reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joanna Anabuba ma racje. Chyba masz zły dzień. Napisz co ci siedzi na wątrobie i od razu będzie lepiej. Ja zawsze jak ma zły dzień to sobie płacze w wannie przy kąpieli i mi lepiej. A ostatnio martwię się bo mam dziecko na głowie, dom, teraz jeszcze ślub a do tego w maju muszę na maturę z polskiego iść. Bo jak moja "wspaniała" nauczycielka z polskiego jak się dowiedziała że jestem w ciąży to mi powiedziała albo nie zdaje matury i postawi mi pozytywną ocenę albo postawi ni pałkę na koniec i bym rok powtarzała. To już wolałam się nie denerwować i się z nią nie kłócić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dasz rade-ja zrobiłąm studia i musialam pisac i prace licenjacka i mgr ;) kobieta duzo moze!!!!!!!!!!11

a jakie jest najlepsze na to lekarstwo?wypad bez dzieci i meza na ploteczki i piwko z psipsuilami:-):-D:-D:-D:-D:-D
ja po piatkowym wypadzie naladowałam troche akumulatory i nawet okna ,mi sie myc zachcialo.a Weronika włąsnie tuli sie do drzwi od tarasu bo na pieski wygląda....:baffled:mialam czyste drzwi:-D
W takim razie tez musze sobie zafundowac taki wypad:tak::tak::tak:zeby sie podładowac na kolejne kilka lat:-D:-D:-D

joanna zjedz sobie czekoladke:-):-):-) duzo lepiej ci bedzie:-):-):-):-)
ja co pradwa jak jestem wkurzona to najlepiej mi robi sparzatnie ale czasmi mam wszytsko gdzies i 1 dzien bałaganu nikomu krzywdy nie zrobi.trzeba czasami odpoczac:tak: jak mamusi-tesciowej bedzie cos przeszkadzac to przezciez moze ci pomoc:-D:-D:-D:-D:rofl2:

może to bardziej niechec ogolna niz zly humor a chetnie sie wyzale a nuż widelec zrobi mi sie lepiej a co do dzieci to pprostu uiązanie calkowite biore wszedzie ze mna chodza i maoze najbrdziej tym jestem zmęczona boje sie ich zostawic na dłuzej nawet jak ide do sklepu po male zkupy to zawsze biegiem i wczoraj tez o to scielam sie z teściową W rodzinie mojego męża w maju za mąz wychodzi ostania juz siostra cioteczna mojego męża ino i od razu wiem ze nikt z dziecmi mi nie zostanie wesele jest dosc daleko więc dla mnie wesele z 3 dzieci to żadne wesele a moja tesciowa z oburzeniem przyjeal mioja wypowiedz no bo jak ja moge tak mowic moim obowiazkiem jest isc na to weselele :wściekła/y::wściekła/y: no nie glupia baba?
no to wlasnie

joanna zjedz sobie czekoladke:-):-):-) duzo lepiej ci bedzie:-):-):-):-)
ja co pradwa jak jestem wkurzona to najlepiej mi robi sparzatnie ale czasmi mam wszytsko gdzies i 1 dzien bałaganu nikomu krzywdy nie zrobi.trzeba czasami odpoczac:tak: jak mamusi-tesciowej bedzie cos przeszkadzac to przezciez moze ci pomoc:-D:-D:-D:-D:rofl2:
nie moge czekoladek :-( a tesciowa ani razu mi nie pomogla tak naprade jak tylko ktos inny pojawial sie na horyzoncie to znikal jak najszypciej zeby wnuczkow nie pilnowac :crazy:

Joanna olej tesciowa:-)
ja mam w padzierniku wesele siostry i tez bede musiala wzaic dziewczyny ale one lubia tanczyc i w ogole wiec dam rade:-) i zawsze sie na weselu znajdzie ktos chetne do popilnowania jak mamusia bedzie szalec na parkiecie:-)

reklama
Do góry