reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

SUPER SUPER SUPER!!!!!
To chba dziś bedzie Karmi i opijanie:-D:-D:-D:-D
Skąd wiedziałaś :-D kupiłam aż dwie butelki - Karmi malinowe :-p

i ja sie witam.
nie bylo mnie jeden dzien i tyle do nadrobienia.byl W;-)dlatego nieobecna bylam.
wczoraj troche popiwkowalismy;-)i bylo wesolo.ja sie w koncu doczekalam @!!!:-D
maly ma mniejszy katar za to ja coraz wiekszy:-(
Asiu zdrówka dla Ciebie ... no no rozpiwkowałaś się :-D

I co Madziu ma twoj M ochote i sily jechac wozki poogladac?
Ciesze sie ze wsio sie z praca udalo :tak:Przywrocili ci wszystkie godziny rozumiem?I do kiedy masz urlop?
Dorotko tak wszystko po mojej myśli jest.
A urlop mam do 16 kwietnia czyli wracam 17 do pracy.
Sebcio akurat skończy 6 miesięcy.

Pojechaliśmy zobaczyć do fajnego sklepu - wybór bardzo duży.
Nie tylko wózki tam są - dosłownie wszystko ... oczopląsu można dostać.
No i jednak taki zamawiam jak widziałam, ale przez allegro.
Bo dają do wózka torbę.

CZesc dziewczyny powiedzcie mi ktora z Was wrocila juz do pracy lub niebawem sie wybiera, Ja sie boje wracac do pracy czy wytrzymam bez małego
Ja wracam 17 kwietnia i też się boję.
Teraz zostawiam co drugi dzień małego z teściową na 2-3 godzinki i wychodzę na zakupy albo coś załatwić.
On się przyzwyczaja i teściowa się wdraża.

No to dziś się odstresuję przy piwku :-D
Jakaś taka padnięta jestem po tych rannych emocjach.

reklama
Magdziunia bo Magdy tak maja ze wsio opijaja:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale rymik:-D:-D:-D

Kasia witaj

Malena widze pilnujesz porzadku na bb:-p:-p:-p

Evelaina ojjj współczuje podejscia tesciowej. Ja jak słysze od starych bab kiedys nie było pampersów słoiczków itp i sobie radzili a my teraz narzekamy:angry::angry::angry::angry: normalnie udusic

Patrycja juz kiedys pisałam ze az mnie zazdrosc bierze jak czytam ze twoj do HH jezdzi:-D:-D:-D:-D a ty jak zwykle mróweczka:tak:

Mój M wyszukał sobie jakas sałatke w necie wiec zonka grzecznie dziecie do wozka i wio do sklepu:-D:-D:-D ciekawe co bedzie z tego:-p

Magdziunia relaksiku miłego!!

Nie mam jak Tuśki przyzwyczaić do nowych opiekunek, chociaż dają mi coś takiego jak tydzień wdrażania do żłobka- przez kilka dni będę chodzić razem z Tuśką. A potem no będzie chlipanie w rękaw przed komputerem. A może tylko pierwsze dni są ciężkie, a potem jakoś damy radę.
Ale tłumaczę sobie, że to dobrze dla niej poznawać nowe dzieci i świat niekoniecznie wyłącznie z mamą. W sumie ja lubiłam chodzić do babci i przedszkola. Żłoba nie pamiętam, ale podobno było ok.
No nic. Damy radę. Będziemy się wspierać. Minisia z takim optymizmem opisuje co u niej - trzeba brać przykład;-)

Czarna dobra z Ciebie żonka. Ja się wykpiłam deszczem:)

Teściowa była bardzo fajna przez wiele lat- normalnie do razy przyłóż. Teraz jej coś chopnęło. Klimakterium pewnie:baffled:

jesssu mam nadzieje ze jutro będzie lepszy dzien:eek:
Laura wygląda jeszcze niewyraźnie ale ma już siły szogunić, Lili dostała ibufen i elektrolity ktore sa obrzydliwe i nie chce tego pic, na syrop ma odruchy wymiotne, nie toleruje nic prócz wody ktora juz chyba litrami idzie, próbowałam kleiku ale on powinien byc na mleku i na wodzie ma smak gazety:baffled: wiec bleee, ugotowałam na wodzie jabłko- też wyplute. W tej chwili ma goraczke, syrop pod brodą, zaraz bede ją kładła to spróbuje jeszcze raz dać. Bardzo dużo śpi dzis ale martwi mnie ze chilami ma sine łapki.
dobra spadam. potem sie odezwe jak cos

