reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Greti cudne masz te dzieciaczki a bliźniaki podobne.:tak::tak::tak:
Tylko troszkę młodsze od OLiwki mojej,to praktycznie są rówieśnikami :-)

My dzis mamy przymusowe siedzenie w domu, pada cały czas :baffled:

A wczoraj bylismy całą rodzinką na spacerze i maluchy wytrzymały na nóżkach prawie godzinę.
Nadja chodzi już sama, a Borys za rączkę.
Gdyby Benjamin nie ciągnął do domu, to pewnie blixniaki by jeszcze troche pochodziły.
To był pierwszy nasz spacer na nóżkach, bo do tej pory Borys po kilku kroczkach klękał i nie chciał dalej iść. Teraz najwidoczniej mu się spodobało.

Agnes 123 oni powinni mieć teraz dopiero rok i dwa miesiące, bo się 8 tygodni za wcześnie urodzili. W dalszym ciągu mają liczony wiek korygowany. Dlatego też Borys dopiero zaczyna chodzić.

No jakoś tak świeci i oby tak zostało bo już mam dosyć tego deszczu i śniegu. Nawet nie było jak wyjść na spacer. A ja jeszcze w taką pogodę musiałam iść na szczepienie!! Dobrze że narazie z tym koniec na pół roku

reklama
Do góry