reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Oj kamień z serca .... i ciesze się.
Ale zobaczymy jak wyjdzie bo ostatnio mąż też zaproponował wyjazd aby zobaczyć a jak wrócił z pracy to już mu się odechciało ;-)

:-)
Andy mówi, że nie wie skąd się wzięło powiedzenie "śpi jak dziecko".
Powinno być raczej "śpi jak mąż po pracy" :-D
Może dziś Twój m będzie miał więcej sił - w końcu jutro weekend;-)

Może :-D właśnie przyjechał .... ehhehehhehe.
Zobaczymy.

I co Madziu ma twoj M ochote i sily jechac wozki poogladac?
Ciesze sie ze wsio sie z praca udalo :tak:Przywrocili ci wszystkie godziny rozumiem?I do kiedy masz urlop?
LILUNIA milego weekendu u rodzicow :tak:
JUSTYNKA jak tam dzieciaczki?
MARMA nie mi nie chodzi o inna diagnoze Tylko moja pediatra nie zauwazyla ostrego zapalenia gadrla i migdalkow wiec wolalam ja zmienic A do kontroli dzis musialam isc do tak kazal mi lekarz ze szpitala :tak:
CZARNA ale KAKA I AGAMIR sa ze nie chca podac nazwy tych tabletek :baffled::-pJA TEZ CHCE TA NAZWE :tak:

OLIWIA dzis jest caly dzien marudna Chwile sie soba zajmnie a pozniej nawet jak sie ja zaczepia lub mowi do niej To Ona mialczy Nawet jak ma smoczka w buzi to nie przestaje mialczec Goraczki nie ma Ale choc dobrze ze w wozku byla dzis grzeczna
Pani doktor pozwoli nam spacerowac jak bedzie ladna pogoda i nie za dlugo :tak:Relacje z naszej nowe pediatry zaraz na odpowiednim watku:tak:
Jak wrocilysmy do domu to Oli zaraz sie obudzila ale na szczescie siedziala grzecznie w lezaczku i pozwolila mamie posprzatac:tak:Teraz ucina sobie drzemke

i ja sie witam.
nie bylo mnie jeden dzien i tyle do nadrobienia.byl W;-)dlatego nieobecna bylam.
wczoraj troche popiwkowalismy;-)i bylo wesolo.ja sie w koncu doczekalam @!!!:-D
maly ma mniejszy katar za to ja coraz wiekszy:-(
Kasia witaj.mamy dzieci z tego samego dnia:tak:
my po krotkim spacerku godzinnym, bo do apteki po mleko musialam leciec.
ide Was poczytac i mam nadzieje ze sie ne pogubie bo przeczytalam na szybko i nic nie kumam.Czarna swieci????:-Do co chodzi?jakies cudowne tabsy...hmmm ja tez chce:-p;-)
Justynka jak male sie czuja???

Ja tylko na chwilkę i zmykam nas pakować.Jedziemy do rodziców i do niedzieli wieczorem nas nie będzie. Chwilke jeszcze poczytam co napisałyscie i uciekam. Miłego weekendu.
miłego weekendu;-)
Witam.

No i wszystko się udało ... jakaż ulga.
Od poniedziału spadło mi 3 kg z nerwów.
A teraz mogę spokojnie delektować się urlopem wypoczynkowym.

Nie dam rady was poczytać ... może w wolnej chwili.
Pogoda taka że ... ech ... butelkowa.
Może dziś pojedziemy pooglądać wózki.
SUPER SUPER SUPER!!!!!
To chba dziś bedzie Karmi i opijanie:-D:-D:-D:-D

U nas tez wstretna pogoda wiec nic ze spacerku bo fakt z wózkiem moge iść ale Laura nie u mie łazić z parasolką i tylko bym sie umęczyła:rofl2: a Niki poszła do kina "Kochaj i Tańcz" próbowałam M namówić na niego ale :no::no::no::no::no: Pierdoła jedna:rofl2:

A gdzie reszta mamusiek??? Magdasf?? Mirabelki to juz hoho nie było!!!! o reszcie nawet nie wspomne:)

widze że jest was tu pare Czy mogę liczyć na waszą pomoć?? może któraś z was może mi poradzić co zrobić żeby dziecko robiło regularne kupki??

reklama
liczyc zawsze mozesz:tak:a co do kupek to regularnie to znaczy jak?co ile robi?moze surowe jabluszko jej daj...w paczce z hippa ktora niedawno chyba wszystkie dostalysmy jest katalog i ch produktow z podzialem co dziala zapierajaco a co odwrotnie.
Ewelajna no wlasnie kto to wymyslil z tym spaniem jak dzieci...?:-p

Do góry