reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Kicia to jak będziesz w lecie w T to koniecznie na nasze spotkania parkowe się szykuj :tak: A w jakiej części T masz rodzinę, gdzie mieszkałaś?

Dziewczynki nie chodziłam do tych szkół co piszecie a nie chce na ogólnym mówić wszystkiego o sobie :baffled:
Pozostawię więc nutkę tajemniczości albo po prostu zagdniecie za N-tym razem jaka szkoła :rofl2::szok::-D

Edytko - mówisz porzadki.. mój jakby całkiem inaczej nie przywiązuje się do rzeczy wrecz stroić się zaczyna bardziej ode mnie :-p;-)

A nie wiem czy doczytałyście nie wiem czy chodzicie po targowicy w niedziele lub piatki bo własnie tam stoję z M..i stąd znajoma buzia. Albo z kościoła, sklepu, parku. Wbrew pozorom T jest bardzo małym miastem.

Kasiadove rozumiem Cię jak po zwolnieniu nie chcę się wrócić do pracy.. ja od poronienia w grudniu w sumie z M wogóle nie jeździłam na bazarki :szok: tylko w domku siedziałam i teraz pasowałoby wrócić.. a powrót jest ciężki. W tamtym tyg aż dwa dni przepracowałam :szok: A Dzisiaj mieliśmy jechać, rano wstaliśmy ale zastrajkowaliśmy znów :dry: Może macie jakieś pomysły na pobudzenie?

Dzisiaj u mnie na obiadek rosól z makaronem i udka z kuraka z ziemiakami zapiekanymi.

Tak tutaj jest autmoatyczne kropkowanie bluźnierstw nawet jak jest końcówka.. :sorry2::nerd:

Aaa w sumie to już się nudzę w domu
029.gif
;-)
Na mnie działa tylko przymus wstania
013.gif

Kasiu zawsze to słowo ..uj kropkuje nie ma znaczenia w jakim słowie je napsizesz;-):-D
Crunch mój w swojej szafe sam sobie sprzata;-) ja mu tam nie wnikam bo jak dawniej mu sprzatałąm to mowił ze mu nabałaganiłam i nie moze nic znaleźć:wściekła/y::baffled:;-)

reklama
Do góry