reklama

MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
U nas po drzemce i po spacerze pampek na ogół suchy:-), ale w nocy katastrofa ... pół kilo jak nie więcej
... pół kilo jak nie więcej

Elżbietka
mother of two sons&angel
Fil w nocy leje coraz więcej.
w dzień wszytsko w nocniku. dziś spacer 2.5 godz bez pampka i bez wpadki :-)
zrobił dziś piękną kupę na nocnil, zanim ja zdązyłąm wytrzec mu tyłek, on sam stwierdził "brudna dupa" i wsadził łapsko w nocnik
 na nocnil, zanim ja zdązyłąm wytrzec mu tyłek, on sam stwierdził "brudna dupa" i wsadził łapsko w nocnik

czy wasze dzieci tez tak mają ze jak zrobią kupę na nocnik, to zanim pozwolą ja wylać do wc, muszą ja z bliska obejrzeć i dopiero stwierdzić "fuj, śmierdzi"???

w dzień wszytsko w nocniku. dziś spacer 2.5 godz bez pampka i bez wpadki :-)
zrobił dziś piękną kupę
 na nocnil, zanim ja zdązyłąm wytrzec mu tyłek, on sam stwierdził "brudna dupa" i wsadził łapsko w nocnik

czy wasze dzieci tez tak mają ze jak zrobią kupę na nocnik, to zanim pozwolą ja wylać do wc, muszą ja z bliska obejrzeć i dopiero stwierdzić "fuj, śmierdzi"???
MamaAntosia
Na razie sobie daruję, bo on ostatnio bardzo źle sypia i jak miałabym go jeszcze dodatkowo ze 2 razy budzić na siusiu to pół nocy nieprzespaneAntosiowa i tak wstajesz do Alutki, to może byś Antosia brała wtedy na siku

MamaAntosia
dokładnie takczy wasze dzieci tez tak mają ze jak zrobią kupę na nocnik, to zanim pozwolą ja wylać do wc, muszą ja z bliska obejrzeć i dopiero stwierdzić "fuj, śmierdzi"???
 ..... i podrapać się po zasranym tyłku
..... i podrapać się po zasranym tyłku
cóż, ja się już nie dziwię, w końcu to faceci.i podrapać się po zasranym tyłku

Elżbietka
mother of two sons&angel
reklama

Podziel się:

, ale nie dotyka
, ale nie dotyka  .
.