reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

reklama
Witam popołudniowo - jestem u rodziców.
Po spacerku w lesie, troszkę deszczyk popadał ale mały spał słodko.
Teraz też jeszcze śpi więc już ponad godzinkę - a ja mam chwilunię na BB:-D
Ja chce wiosnę już.

Malenko ja też mogę przyjąć troszkę z tego rozmiaru co prawda mam D ;-):-D ale ... hihihiih.

Też poszłabym na taki filmik - hmmm .... może jutro wyciągnę męża :-D:-D ... całkiem zapomniałam, że to jutro już 8 marca - dzień kobiet.

Czarna nie ma to jak duża rodzina, ja nie mam ani sis, ani bratowej, ani nawet szwagierki :baffled:, nie mówić już o potencjalnych chętnych do zostania z małym, no ale teraz jest chory więc i tak wyjściówka odpada.

Ech .... chyba z kina nici będą - wróciłam a mąż się źle czuje.

:-:)-:)-:)-:)-(

Za to dziś znów Karmi ale jedno - hihi mąż kupił przy okazji bycia w sklepie.
Pamiętał o mnie :-p

MADZIU smacznego Karmi :tak:
I zdrowka dla M :tak:
CZARNA jakbym miala isc sma z G to bym nie poszla do tego kina ale ze ide rowniez ze znajomymi to czemu by nie A wlasnie tez ten film chcialam zobaczyc :tak:Powiem ci jutro wieczorem czy wartko ;-)

U mnie G wytrzezwial i juz sie przymila Jejku jakby MORDERSTWO nie bylo karalne to juz bym to dawno na nim zrobila Dzis wracajac ze sklepu pogadalam sobie z mama I powiedzialam jej zeby sie na mnie nie gniewala ale chcialabym sobie zycie ulozyc i chcialabym sama z Oliwia zamieszkac Marzy mi sie dziewczyny kawelerka i ja sama w niej z Oli ale chyba byloby mi bardzo ciezko tak sama z nia 24 h I wogole sobie tego nie wyobrazam Z jednej strony jak bawie sie z Oli to mysle sobie jak fajnie byloby jakbysmy byly tylko we dwie Tylko MY i nic sie wiecej nie liczy A z drugiej strony wiem jaka jestem zmeczona jak caly dzien sie musze nia tylko zajmowac.I badz tu madra hihih
No nic Jestem pewna ze jak dostane rozwod lub separacje to predzej czy pozniej przestane z G mieszkac I uloze sobie zycie I szczerze to nie moge sie juz tego doczekac

Przed 20 kapanie Oli mam nadzieje ze pospi dosc fajnie Ja chce obejzec cos po 20 w TV z mama :tak:Wiec mam nadzieje ze Oli sie nie obudzi jak ja sie poloze

O rety ile tu się działo :szok: Pozaznaczałam sobie posty, ale zapomniałam co chciałam odpisać :zawstydzona/y:
Justynka jestem pod wrażeniem, bo ja też bym chyba spanikowała. Najważniejsze, że już po wszystkim.
Marma super, że wyjście doszło do skutku i jesteś zadowolona. Też bym się wybrała na czipendejlsów :-D.
Ula moja siostrzenica ma właśnie badania w kierunku trzeciego migdałka i też będą myśleć co dalej.
Magdziunia gratki, że wyszło na Twoje i kulturalnie się udało :-D
Minisia ja też bym pewnie oszalała i sama nie wiem czy gorsza ta niepewność, czy lepiej zrobić test :confused:
U mnie to chyba McGaywer by musiał mieć na imię, bo tabsy i gumki, a też mnie mdliło kilka dni, teraz wiem, że coś się koło mnie kręciło, ale już w myślach miałam, że niezły dar od Boga się szykuje :sorry2:

Zdrówka dla Szymonka i Mariki.

Z moim zdrowiem już ok. Chyba to był jakiś wirus, bo w czwartek mnie przeczyściło i nawet Bartek jedną taką brzydką kupę zrobił (zmartwiłam się, bo był szczepiony na rota, ale na tym się skończyło), potem w nocy mnie zemdliło. Jakiś stan podgorączkowy się przyplątał i masakryczny ból głowy, ale codipar wystarczył. Od piątku zaczęłam łykać witaminy pociążowe i mam nadzieję, że moje samopoczucie się poprawi. Ja od kilku lat źle znoszę przesilenie wiosenne i tym razem też tak jest. Oczywiście w piątek wieczorem mojego M zaczęły piec oczy, w nocy nie mógł spać, a teraz mu jest zimno :angry::angry::angry: To jest tzw "zazdrośniak", bo ja nie mogę się poczuć gorzej, tylko k**** muszę ciągle koło kogoś latać.
Do kina też idę, a i owszem na 22:30 z koleżanką. Nie lubię chodzić na polskie filmy, ale nie będę wybredna. Martynka u dziadków, Bartek śpi, trochę mleka odciągnęłam (i załatwiłam laktator na amen :baffled:, muszę pożyć od znajomej, bo już kupować się nie opłaca) i ruszam na miasto :-D

Dorotka moje dziewczyny były i mówia ze fajny a mi tak obojetnie ważne że z chałupy się wyrwe:-D:-D:-D:-D

Magdziunia oby nic M nie łapało:no::no:

Kasia
najgorzej jak facet choruje. Ja jak byłam chora na poczatku roku to i tak musiałam sprzatać gotowac i dziećmi sie zajmować:crazy::crazy::crazy: Miłego wieczoru

Wanilia niby duża rodzinka a i tak nie mam z kim dzieci zostawić. Każdy zabiegany zapracowany:sorry2:

A gdzie Kaka i jej @????

Ostatnia edycja:
wanilia dorotko ula kate dużo zdrowia dla maluchów
justynka dobrze ze już lepiej
malena ja mam B, a co będzie po karmieniu:(, to ja chętnie się zamienie na nie tak dużo
Ja do pracy wybiorte się chyba prędzej, czyli jak mały będzie miał 2 lata, rok zajmą się nim babcie( jeszcze o tym nie wiedzą:) )
Ale wam fajnie z tym kinem, ja mam daleko do kina więc dojazd i filmik i nie wyrobie sie na cyca:(
Ja dzisiaj miałam zakręcony dzień. Rano mały został z dziadkami i my pojechaliśmy mu po kurtke( przy okazji w tym samym komisie kupiłam mu butki, czapke, 2 bluzy, sztruksy ocieplone, spodenki dresowe, koszule i kamizelke i nawet 100 nie poszła) dobrze ze ja jestem bardzo rzadko w sklepie, a sklepy daleko odemnie:), potem do ZG poogladać foteliki w dwuch sklepach i szybko z powrotem na cyca. Cyc i spacer - las i stajnia. Obiad duże sprzatanie i pranie, cwiczenia. Myślenie nad fotelikiem i bb, Ale dzień zleciał

reklama
Do góry