Czarna dobra z Ciebie żonka. Ja się wykpiłam deszczem:)

Teściowa była bardzo fajna przez wiele lat- normalnie do razy przyłóż. Teraz jej coś chopnęło. Klimakterium pewnie:baffled:

Wspolczuje ze tesciowa zmienila sie na gorsze A takiego gadania ja tez niecierpie :no:
CZARNA ja tez chce isc do kina na KOCHAJ I TANCZ Tylko zastanawiam sie z kim ?:baffled:
Salatke ty robisz czy M ??????;-)
AGAMIR ja tez wracam jakos kolo 16 kwietnia i tez juz mnie trzesie na sama mysl Dlatego wole narazie o tym nie myslec.
Minisia musi nam powiedziec jak to jest tesknic za dzieckiem w pracy :-(
KASI09 rozgosc sie u nas i zagladaj jak najczesciej :tak:
PATI to mnie pocieszylas z tym CYTOWANIEM :-p
MADZIU milego picia :-D
Cos justynki nie ma :-(

A u mnie nic ciekawego G sie postaral i pokazal zas co potrafi Wrocil z pracy dziwny czyli cos tam ma wypite i Wredny.Na szczescie 12 marca wielki dzien.
Mam dola bo zdalam sobie sprawe ze moje zycie jest do D...
Nic poza Oliwia mnie nie cieszy A tak chcialabym byc kochana i kochac kogos innego niz dziecko .
No nic nie bede wam tu zanudzac Zazdroszcze szczesliwym malzenstwom i zycze wam jeszcze wiecej szczescia :tak:

Glowa mnie boli Po tej nocy co spalam moze 4 godziny padam na pysk a jeszcze Oli jest dzis marudniejsza Zaraz kapanie i usypianie jej mam nadzieje ze zasnie bezproblemowo Jak ona usnie to ja tez ide sie polozyc Musze kozystac jak ona spi bo nie wiem jak ta noc bedzie wygaladac

Dorotka nie martw się. Wiem, że to tak łatwo powiedzieć, ale pierwszy krok za Tobą - 12 marca blisko. Ta nieprzespana noc też Ci się dokłada do samopoczucia. Będzie lepiej. Głowa do góry!;-)

Ja mam nadzieję, że to klimakterium jej przejdzie wkrótce, bo masakra:baffled:

Tuśka się śmieje do dzieci: na początku widziała tylko Oli i Izunię. Teraz piszczy jak widzi ich zdjęcie. Do Hanki porykuje na AAA! a do Samiego robi uuUUU! Czyżby podrywy;-) Padam ze śmiechu:-D

U nas późny obiad i kąpanko.

jesssu mam nadzieje ze jutro będzie lepszy dzien:eek:
Laura wygląda jeszcze niewyraźnie ale ma już siły szogunić, Lili dostała ibufen i elektrolity ktore sa obrzydliwe i nie chce tego pic, na syrop ma odruchy wymiotne, nie toleruje nic prócz wody ktora juz chyba litrami idzie, próbowałam kleiku ale on powinien byc na mleku i na wodzie ma smak gazety:baffled: wiec bleee, ugotowałam na wodzie jabłko- też wyplute. W tej chwili ma goraczke, syrop pod brodą, zaraz bede ją kładła to spróbuje jeszcze raz dać. Bardzo dużo śpi dzis ale martwi mnie ze chilami ma sine łapki.
dobra spadam. potem sie odezwe jak cos

Boziu az mnie ciary przeszły:no::no::no::no::no: kurde Justynka jedz z nia do jakiegoś szpitala bo tylko się meczy malutka. Tys jakaś spokojna ja juz bym chyba z 5 razy pod siebie zrobiła i kilka priv wizyt miała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dorotka ja robiła. Teraz dochodzi w lodóweczce;-) I życze przespanej nocki

Evelaina fajna ta twoja Tusia

reklama
CZARNA smacznej salatki zycze :-)
EVELAJNA Tuska o agentka chyba taka jak MAMA :-)
Fajna jest

Dzieki dziewczyny troche sie pozalilam na zamknietym :-)
Ide spac Oli zasnela po mleczku sama w lozeczku Spi kilka minut wiec ja ide Mam nadzieje ze sie nie obudzi zaraz
DOBRANOC

Do góry