reklama
Greti
Fanka BB :)
A wczoraj bylismy całą rodzinką na spacerze i maluchy wytrzymały na nóżkach prawie godzinę.
Nadja chodzi już sama, a Borys za rączkę.
Gdyby Benjamin nie ciągnął do domu, to pewnie blixniaki by jeszcze troche pochodziły.
To był pierwszy nasz spacer na nóżkach, bo do tej pory Borys po kilku kroczkach klękał i nie chciał dalej iść. Teraz najwidoczniej mu się spodobało.
Nadja chodzi już sama, a Borys za rączkę.
Gdyby Benjamin nie ciągnął do domu, to pewnie blixniaki by jeszcze troche pochodziły.
To był pierwszy nasz spacer na nóżkach, bo do tej pory Borys po kilku kroczkach klękał i nie chciał dalej iść. Teraz najwidoczniej mu się spodobało.
B
Beata1988
Gość
Aha nie wiedziałam, Oliwka urodziła sie równiutko w 38 tyg:-)Agnes 123 oni powinni mieć teraz dopiero rok i dwa miesiące, bo się 8 tygodni za wcześnie urodzili. W dalszym ciągu mają liczony wiek korygowany. Dlatego też Borys dopiero zaczyna chodzić.
B
Beata1988
Gość
Ja ubka urodziłam w 39 tygodniu + 5 dni 

w ostatni dzień sierpnia

Greti
Fanka BB :)
Widzę, że nawet słoneczko macie:-)
A u mnie się sprawa z wyjściem na spacer sama rozwiązała. Właśnie mamy ulewę i zrobiło się ciemno jak późnym popołudniem

Dobrze, że nie zdążyłam wyjść.
B
Beata1988
Gość
No jakoś tak świeci i oby tak zostało bo już mam dosyć tego deszczu i śniegu. Nawet nie było jak wyjść na spacer. A ja jeszcze w taką pogodę musiałam iść na szczepienie!! Dobrze że narazie z tym koniec na pół roku
reklama
B
Beata1988
Gość
Greti no to pogoda przedwiosenna zawitała do Ciebie. A skąd jesteś?
Podziel się: