Kaprycha
Fanka BB :)
Kaprycha Ty sie nie smiej z trojaczkow! Ja sie boje, ze u mnie z tym menopurem beda piecioraczki:-)
hahahaha, no to ladnie ;-) Pamietaj, nigdy nic nie wiadomo

Wiesz ale u mnie to chyba juz pora zaczac uczyc sie na bledach. Tyle lat i lipa, wiec czemu nagle teraz mialoby sie udac. Ja jednak glupia jestem kobitka i chociaz nie chce, to i tak podswiadomie nadzieja mam co cyklKaprycha skad ja to znam??!! Tez sobie obiecuje za kazdym razem, ze juz nie bede sugerowac sie objawiami. W pierwszym cyklu staran bylam oslabiona, senna, mdlilo mnie, bolala glowa- jak nigdy w zyciu. Przyszla @ a z nia ostre przeziebienie, stad te moje objawy.W drugim powiedzialam sobie, o nie, teraz sie nie dam nabrac. Aha!! Jasne! Raptem mialam taki bol cycochow jakiego nie odczuwalam od czasu dojrzewania. No i jak tu sie nie nakrecic? Ostatnio natomiast wciaz pobolewal mnie brzuch, jakby w pachwinach. No przeciez to musiala byc ciaza!? No coz, ciekawe co tym razem bedzie??!!

Swiete slowaO bez kitu jaka akcja reklamowaA ortografii to by sie chociaz troche wypadalo poduczyc, wiesz?
Nie zebym miala cos do tych co robia bledy, bo mnie przeciez tez sie zdarza, ale jak sie juz cos reklamuje, to takie byki kluja w oczy ;-)

Qurwa nie wytrzymam z tobą, posikałam się.
Hyhyhy, mowisz i masz