reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nareszcie wszystkie moje szkraby, łącznie z M, śpią smacznie;-).
A ja sobie mogę posiedzieć na BB, pod warunkiem oczywiście, że internet mi nie siądzie.
Poza tym otworzyłam sobie okno i słucham padającego deszczu... Nic więcej w chwili obecnej do szczęścia mi nie brakuje...:-)

Nareszcie wszystkie moje szkraby, łącznie z M, śpią smacznie;-).
A ja sobie mogę posiedzieć na BB, pod warunkiem oczywiście, że internet mi nie siądzie.
Poza tym otworzyłam sobie okno i słucham padającego deszczu... Nic więcej w chwili obecnej do szczęścia mi nie brakuje...:-)
A nie zimno ci jak siedzisz przy otwartym oknie

Najlepszego drogie Panie! :tak:

Widzę, że dużego ruchu tu dziś nie było!
Mój m właśnie wrócił ze sklepu z testem i chce mnie nakłonić do siusiania :-D:-D:-D

A ja nie mogłam spać za bardzo w nocy,budziłam się kilka razy bo przyzwyczajona jestem że Oliwkę w nocy chodzę przykrywać a tu łóżeczko puste.
jedziemy po śniadanku do teściów bo już nie mogę bez niej wytrzymać, i zostaniemy tam do wieczorka :-):-):-)
http://www.allegro.pl/item572506352_wozek_spacerowy_london_winter_marki_chicco.html

Ja też ciągle chcę Piotrusia przykrywać i przez cały dzień sprawdzam czy śpi, oczywiście wtedy, kiedy jest u dziadków. :-)

,kkj7jhjjnyn nyt y er n hgkkkooxldddhtya B z
a to życzenia od antosia dla was kobietki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziękuję Antosiu! :-)

A u nas ok. Piotruś już śpi, a dzień jakoś szybko minął! Wpadłam tak tylko na chwilkę, żeby życzyć dobrej nocy! :tak:

A ja dalej siedzę na allegro i szukam wózka,juz mi sie mieni w oczach od tych kolorów.Im dłuzej szukam to tym bardziej nic mi nie odpowiada :baffled: jakas wybredna się zrobiłam :-p

reklama
Jestem i ja:tak:
Zobacze jak długo uda mi sie posiedziec,bo u mnie sajgon na całego:szok:
M robi porzadek w zabawkach a dzieciaki za nim lataja,wszedzie mam wszystkiego pełno;-)
Zaraz ubieram Je do spania i klade do łozeczek

Do góry