Mama Helenki
i Aniki :D
Moja teściowa też jest OK, ale odbicia ma i to niezłe
No ale każdemu się zdarza 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieszkała z nią 3 pierwsze lata młżeństwaa i jak bym mieszkała do tej pory to juz dawno bylabym po rozwodzie i mialabym tylko Wojtkaale damlam mezowi wybor albo mamusia albo ja
spolczuje narzeczonej zycie z maminsynkiem nie jest latwe mamusia na porzadku dziennym ja bym za taskiego nie wyszlaNajlepszy jest mój szwagier, który w czerwcu się żeni.
Juz czuję konflikty w kościach....
To typ maminsynka, który jak mu mama czegoś nie załatwi, to tego nie będzie... I słucha jej się we wszystkim.
Ostatnio był rozdarty, bo jego narzeczona na weselu chce inny rodzaj wódki niż moja teściowa a jego matka... Biedny facet nie umie podjąć decyzji żeby nie narazić się żadnej ze stron....
Będzie ubaw po pachy...
Wredna jestem, nie?![]()
juz mie sie robi coraz lepiej pomalu humor moze wroci ;-)
Narzeczona jest pyskata i tym podobnie... No i konfliktowa, więc sądzę, że nie jeden raz w rodzinie bedzie konflikt...spolczuje narzeczonej zycie z maminsynkiem nie jest latwe mamusia na porzadku dziennym ja bym za taskiego nie wyszla![]()