reklama

Październik 2008

dorota odpowiedz norrmalnie, tam juz cytaty będą, popróbuj sobie
moje skarby śpią, ide do kuchni....zaczynamy dzień co, na zapałki dzis.

reklama
MADZIU kciuki zacisniete :-)
CZARNA dzieki za zyczonak Wiesz nie obchodzimy wcale imienin ale zawsze to mozna zmienic Kiedsy juz byl taki temat poruszany ale wytlumaczcie mi bo ja zawsze wiedzialam ze IMIENIMY to sa te pierwsze po urodzinach A kiedys tutaj obilo mi soe o uszy ze jak sa kilka razy imieniny to mozna sobie wybrac jeden dzien w roku taki jaki chcemy i nie musi to byc zaraz po urodzinach ? Nie wiem czy dobrze wytlumaczylam :-)
MINSIA wiem ze to cie nie pocieszy ale DOSTANIESZ @ a nie myslisz o tabletkach lub spirali tak jak CZARNA ? bo jak nie to co miesiac bedziesz miala takie nerwowe dni ????????
JUZTYNKA no to widze ze i ty mialas dzis taka superwsak noc :-(
Nie wiem jakich tam macie lekarzy ale moze jednak sie przejdz Zpbaczysz co ci powiedza Jak nic to ty juz swoja wiedze masz wiec zrob tak jak wiesz :-) Pisz nam tu jak tam z dziewczynkami To jest serio jelitowka jak przeszloz jednej na druga :-(
U mnie tez Oli marudna :-(

skojarzyłam że marchew ma właściwości zapierające; wyczytałam w necie że babeczki robiły dzieciom marchiankę z ryżem który tez ma takie wlłaściwości więc mogłabym z kleikiem ryżowym zrobić. no i jeszcze wyczytałam że jak u dwu latka który ma pierwszy raz jelitówke może być 3 dniowa to u maluszków może trwać nawet 2 tygodnie:baffled:
o i jeszcze że są czopki przeciwwymiotne (nie miałam pojęcia że cos takiego jest) i ze nie podaje sie mleka butelkowego:nerd:
no żeby dziecko się nie odwodniło to wiem,elektrolity, dla większych dzieci cola rozgazowana.
maatko oczy mi sie zamykają, Lili zaczyna się kręcić....zaraz usne na siedząco.

Widzę ze Justynka dzielnie warte trzymałaś. Biedna Lilianka. Właśnie wiem, ze marchwiankę gotują i zaklepują kleikiem ryżowym. Ciostka poleciła mi też zwykłą czarna herbatę ale bardzo leciutką dla dziecka - taka słomkową. Ponoć tez działa zapierająco. Sam kleik ryżowy też byłby ok. Naprawdę współczuję bo to paskudne choróbsko - u nas chyba z tym kładą do szpitala:baffled:

U nas noc taka sobie. Hanka tylko mało piła bo 2 razy po 60 ml:crazy:. No moze nie miała apetytu...a reszta sru do zlewu. Jak mi szkoda tego mleczka.

Pogoda do bani. Zwarzyłam sie rano i pół kilo mam mniej hehehhe ale dzis nadrobie bo ide na DDzień Kobiet z pracy, a w niedziele mam Dzień Kobiet rodzinny hehehhe
Ide na wieczór to już jeść tam nie będę ale piwko chyba wypije:rofl2:

CZESC DZIEWCZYNKI u mnie noc do D...:wściekła/y:
Oli jak zwykle zasnela bez problemu o 20 ja sie polozylam okolo 22 i od 22 do 23,30 wstawalam do niej 3 razy :wściekła/y:
G tez przychodzil ale mnie juz wtedy takie nerwy przez Nia wziely az mnie glowa rozbolala.
O tej 23,30 G juz spal A mnie nie chailo sie go budzic wiec bylam przy niej sama Zasnela przed 24 i spala do 3 i to byly jedyne 3 godziny normalnie przespane dzis w nocy :no:
Przed 3 obudzilam juz G i on przyszedl do sypialni a ja poszlam tam gdzie on spi I spalam jakies 2 godziny ale jakos nie umialam tam spac:baffled:Od 6 jestem juz na nogach A od tej 3 do 6 Oli tez miala juz przerwe w spaniu Ja spiac w dugim pokoju slyszalam ja i tak czy tak :crazy:
Ona od 6 lezy sama w lozeczku i spiewa do siebie tak glosno ze w calym mieszkaniu ja slychac Mnie glowa nap.......:crazy:Mowie wam masakra sa te noce ostatnie Nie wiem czy to przez ta jej chorobe :crazy:

Lece was poczytac
współczuje nocki. Co do imienin kiedys były po raz w roku wiec ro biono kiedy przypadało teraz sie powtarzaja i mozna sobie wybrac:tak::tak::tak: ale u nas jest zasada ze pierwsze po urodzinach;-)
CZESC DOROTA ja też nie śpie, no pospałam moze pół godziny do godziny max
Lili na szczęście wody nie zwróciła choć budziła sie i chciało jej się wymiotować a jednocześnie kupe waliła, blada jest jak cień aż strach patrzeć. dopiero 6 jest, pierwsza apteka pewnie od 8 czynna. Robson ma podjechac do osrodka zdr, ciekawe czy nas dzis przyjmą.... ide zrobić kawe bo umieram
Justynka boziu nie wiem co ci poradzic:-(:-(:-( u mnie raz była jelitówka jak Laura miała skonczony rok wiec na marchwiance jechała a z takimi maluszkami to nie wiem.
Ja teraz tez siedze jak na szpilkach bo pilnuje bratanka i dzis bratowa rano puszcza sms-a ze dzis nie idzie do pracy bo mały w nocy wymiotował:szok::szok::szok::szok: i nie wie czy mu cos zaszkodzio czy to rota:baffled::baffled::baffled::baffled: Normalnie chyba sie załamie jak to drugie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

justynka zdrówka dla dziewczynek
dorotka oj u mnie też dziwna nocka i też nie umiem cytowac:)
czarna oby nie rota

U mnie nocka dziwna, obudziło mnie o 2 jak Kamiś kupe robił, przy przebieraniu wyszło ze śpioch przesikany, cyc i spał już tradycyjnie do 5.30( chyba ma zegarek) tak zawsze się budzi. Potem tylko do 7 i teraz urzędujemy.

CZARNA oby nie rota.
U nas tez sie przyjmuje ze imieninki sa pierwsze po urodzinach :tak:Moze zmienie ta tradycje u nas nie obchodzenia imeninek :tak:i zaczniemy je obchodzic A przynajmniej Oli;-)
KAKA wlasnie u nas tez na jelitowke klada DO SZPITALA :baffled:Ty to teraz sie bedzie imprezowala hihi

Dzwonila koezanka do mnie i doradzila mi pediatre Dzwonilam juz tam i ubieramy sie i idziemy Troche daleko ta przychodnia ale trudno Lece do pozniej babeczki :-D

Czesc dziewczyny. Miłego dzionka. U nas nocka dosc spokojna.
KAKA miłego ucztowania. Gratulacje z waga!!!!!!!!!!!!!!!!!
Justyneczka zdrówka dla dzieci i trzymaj sie dzielnie . Trzymam kcikuki za Was.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry