reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hejka :)

Ale pogoda paskudna ...:-(

Dana duzo zdrówka zyczymy i wracajcie szybko do domku :-)

Kasiade ale Ci sie udało ;-), szkoda ze u nas w tarnowie nie organizuja takiego spotkania :-(

Madzia gratulacje kolejnych ząbków Kondzioszkowi :-)

Karolcia witaj w domku i czekamy az nas zasypiesz fotkami maleństwa ;-)

Witam nowa mamusie :-)

Dziewczyny to o której to spotkanie w PZ ?? Mi tez wtorek pasuje :-)

reklama
Hello!
Anita witaj wśród nas:tak:
Dziewczyny ja wiem że pogoda barowa (choć coś się wypogadza), ale wstawać z łóżek i na forum ;-)

Witam dziewczynki

Zdrówka dla Madziuni
Witam nową mamusię - ja też mieszkam w ZG:-)

My już z Amelką po bilansie 4 latka- wszystko ok.:-)

Dzięki za miłe powitanie:) jednak z wyjazdem do Tarnowa musze poczekac az mi ktos samochód odpali..ehh zwariuje kiedys z tym akumulatorem, a juz sie z malym zapakowalam i nici :D
to są wlasnie uroki mieszkania w ZG :)

No fakt paskudna pogoda dzisiaj a myslalam ze pojde na spacer..Mnie tez czeka szczepienie malego na zoltaczke, ale odloze je na przyszly tydzien..i tak juz tyle czekalismy to nie zaszkodzi :) Powiedzcie mi dziewczyny czy szczepilyscie swoje dzieci na pneumokoki? bo wlasnie to rozwazam i nie jestem do konca zdecydowana czy to kolejny wymysl i strasza czy ma to rzeczywiscie uzasadnienie.

.
Witam fajnei ze do ans dołacyzłas:-)
ja nie szczepiłam i jak narazie nie mam zamiaru szczepic.
Kazdy musi sam zadecydowac;-) ja uwazam ze tez duzo firmy farmaceutyczne nakrecaja w końcu maja z tego zysk. Rozmawiałm z paroma lekarzami i zazwyczaj dawali do zrozumienia zeby nie szczepic. w prokocimiu sa przeciwnym szczepionkom tym.
ale to juz kazdego indywidualna sprawa ;-)

Tak wlasnie tez sie zastanawiamy. Dobrze ze napisalas o tym Prokocimiu:) troche to kasy kosztuje a lekarze nie wiedza czy doradzic czy odradzic tylko moja mowi ze poinformowac mnie musi ze jest taka szczepionka..i dogadaj tu sie..nie lubie wogole momentu szczepienia wiec chyba jednak sobie odpuszcze, a straszyc to wiadomo ze strasza. Na rotawirusa nie szczepilam a teraz non stop w tv reklama jakie to straszne jest jak dziecko zlapie i ze na pewno zlapie do 5 roku zycia.

Witam i znikam. U mnie mrozno.

Natalia od wczoraj ma goraczke, chyba jutro lekarz.:-(A mialam ja szczepic.
W niemczech na pneumo szczepia na kase a menigo sa za doplata.

Przepis na zapiekanke makaron + warzywa lub ziemniaczana podac mi prosze:-D bo mi weny brakuje.

reklama
Tak wlasnie tez sie zastanawiamy. Dobrze ze napisalas o tym Prokocimiu:) troche to kasy kosztuje a lekarze nie wiedza czy doradzic czy odradzic tylko moja mowi ze poinformowac mnie musi ze jest taka szczepionka..i dogadaj tu sie..nie lubie wogole momentu szczepienia wiec chyba jednak sobie odpuszcze, a straszyc to wiadomo ze strasza. Na rotawirusa nie szczepilam a teraz non stop w tv reklama jakie to straszne jest jak dziecko zlapie i ze na pewno zlapie do 5 roku zycia.
no też widziałam tą reklamę i też się zastanawiałam :dry::baffled:

Do góry