reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Nareszcie wszystkie moje szkraby, łącznie z M, śpią smacznie;-).
A ja sobie mogę posiedzieć na BB, pod warunkiem oczywiście, że internet mi nie siądzie.
Poza tym otworzyłam sobie okno i słucham padającego deszczu... Nic więcej w chwili obecnej do szczęścia mi nie brakuje...:-)
A ja sobie mogę posiedzieć na BB, pod warunkiem oczywiście, że internet mi nie siądzie.
Poza tym otworzyłam sobie okno i słucham padającego deszczu... Nic więcej w chwili obecnej do szczęścia mi nie brakuje...:-)
wiewióreczka83
Fanka BB :)
Ja myśle że nie ma reguły do kiedy karmic na żądanie ja karmie już 7,5 miesiąca i daje synkowi cyca kiedy chce.
Ale z czasem przerwy między karmieniami się wydłużają, a karmienia trwają krócej?
A kiedy maluchy zaczynają przesypiać większość nocy, albo całą?
W ciągu dnia karmie częściej.
wiktoria12
Mama i żona :)
A nie zimno ci jak siedzisz przy otwartym oknieNareszcie wszystkie moje szkraby, łącznie z M, śpią smacznie;-).
joe alex
Zrobiłas mi ochotę i też idę sobie zrobić...a ja sobie popijam kakao mniam mniam![]()

Najlepszego drogie Panie! 
Widzę, że dużego ruchu tu dziś nie było!
Mój m właśnie wrócił ze sklepu z testem i chce mnie nakłonić do siusiania

Ja też ciągle chcę Piotrusia przykrywać i przez cały dzień sprawdzam czy śpi, oczywiście wtedy, kiedy jest u dziadków. :-)
Dziękuję Antosiu! :-)
A u nas ok. Piotruś już śpi, a dzień jakoś szybko minął! Wpadłam tak tylko na chwilkę, żeby życzyć dobrej nocy!

Widzę, że dużego ruchu tu dziś nie było!
Mój m właśnie wrócił ze sklepu z testem i chce mnie nakłonić do siusiania

A ja nie mogłam spać za bardzo w nocy,budziłam się kilka razy bo przyzwyczajona jestem że Oliwkę w nocy chodzę przykrywać a tu łóżeczko puste.
jedziemy po śniadanku do teściów bo już nie mogę bez niej wytrzymać, i zostaniemy tam do wieczorka :-):-):-)
http://www.allegro.pl/item572506352_wozek_spacerowy_london_winter_marki_chicco.html
Ja też ciągle chcę Piotrusia przykrywać i przez cały dzień sprawdzam czy śpi, oczywiście wtedy, kiedy jest u dziadków. :-)
,kkj7jhjjnyn nyt y er n hgkkkooxldddhtya B z
a to życzenia od antosia dla was kobietki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziękuję Antosiu! :-)
A u nas ok. Piotruś już śpi, a dzień jakoś szybko minął! Wpadłam tak tylko na chwilkę, żeby życzyć dobrej nocy!

joe alex
Hmmm, może wczesniej nie doczytałam, ale spodziewasz się czegoś?Mój m właśnie wrócił ze sklepu z testem i chce mnie nakłonić do siusiania
![]()
reklama
Jestem i ja
Zobacze jak długo uda mi sie posiedziec,bo u mnie sajgon na całego
M robi porzadek w zabawkach a dzieciaki za nim lataja,wszedzie mam wszystkiego pełno;-)
Zaraz ubieram Je do spania i klade do łozeczek

Zobacze jak długo uda mi sie posiedziec,bo u mnie sajgon na całego

M robi porzadek w zabawkach a dzieciaki za nim lataja,wszedzie mam wszystkiego pełno;-)
Zaraz ubieram Je do spania i klade do łozeczek
Podziel się: