reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Fajny wózek. Podoba mi sie najabradziej ten kolor kremowo-brazowy. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała nigdzie wnosić wózka bo one są dosyć cieżkie, no ale za to dzidzia ma wygodę bo jest dobra amortyzacja :tak:

Nie bede musiala nosic bo ja na dole mieszkam. Tez mi sie ten kolor podoba tyle ze ostatnio na punkcie rozu mi odbija:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aha no to jak róż to musisz jeszcze poczekać :blink:. Oczywiście życzę tego, abyś mogła dla swojej córuni kupić różową furkę :tak:
Ja też się zastanawiałam nad kolorem tego wózka co kupiłam, ale ten błękit jest jaśniutki także jakby co to dla dziewczynki też będzie pasował :blink:

A tak wogóle to mogę Wam mamuśki polecić po rozmowach z koeżanką taki wózek:
Wózek Coneco Toledo+ Pościel+Torba+Folia+Wys 0zl (557095735) - Aukcje internetowe Allegro

Koleżanka jeżdzi nim od urodzenia synka, mały ma teraz 17 miesięcy, wózek super się sprawdził, gondola duża, spacerówka też fajna z pasami, dobra amortyzacja i pomimo tego że wózek nie był bardzo drogi jest solidnie wykonany. Był z nimi nad morzem, spacerują po parkach i sobie chwali. Teraz jest jeszcze możliwość montażu fotelika na stelażu, jak ona kupowąła w 2007 roku takiej możliwości nie było.

Dziewczyny jakby któraś z Was słyszała że ktoś ma do sprzedanie komode Ikea Diktad to ja bym była chętna :tak:
Bardzo mi się ona podoba ale już jej nie produkują więc zostaje mi kupić używaną. Może to sierpnia ktoś bedzie sprzedawał :blink: Na allegro niestety ceny są strasznie wysokie ludzie za używaną dają więcej niż była cena nowej :-(

JOAN ja mam ta komodę i naprawdę sprawdziła się rewelacyjnie - wszystko pod ręką. Warto na nia zapolować :tak:

oba wózki są śliczne,choc mnie ten drugi bardziej sie podoba,ale ja potrzebuje takiego 3 w 1,bo wszystko posprzedawałam,a gondola potrzebna i wózek tez,ale ja musze jakis lekki w miare bo ja mam kłopoty z noszeniem moge tylko tak do 8kg,bo mój kręgosłup szybko nawala jak wiecej nosze,a do pomocy nikogo nie bede miala
a nawet żeby mi dzieci pomogły to musi byc cos w miare lekkiego i poręcznego
nad takim sie zastanawiałam,tzn na razie mi sie podoba,a jak bedzie w praniu to sie okaże
X-LANDER XT NAJTANIEJ +GONDOLA+FOTELIK+ TANIA WYS. (567045972) - Aukcje internetowe Allegro

a to pewno,u nas wszedzie są szerokie podjazdy tak że wszedzie normalnie mozna wjechać,wiec mi jest to obojętne
ale jaki kupimy to dopiero pewno po porodzie sie okaze,przy pierwszej kupiliśmy wózek po powrocie do domu dopiero

reklama
Do góry