reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ja się opierdzielam każdego dnia. W sensie jestem zakałą społeczeństwa i nierobem jak Kiepski.
Kochana jaki kabaret, jak byś mnie poznała to byś mnie porównała do spłoszonej łani na skraju lasu. Ja bardzo płochliwa i nieśmiała jestem z natury. Humor to skutek uboczny przebywania z wariatami.

Daj znać co ten Kaszpirowski za te 300zł Ci powiedział jak wrócisz. I nie tam, że musisz odpocząc po podróży czy się wysikać. Wpadasz do domu w biegu ściągasz buciki i lecisz przed kompa.

No z Kiepskim to moze masz jedną wspólną cechę-bawicie mnie oboje na rowni:-D:-):-D...a masz takie fajne kalesonki jak Ferdziu??? a widzisz!;-)

Cholera-jakos nie bardzo mi tu ta łania pasuje...chyba ze ja prawdziwej łani nigdy nie widziałam...choc wychowałam się i mieszkam na skraju lasu:-)
raczej bym cie do sprytnej i ruchliwej wiewiórki porownala z mega pecherzykami jak orzeszki...no ale moge sie mylic, nie?

Ok-dam znac zaraz jak wroce...choćbym miala zlać sie w gacie:-D

reklama
Eve-a co z tą mycoplazma-czy to tez wazne badanie przed ciazą???
Cholera-dlaczego jak bylam u 2 ginow i mowilam o planowaniu ciązy to zaden z nich, ani pani ani pan dr nie wspomnieli o tych badaniach, ze warto porobic??? Co za ludzie!!! Normalnie konowaly raz jeszcze!

Ja się opierdzielam każdego dnia. W sensie jestem zakałą społeczeństwa i nierobem jak Kiepski.
Kochana jaki kabaret, jak byś mnie poznała to byś mnie porównała do spłoszonej łani na skraju lasu. Ja bardzo płochliwa i nieśmiała jestem z natury. Humor to skutek uboczny przebywania z wariatami.

Daj znać co ten Kaszpirowski za te 300zł Ci powiedział jak wrócisz. I nie tam, że musisz odpocząc po podróży czy się wysikać. Wpadasz do domu w biegu ściągasz buciki i lecisz przed kompa.
Dziewczyny, Kaszpirowski to może być niezła myśl.... Podobno się ma znowu pojawić w rosyjskim Szołbiznesie... Trzeba by się zapisać na jakiś seansik.
Odin , dwa , tri...

No z Kiepskim to moze masz jedną wspólną cechę-bawicie mnie oboje na rowni:-D:-):-D...a masz takie fajne kalesonki jak Ferdziu??? a widzisz!;-)

Cholera-jakos nie bardzo mi tu ta łania pasuje...chyba ze ja prawdziwej łani nigdy nie widziałam...choc wychowałam się i mieszkam na skraju lasu:-)
raczej bym cie do sprytnej i ruchliwej wiewiórki porownala z mega pecherzykami jak orzeszki...no ale moge sie mylic, nie?

Ok-dam znac zaraz jak wroce...choćbym miala zlać sie w gacie:-D

Jest nawet gorzej niż kiepski bo nie dorobiłam się tych zajebistych kalesonków. Skarpetki by sie znalazły.
Wiewiórka powiadasz??????????????????? Niech Ci będzie masz dzisiaj u mnie Dzień dziecka.
Lubię uległość i posłuszność ale postaraj się wiele nie pić - nasikasz jeszcze tam gdzie nie trzeba i zwarcie zrobisz.

Pamiętam fenomen Kaszpirowskiego. Głupie ludziska wierzyły, że przez ekran leczy!!!!

No zobaczymy czy swiat zwariuje na nowo na punkcie Kaszpirowa.

Co do badań to każdy lekarz ma inne podejście. Ale mi się wydaje, ze taka podstawa to różyczka, chlamydie, toxo, wymaz z pochwy.
Reszta według uznania.

Dziewczyny!!!!

Skopcie mi dupsko, jest marzec a w maju mam termin oddania magisterki. Napisalam bardzo malo, nie moge sie skoncentrowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sama mam sie ochote strzelic w pysk:angry:

:-(

Hanka, wez powiedz o co chodzi z ta papryka :-)

Niewinna papryka a tyle zamieszania zrobiła.

Któraś z dziewczyn pytała o witaminki dla faceta i babki, żeby siebie podreperować.
Kaprycha odpisała, że nic nie stosuje a ja odpisałam, że tylko kwas foliowy łykam a mojemu paprykę wciskam gdzie się da.

Oczywiście wciskać gdzie się da oznaczało wciskanie do każdego posiłku. No ale nie zdziwi cię fakt, że Kaprycha pomyślała o wersji perwersyjnej, czyli wciskanie w dziury w ciele.

Odpisałam jej, że oczywiście nie dziwią mnie jej skojarzenia bo to u niej normalne ale jak by ta wersja mogla pomoc to bym na bank wciskała gdzie popadnie.

No i sie zaczęło. Potem następna wariatka dołączyła z papryczką peperoni.

Szalone na maxa

Niewinna papryka a tyle zamieszania zrobiła.

Któraś z dziewczyn pytała o witaminki dla faceta i babki, żeby siebie podreperować.
Kaprycha odpisała, że nic nie stosuje a ja odpisałam, że tylko kwas foliowy łykam a mojemu paprykę wciskam gdzie się da.

Oczywiście wciskać gdzie się da oznaczało wciskanie do każdego posiłku. No ale nie zdziwi cię fakt, że Kaprycha pomyślała o wersji perwersyjnej, czyli wciskanie w dziury w ciele.

Odpisałam jej, że oczywiście nie dziwią mnie jej skojarzenia bo to u niej normalne ale jak by ta wersja mogla pomoc to bym na bank wciskała gdzie popadnie.

No i sie zaczęło. Potem następna wariatka dołączyła z papryczką peperoni.

Szalone na maxa
Ta , a wszystko oczywiscie znowu przez Hanke :-D

reklama
Lubię uległość i posłuszność ale postaraj się wiele nie pić - nasikasz jeszcze tam gdzie nie trzeba i zwarcie zrobisz.

:-D:-D:-D

Co do badań to każdy lekarz ma inne podejście. Ale mi się wydaje, ze taka podstawa to różyczka, chlamydie, toxo, wymaz z pochwy.
Reszta według uznania.

ale oni nawet tego nie kazali zbadac:wściekła/y::no::wściekła/y:

Do góry