reklama
crunch
Fanka BB :)
anoAutomatyczna???![]()

A niemiecki albo angielski. Bo moze na wakacje przyjade to bym jakos wykozystala te nianki w domu

slodziutka_e
Dziewczynki nie chodziłam do tych szkół co piszecie a nie chce na ogólnym mówić wszystkiego o sobie 
Pozostawię więc nutkę tajemniczości albo po prostu zagdniecie za N-tym razem jaka szkoła

Edytko - mówisz porzadki.. mój jakby całkiem inaczej nie przywiązuje się do rzeczy wrecz stroić się zaczyna bardziej ode mnie
;-)
A nie wiem czy doczytałyście nie wiem czy chodzicie po targowicy w niedziele lub piatki bo własnie tam stoję z M..i stąd znajoma buzia. Albo z kościoła, sklepu, parku. Wbrew pozorom T jest bardzo małym miastem.

Pozostawię więc nutkę tajemniczości albo po prostu zagdniecie za N-tym razem jaka szkoła

Edytko - mówisz porzadki.. mój jakby całkiem inaczej nie przywiązuje się do rzeczy wrecz stroić się zaczyna bardziej ode mnie

A nie wiem czy doczytałyście nie wiem czy chodzicie po targowicy w niedziele lub piatki bo własnie tam stoję z M..i stąd znajoma buzia. Albo z kościoła, sklepu, parku. Wbrew pozorom T jest bardzo małym miastem.
slodziutka_e
Kasiadove rozumiem Cię jak po zwolnieniu nie chcę się wrócić do pracy.. ja od poronienia w grudniu w sumie z M wogóle nie jeździłam na bazarki
tylko w domku siedziałam i teraz pasowałoby wrócić.. a powrót jest ciężki. W tamtym tyg aż dwa dni przepracowałam
A Dzisiaj mieliśmy jechać, rano wstaliśmy ale zastrajkowaliśmy znów
Może macie jakieś pomysły na pobudzenie?
Dzisiaj u mnie na obiadek rosól z makaronem i udka z kuraka z ziemiakami zapiekanymi.
Tak tutaj jest autmoatyczne kropkowanie bluźnierstw nawet jak jest końcówka..

Dzisiaj u mnie na obiadek rosól z makaronem i udka z kuraka z ziemiakami zapiekanymi.
Tak tutaj jest autmoatyczne kropkowanie bluźnierstw nawet jak jest końcówka..

Kasiu zawsze to słowo ..uj kropkuje nie ma znaczenia w jakim słowie je napsizesz;-)
Crunch mój w swojej szafe sam sobie sprzata;-) ja mu tam nie wnikam bo jak dawniej mu sprzatałąm to mowił ze mu nabałaganiłam i nie moze nic znaleźć
;-)

Crunch mój w swojej szafe sam sobie sprzata;-) ja mu tam nie wnikam bo jak dawniej mu sprzatałąm to mowił ze mu nabałaganiłam i nie moze nic znaleźć

reklama