reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

No fakt paskudna pogoda dzisiaj a myslalam ze pojde na spacer..Mnie tez czeka szczepienie malego na zoltaczke, ale odloze je na przyszly tydzien..i tak juz tyle czekalismy to nie zaszkodzi :) Powiedzcie mi dziewczyny czy szczepilyscie swoje dzieci na pneumokoki? bo wlasnie to rozwazam i nie jestem do konca zdecydowana czy to kolejny wymysl i strasza czy ma to rzeczywiscie uzasadnienie.

Mieszkalam w Tarnowie a teraz mieszkam w Zylitowskiej Gorze wiec daleko nie mam:) Urodzilam synka w polowie sierpnia 2008.

reklama
anitaa84 ja na pneumo nie szczepiłam i na razie się wstrzymam :tak:;-) w Zbyli mieszkałam z rodzicami powiedz mi jeszcze że masz siostrę Madzię to chyba padnę :-D

anitaa84 ja też właśnie tą żółtaczkę mam a można to tak odkładać bo ja miałam w książeczce wpisane 03.03 a ty to drugą dawkę masz ?

Trzecia dawkę. Termin mialam na 12.02 ale przez kilka tyg nie bylo szczepionki w zadnej przychodni. A siostre Magde mam. Swiat jest maly jak Nasza Klasa:p

A co do odkladania szczenienia to wyjscia nie bylo a dzwonilam do Centermedu i mowili ze nie ma znaczenia kiedy sie ja da. Wiec ufam ze wiedziala Pani co mowila:)

Ostatnia edycja:
O to strach się bać:) nie no zartuje:) a dziękuje mój synek sie dobrze ma i niestety wlasnie sie obudzil..:/ to nasi sa zblizeni wiekiem, a w sumie urodzilam 3 tyg przed terminem

:-D no nie bój żaby same dobre rzeczy :tak: głównie w ciąży ;-) bo chodziłyśmy tak samo :-D a na kiedy termin miałaś bo ja na 13 IX ale urodziłam 03 IX
mój śpi sobie smacznie :happy: aniołeczek mi się trafił :-)
to z teściami mieszkasz?:szok:

hallo lejdis gdzieście są wszystkie
kawa.jpg

Agatka znów cię ubiegłam ;-):rofl2:

Ja termin mialam na 3 wrzesnia:)
No mieszkam z tesciami nie tesciami w sumie bo mamy oddzielne pietro i wejscie wiec calkiem oddzielne mieszkanie wiec sie z nikim nie mijam:) Boze moj juz placze..ide sie zebrac i ubrac bandyte bo musze jechac do Tarnowa..wiec poki co pa

reklama
Do góry