joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Joanna, ja bym taką teściową w dupsko kopnęła, chociaż w myslach... Ciekawa jestem, czy ona jest taka "obowiązkowa"?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie moge czekoladek :-( a tesciowa ani razu mi nie pomogla tak naprade jak tylko ktos inny pojawial sie na horyzoncie to znikal jak najszypciej zeby wnuczkow nie pilnowac![]()
Ja też Tomaszka urodziłam mając 29 lat i wczesniej również nie byłabym na tyle dojrzała, aby przyjąć obowiązki macierzyńskie...Joanna, każdy ma lepsze i gorsze dni i na pewno każda z nas czasem ma ochotę rzucić wszystko w diabły i uciec do ciepłych krajówNie załamuj się! Wpadaj tu częściej to będzie ci lepiej!
![]()
A co do wieku, to co ja mam powiedzieć? Pierwsze dziecko urodziłam jak miałam 29 lat, a teraz przymierzam się do drugiego! Tyle tylko, że jak pisała Mama Helenki, ja też chyba wcześniej nie nadawałabym się na matkę - za mało dojrzała byłam.![]()
Ja byłam w pazdzierinku na weselu siostryI dzieciaki szalay na parkiecie z nami;-)A jak chcialam od Nich odpoczac to było tylu chetnych do zajmowania sie Nimi ze cho-cho:-);-)
Skąd ja to znamnajsmieszniejsze to to ze ona idzie na to weselemam ja w d...... i claa rodzinke porabana SZwagierka tez ie obrazila bo nie bylismy na bierzmowaniu jej corki nie moglismy bo nie bylo jak mąz byl w pracy a Gbai byla malutka miala 2 miesiace a ta durnota nierozumna
![]()