDZEJ CZY POZNIEJ PRZESTANIEMY ZE SOBA MIESZKAC I JAKOS SOBIE ZYCIE ULOZE a jesli chcialabym byc z G to chyba musialby sie starac kilka lat aby mi przeszlo A przez te kilka lat to ja planuje poznac kogos innego hihihi ALE MAM PLANY CO NIE ?:-D

KASIU to milego drugiego spacerku
KATE milych chwil u rodzicow :tak:
KAKA no nie da sie czasem odchudzac:-pFajne zdjecia i Super pamiatka :tak:

Oli spi Ide cos zrobic w domu ;-)

My już po spacerku fajniutko milutko jak nie ma wiatru a jak zawieje to lepiej chować sie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dorotka czy twoja Oliwia nie ma dziś imienin?????????
Ojjj 12 już nie długo:szok::szok::szok::szok::szok:
Moja Laura jak kiedyś miała zapalenie gardła a niegorączkowała to lekarz pozwolił spacerować tylko ze to był maj:rofl2:

reklama
Cześć Kochane.. znowu nie mogłam wcześniej odpisać....ehhh..wczoraj cały dzień poza domem, najpierw neurolog (na innym wątku), a potem do rodziców poszłam, gdyż tata wyszedł ze szpitala po zabiegu. I dopiero wieczorkiem wróciliśmy...
drugą nockę mam niepzrespaną!!!!!! szok!!!!! Szymek obudził się w dwie noce tak samo: po 1-ej, po 2-ej, po 3-ej, po 4-ej i po 6-ej..a potem po 8-ej..MASAKRA!!!!!! W ogóle znowu marudzenie mu się włączyło..ehh...
Dzisiaj już po 2,5 godzinnym spacerku..teraz bawi się na macie.
Jutro mamy do Zakopanego jechać ze znajomymi...ale jeszcze nie na 100%...zależy jaka będzie pogoda.... no i trochę od Szymka, bo jak kolejną noc nie będzie spał, to nie wiem czy jest sens jechać...
Lecę nadrabiać.

Do góry