reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

CZarna Ty powinnas brac tabletki a tycie a nie na chudniecie. JEstes taka laska ze nic nie musisz robic ay wygladac lepiej. To ocena mojego meza i kolegi

reklama
i tak dowiem sie tej nazwy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aga u mnie to tylko opakowanie a zostały fałdy brzucha (tzn tłuszczu) i uda:crazy::crazy::crazy::crazy: choc wolałabym tabsy na powieszenie rodzynek:rofl2:
ps a gdzie oni mnie widzieli????????

Mały po kaszce fakt wszystkiego nie zjadł ale tak gada ze mu juz nie wcisne:)))

Ostatnia edycja:
Na powiekszenie rodzynek stosuje superoski krem mz mi kupil . Stosowłam tez przed ciaza i teraz po ciazy . Sa superoskie:-):-D
a ta nazwe mi podasz????????

Kaka mam racje czym wiecej pijesz to szybcie chudniez tabletki tylko wspomagaja chudniecie. Wiadomo ze czym wiecej nerki filtruja to wiecej wychodzi z organizmu.:-)

Dobry, dobry....
Nie wiem czy mi net świruje czy ja jakaś nieteges jestem- wydaje mi się, że niektóre posty poznikały, bo tak jakoś sobie odpowiadacie na rzeczy, których... nie ma:nerd: Albo za wcześnie wstałam i nie kumam świata jeszcze.

Czarna ja Cię podziwiam z wypełnianiem pitów- kurde mnie przeraża perspektywa powrotu do domu i bycia księgową. U nas wszystko taaaakie skomplikowane, że słabo się robi...:dry:
Justyneczka a szpitala dziecięcego tam gdzieś nie macie koło siebie? Do lekarza też bym nie poszła (z tym paracetamolem to oni jakiegoś pierd...ca mają- cud lekarstwo!) ale do szpitala dziecięcego, to może warto podjechać. Nie wiem co Ci poradzić odnośnie jedzenia.
Dorotka po niektórych antybiotykach dzieci mogą być nadpobudliwe. Nam wsadzono taki antybiotyk na wysiękowe ucha jak Tuśka miała miesiąc i właściwie przestała spać na kilka dni (i nocy) :baffled:

No a teraz też jakieś popisy uskutecznia. Wczoraj za nic nie chciała spać aż do północy. Takie dzikie brewerie urządzała, że szok:szok: No i wstała o 7, co do niej niepodobne. Ale, że zaczęła marudzić to spróbuję ją uśpić jeszcze.

A co to za tabletki? Ja też chcę nazwę!!!!!!!!!!!! Ale wsiąść to dopiero jak karmić przestanę.

Czy któraś z was odstawia już malucha od piersi?

Ja tylko na chwilkę i zmykam nas pakować.Jedziemy do rodziców i do niedzieli wieczorem nas nie będzie. Chwilke jeszcze poczytam co napisałyscie i uciekam. Miłego weekendu.

Miłego weekendu Lilunia!
Marma, wciąż się karmimy - jeszcze miesiąc tylko na cycu, a potem dorzucamy coś innego, ale cyc będzie nadal w temacie;-)

reklama
Witam.

No i wszystko się udało ... jakaż ulga.
Od poniedziału spadło mi 3 kg z nerwów.
A teraz mogę spokojnie delektować się urlopem wypoczynkowym.

Nie dam rady was poczytać ... może w wolnej chwili.
Pogoda taka że ... ech ... butelkowa.
Może dziś pojedziemy pooglądać wózki.

Do góry