reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Czołem babeczki.

Nawciagałam się u babci smakołyków. Wciagnełam pałeczkę od kurczaka z cudo kapustką i kawałkiem chleba, a na desrer kawałek tortu czekoladowego - więc chyba przyzwoicie no nie?? A jeszcze były rogaliki z jabłkami i tort z malinami. Na samą myśl cieknie mi ślinka.

No i drugi dzien nie jem po 18stej...zapijam chetki na coś wodą;-)

Hanka wydoiła 210 kachy i śpi. Ciekawe czy teraz tez będzie taka super nocka??

reklama
Witam wieczorkiem:)
Nie moglam predzej napisac bo dzi wykorzystalam dzien na porzadki i mycie okien :tak: trzeba czasem posprzatac no nie;-) caly domek ogarniety i okienka pomyte, pranie sie suszy jestem z siebie zadowolona
od jutra znow 6 dniowy maraton w pracy:baffled::blink:
Co do guzka po szczepionce to dzwonilam do lekrza by umowic wizyte ale dowiedzialam sie ze ma sie to prawo utrzymywac do 3 tyg i mam niczym nie robic samo sie rozejdzie:tak:to sie uspokoilam DZIEKI DZIEWCZYNY ZA ODP W TEJ SPRAWIE
Czarna gratki dla Samiego -kolejny zabek suuuper!!!!!!!!!!
wszystkim 4 i 5 miesiecznym bobaskom gratki!!!:tak::-D
A moja dzis ose polknela bo caly dzien brzeczy juz nie wyrabiam co jej dzis jest no!!??
teraz lezy w lozeczku i oczywiscie jej ulubiona zabawa zrywanie misiow z karuzeli(ma na rzep):tak: ale oczywiscie nadal brzeczy:wściekła/y: ja chce troche ciszy ciszy ciszy.....:blink:

pochwalilam wam sie ze juz 7 kilo na minus jestem :-) wszyscy juz to widza i chwala ze do figurki wracam

DOROTKA nic prostrzego KLIKASZ NA KAZDYM POSCIE KTORY CHCESZ CYTOWAC NA ZNAK "+" ZROBI SIE NA CZERWONO I "-" I WIESZ JUZ ZE TEN POST ZNAJDZIE SIE W TWOJEJ ODP CZYTASZ DALEJ I KOLEJNO TO SAMO NA KAZDY POST DO ZACYTOWANIA:tak: POTEM W ODP PO KWADRATOWYM NAWIASIE PISZESZ CO CHCIALAS ODP DANEJ OSOBIE BO KAZDY CYTAT BEDZIE ZAKONCZONY KWADRATOWYM NAWIASEM I NAPISEM quote
CZY JAKOS:-p

Ostatnia edycja:
tylko na sekundę-jestem u rodziców, ale spadam zaraz, bo brat wraca i każe mi kompa zwolnić :-)

Marika śpi w łóżeczku turystycznym, a ja robię z mamą pizzę i piwko Karmi zaraz wciągniemy :-D:-D:-D

buziaki i dobrej nocki!!!

To i ja tak na chwilę wieczorowo. Drugiego spacerku nie było, bo dmucha u nas tak, że strach :szok: Na balkonie mamy taki maskujący płotek z gałązek przybity zszywkami. Prawie trzy lata nic mu nie było, a dziś wiatr wyrwał :no:. Ciasto upiekłam, ale nadaje się do kosza, bo na złym poziomie ustawiłam (chociaż coś mnie tknęło jak wkładałam do pieca) i zaczął od góry za mocno się przypiekać, a jak go przestawiłam, to oklapł, po wyjęciu z pieca oklapł jeszcze bardziej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Już wiem dlaczego wolę kotlety robić:dry:
Dzisiaj Bartek dokończył dynię z ziemniaczkami i zrobił dwie ładne kupy więc obyło się bez wspomagaczy ;-)
A mnie coś rozkłada. Nie mam gorączki, gardło ok, ale tak mnie w kościach boli i opryszczka malutka mi wyskoczyła więc coś mnie zaatakowało i przeszło bokiem tylko teraz czuję się jak zmielona w maszynce, a czym tu się leczyć :baffled:
Ech dobrej nocy Dziewczyny!!!

Eh dziewczyny ale ja wam zazdroszczę tego chudnięcia. U mnie waga nawet nie drgnie.

Dziś Kacperek bardzo grzeczny aż w szoku jestem :) cały dzień się ładnie bawił bez płaczów i histerii. Normalnie jak nie moje dziecko. Pewnie za to da mi popalić w nocy, no bo przecież nie może być za pięknie :-p

A jutro impreza :-) już nie mogę się doczekać. Normalnie szaleństwo jak za starych dobrych czasów. Nie wiem czy jutro uda mi się coś napisać ale w sobotę zdam relacje z szaleństw piątkowej nocy :-)

No to mamy kolejną październikówkę na spotkanie we Wrocławiu :)

czesc dziewczyny
ja nie mam jakoś weny do pisania, jestem zmęczona po 2 nocach masakrycznych z Laurą, musze jeszcze poprasować ale najpierw spadam na te obrzydliwe ćwiczenia, które mi już uszami wyłażą................
poczytam was w łóżku a napisze jak mi się humor poprawi:baffled: bo nie chcę tu jęczeć.
3majta sie dziouchy

Aniu oj współczuje nocki a Zakopca zazdroszcze
Dorotka dobrzeze odroczyli
gosia oj to na zakupki
czarna gratki dla Samiego
minisia widzisz u Kamisia własnie tak zeszło
Kasia zdrówka
kaka ja dzisiaj zjadłam kromke z nutelą tak mi się chciało coś słodkiego
justynko zdrówka i masz siłe sjeszcze ćwiczyć???

Ja na spacerku byłam 3 h, ładnie spał i leżał, potem szczepienie, sprzątanie, prtasowanie i po dni. uciekam poleżeć w wannie bo niuniuś śpi

Witam wieczorkiem.
Padam ze zmęczenia a jutro ważna rozmowa - trzymajcie kciuki za mnie.
Poczytam może w sobotę albo jutro wieczorkiem co napisałyście przez te 2 dni. Dużo będzie wiem, ale dziś nie jestem w stanie czytać ... oczy się zamykają.

Dziewczyny znalazłam coś takiego na forum gazeta i uśmiałam się do łez ... debilizm totalny.
Podaję link do tego do tatusiów,których żony siedzą na emama np... - etata - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Zmykam już i życzę dobrej nocy.

Justyneczka zdrówka dla córuni!
Marma - tym razem się uda i się oderwiesz od bycoa TYLKO mamą:) Miłej imprezki.
Kasia ja poczytałam Kakę i nastawiłam ciastka do pieczenia - się zrobiły skwarki:baffled:
Magdziunia oczywiście kciukasy ściśnięte. Powodzenia.
Oj też się uśmiałam. Szczyt szczytów czego ludzie nie wymyślą....

Tusina wykąpana, zaraz karmionko i usypianie. A potem zobaczymy jak nocka, bo ostatnio jakieś zarywane mamy - córa nie śpi, mama nie śpi.
Dobranocki dziewczyny!

reklama
Dopiero mnie uswiadomilas O ty Imieninkach :tak:My ich nie Obchodzimy dlatego nie wiedzialam kiedy :-pNo ja dzis zaliczylam spacer bo mala nie goraczkuje a dzis bylo jak w MAJU zarty zartami Jutro zapytam sie lekarki i szykuje sie na kilka dni bez spaceru
Hmmm to wy wogóle imienin nie obchodzicie????
Ale ja i tak przesyłam WIELKIEGO BUZIAKA OLIWCI W DNIU JEJ ŚWIĘTA:-p
tylko na sekundę-jestem u rodziców, ale spadam zaraz, bo brat wraca i każe mi kompa zwolnić :-)

Marika śpi w łóżeczku turystycznym, a ja robię z mamą pizzę i piwko Karmi zaraz wciągniemy :-D:-D:-D

buziaki i dobrej nocki!!!
Miłego wieczorku u rodziców
To i ja tak na chwilę wieczorowo. Drugiego spacerku nie było, bo dmucha u nas tak, że strach :szok: Na balkonie mamy taki maskujący płotek z gałązek przybity zszywkami. Prawie trzy lata nic mu nie było, a dziś wiatr wyrwał :no:. Ciasto upiekłam, ale nadaje się do kosza, bo na złym poziomie ustawiłam (chociaż coś mnie tknęło jak wkładałam do pieca) i zaczął od góry za mocno się przypiekać, a jak go przestawiłam, to oklapł, po wyjęciu z pieca oklapł jeszcze bardziej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Już wiem dlaczego wolę kotlety robić:dry:
Dzisiaj Bartek dokończył dynię z ziemniaczkami i zrobił dwie ładne kupy więc obyło się bez wspomagaczy ;-)
A mnie coś rozkłada. Nie mam gorączki, gardło ok, ale tak mnie w kościach boli i opryszczka malutka mi wyskoczyła więc coś mnie zaatakowało i przeszło bokiem tylko teraz czuję się jak zmielona w maszynce, a czym tu się leczyć :baffled:
Ech dobrej nocy Dziewczyny!!!
haha dobra jestes z tym ciastem:-D:-D:-D
I wez istilococinum mozna karmiac i podobno działa cuda!!!!
czesc dziewczyny
ja nie mam jakoś weny do pisania, jestem zmęczona po 2 nocach masakrycznych z Laurą, musze jeszcze poprasować ale najpierw spadam na te obrzydliwe ćwiczenia, które mi już uszami wyłażą................
poczytam was w łóżku a napisze jak mi się humor poprawi:baffled: bo nie chcę tu jęczeć.
3majta sie dziouchy
A jak dzis Laura???
Witam wieczorkiem.
Padam ze zmęczenia a jutro ważna rozmowa - trzymajcie kciuki za mnie.
Poczytam może w sobotę albo jutro wieczorkiem co napisałyście przez te 2 dni. Dużo będzie wiem, ale dziś nie jestem w stanie czytać ... oczy się zamykają.

Dziewczyny znalazłam coś takiego na forum gazeta i uśmiałam się do łez ... debilizm totalny.
Podaję link do tego do tatusiów,których żony siedzą na emama np... - etata - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Zmykam już i życzę dobrej nocy.
juz łapska zacisniete!!!!!!!!!

Minisia gratki spadku wagi!!!!!!! Czasem dzieci tez maja gorsze dni:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A ja czekam az mi dzieci padna i chwytam za pifko:-p:-p:-p:-p bo lezy od kilku dni w lodówce i jakos zanim wypije zasypiam:-D:-D:-D
A musze sie wam pochwalic w tym roku z M sami wypełnialismy Pity i juz sie bałam ze cos naknocimy a tu Zonk wsi super i juz nawet kase przysłali:)))) ( 2 tyg)

DZIEKUJEMY ZA GRATKI ZABKOWE:rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry