A myslalam ze tylko ja tak mamboziu jak mi cos komp muli,BB mi strasznie wolno chodzi masakra![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myslalam ze tylko ja tak mamboziu jak mi cos komp muli,BB mi strasznie wolno chodzi masakra![]()
ale zawsze działał mi bez zarzutu a dzis chodzi jak mucha w smoleA myslalam ze tylko ja tak mam![]()
Teraz są oboje na 50 centylu. Borys szybko nadrobił zaległości wagowe.A teraz ile waza
A mialy jakies problemy po porodzie czy wszystko bylo ok i czekali tylko az przybiora![]()
U mnie tezale zawsze działał mi bez zarzutu a dzis chodzi jak mucha w smole![]()
Chcesz jeszcze dzisiaj prasowac ??musze sie koniecznie wziasc za prasowanieale mi sie nie chce
Moje obydwie sa ponizej trzeciego centylaTeraz są oboje na 50 centylu. Borys szybko nadrobił zaległości wagowe.
Na szczęście czekaliśmy tylko jak Borys osięgnie wagę 2 kilo i nauczy się ssać z butelki, bo z piersi nigdy się nie nauczył, ponieważ był za słaby, więc dla niego odciągałam pokarm, a Nadję karmiłam piersią.
Nie,nieChcesz jeszcze dzisiaj prasowac ??
Ja spadam do łóżeczka poczytać jeszcze trochę.
Spokojnej nocy życzę![]()
U mnie tez
Wlasnie zdjełam pranie z balkonu i musze sie koniecznie wziasc za prasowanieale mi sie nie chce
Ja to bym chciala chociaz pol godziny ustac przy zelazkuja tez miałam dzis prasować ale sobie odpuściłam jutro się za to wezmę akurat wyschło mi kolejne pranie wieć za jednym zamachem wyprasuje wszystko.Juz to czuje 2 godz przed żelazkiem no trudno-dam rade
dasz radę dowiklaJa to bym chciala chociaz pol godziny ustac przy zelazku
Kto wie moze jak sie mocno spreze![]()