reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczyny nie było mnie cały dzień normalnie:szok::szok::szok:ale naprodukowałyście postów:-Dsporo do czytania zaczełam czytać ale zrezygnowałam bo strasznie długo bym musiała czytać a wole z wami na bieżąco popisać a jak będe mieć więcej wolnego to będe czytać tamte.Mam tylko nadzieje że sie nie obrazicie za to moje nieczytanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Moje dzieciaczki już spią.A widziałam zdjęcia waszych pociech śliczne dzieciaczki.A któras z was kupiła maść cebulową tylko nie wiem która a chciałam sie zapytać jak sie sprawuje bo mi już pomaga skura na brzuchu jest gładka jak pupa niemowlęcia:-D:-D:-D:-D
super że ci pomaga mówiłam:tak::tak::tak: mi ja pani doktor poleciła a rozstępy miałam takie ze :szok::szok::szok::szok::szok::szok: co prawdw nadal jeszcze są ale w porównaniu z tym co było to nic:tak::tak::tak::tak:
ja seriali nie oglądam ale tańce i egurole to nie odpuszcze a co bede miała o kim śnić jak się tak na niego napatrze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
mama helanki to 3 kobietki jedna komoda i facet z walizką narzędzi zbędny:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A ja obie dzisiaj kupilam nowy balsam do ciala garniera do przesuszonej skory i serum ujedrniajace do biustu:tak:Moze mi pomoze:-);-)
WIKTORIA
Tym razem wybaczymy Tobie nieczytanie;-)Ale poprwa sie kobieto;-):-)

Dziękuje kochane jesteście nie miałam czasu bo po trochu sprzątam strych a pozatym byłam na jarmaku i kupiłam sobie i męzowi spodnie:tak:

No i jestem :-)

wiktoria skoro ta maść taka dobra to ja też sobie kupie na 100% :tak: przyzwyczaiłaś sie już do zapachu.raz dziennie to się smaruje czy dwa?????

Ale się cieszę.Zadzwoniła do mnie przed chwilką koleżanka z liceum.Mieszka na stałe w Dublinie ale jest teraz we Wrocławiu u swojej rodzinki.No i wpadnie jutro do mnie koło południa ze swoim synkiem
Wyobraźcie sobie że to rówieśnik Oliwki,jest młodszy od niej tylko o 2dni.No to się dzieciaki wybawią.Kurcze nie widziałyśmy się od tamtych wakacji.Ciekawe czy dzieciaki się poznają.
Będzie fajnie.Już się nie mogę doczekać tego spotkania.

No i jestem :-)

wiktoria skoro ta maść taka dobra to ja też sobie kupie na 100% :tak: przyzwyczaiłaś sie już do zapachu.raz dziennie to się smaruje czy dwa?????

Ale się cieszę.Zadzwoniła do mnie przed chwilką koleżanka z liceum.Mieszka na stałe w Dublinie ale jest teraz we Wrocławiu u swojej rodzinki.No i wpadnie jutro do mnie koło południa ze swoim synkiem
Wyobraźcie sobie że to rówieśnik Oliwki,jest młodszy od niej tylko o 2dni.No to się dzieciaki wybawią.Kurcze nie widziałyśmy się od tamtych wakacji.Ciekawe czy dzieciaki się poznają.
Będzie fajnie.Już się nie mogę doczekać tego spotkania.

Ja smaruje dwa radzy dzienie.A jesli chodzi o zapach to zatykam nos jak sie smaruje:-D:-D:-D:-D
Ale masz fajnie ja od czasu jak wyszłam za mąż to nie kontaktuje sie z koleżankami a ony ze mną poprostu po slóbie zamieszkałam zdala od rodziny:-:)-(

reklama
Do góry