reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz ile waza:confused:
A mialy jakies problemy po porodzie czy wszystko bylo ok i czekali tylko az przybiora:confused:
Teraz są oboje na 50 centylu. Borys szybko nadrobił zaległości wagowe.
Na szczęście czekaliśmy tylko jak Borys osięgnie wagę 2 kilo i nauczy się ssać z butelki, bo z piersi nigdy się nie nauczył, ponieważ był za słaby, więc dla niego odciągałam pokarm, a Nadję karmiłam piersią.

Teraz są oboje na 50 centylu. Borys szybko nadrobił zaległości wagowe.
Na szczęście czekaliśmy tylko jak Borys osięgnie wagę 2 kilo i nauczy się ssać z butelki, bo z piersi nigdy się nie nauczył, ponieważ był za słaby, więc dla niego odciągałam pokarm, a Nadję karmiłam piersią.
Moje obydwie sa ponizej trzeciego centyla:no:Od urodzenia mialy problem z przybieraniem na wadze.Moje od kiedy bylam w stanie do nich chodzic dostawaly cyca:tak::tak::tak:A do domu szlysmy jak przekroczyly 1800

U mnie tez:wściekła/y:

Wlasnie zdjełam pranie z balkonu i musze sie koniecznie wziasc za prasowanie:szok:ale mi sie nie chce

ja tez miałam dzis prasować ale sobie odpuściłam jutro się za to wezmę akurat wyschło mi kolejne pranie wieć za jednym zamachem wyprasuje wszystko.Juz to czuje 2 godz przed żelazkiem no trudno-dam rade

ja tez miałam dzis prasować ale sobie odpuściłam jutro się za to wezmę akurat wyschło mi kolejne pranie wieć za jednym zamachem wyprasuje wszystko.Juz to czuje 2 godz przed żelazkiem no trudno-dam rade
Ja to bym chciala chociaz pol godziny ustac przy zelazku:-D:-D:-D
Kto wie moze jak sie mocno spreze:-D:-D:-D

reklama
Do góry