reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

na pewno, dowikla, zważywszy, że 3500kg to 3,5 tony;-):-d:-d:-d:szok:

ha ha ha dobre:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
ja też myślę że to pomyłka tym bardziej że ona sobie tak na listopad termin obliczyła a doktor jej na koniec grudnia a nawet początek stycznia to sie nazywa mały poslizg:-):-):-):-):-):-)

reklama
MOJE OKNA CZEKAJA NA NOWE FIRANKI A WTEDY TO JUŻ MOTYWACJA DO MYCIA BĘDZIE:tak::tak::tak::tak::tak: MARZA MI SIE TAKIE LEKKIE WOALKOWE FIRANKI W JAKIES WUOSENNE KWIATKI NP I DO DZIECI DO POKOJU TAZ W KUCHNI TEZ BYM CHCIAŁA JAKIES NOWE BO TAK WIOSENNIE WTEDY BEDZIE I PIĘKNIE:-):-):-):-):-)

A NAJWIĘKSZY WYDATEK JAKI MNIE TERAZ CZEKA TO MUSZE KUPIĆ DO DZIECI JAKĄS SZAFE NAWET UŻYWANĄ MUSZĘ SIĘ PRZEJŚC PO KOMISACH I POPATRZEĆ BO JAK NARAZIE TO UBRANIA MI NIEDŁUGO Z KOMODY WYPADNĄ NIE MIESZCZĄ SIĘ JUZ A JA ZAWSZE MÓWIE ŻE MAM MAŁO DLA NICH UBRAŃ I COŚ BY TRZEBA BYŁO DOKUPIĆ:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

MALINKA
Chcesz szafe:confused:Ja mam dwie na zbyciu dwudrzwiowa z nadstawka i trzydrzwiowa:-D:-D:-D
A ja musze sobie kupic lampe i do Dominika

reklama
Do góry