gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ania, u nas podobne bywaja noce... niestety, bywa, ze w ciagu godziny staje 2-3 razy, a w ciazu nocy nawet 6razy.... Jednak Maly czasem daje mi pospac i budzi sie 2-3 razy od momentu, kiedy poloze sie do lozka.Cześć Kochane.. znowu nie mogłam wcześniej odpisać....ehhh..wczoraj cały dzień poza domem, najpierw neurolog (na innym wątku), a potem do rodziców poszłam, gdyż tata wyszedł ze szpitala po zabiegu. I dopiero wieczorkiem wróciliśmy...
drugą nockę mam niepzrespaną!!!!!! szok!!!!! Szymek obudził się w dwie noce tak samo: po 1-ej, po 2-ej, po 3-ej, po 4-ej i po 6-ej..a potem po 8-ej..MASAKRA!!!!!! W ogóle znowu marudzenie mu się włączyło..ehh...
Dzisiaj już po 2,5 godzinnym spacerku..teraz bawi się na macie.
Jutro mamy do Zakopanego jechać ze znajomymi...ale jeszcze nie na 100%...zależy jaka będzie pogoda.... no i trochę od Szymka, bo jak kolejną noc nie będzie spał, to nie wiem czy jest sens jechać...
Lecę nadrabiać.

U mnie dzis dzien zakupow przedwyjazdowych, mam spakowana jedna z trzech walizek. I jestem troche w kropce, bo sama nie wiem, co chcialabym kupic ?
Co do pracy, hmmm.., moze jesienia?
Narazie ciesze sie na nadchodzaca wiosne, a po niej lato!Trzymam kciuki Mamusie Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :********************

My ich nie Obchodzimy dlatego nie wiedzialam kiedy