reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

justynka za tydzień apetyt jej wróci, regeneracja nabłonka pp trwa około tygodnia. U mnie dietki odpadają, ale uważam na to co jem, a apetyt mam ze hej, w końcu mleczko z czegoś jest. Mi jeszcze 3 kilosy, ale u mnie wolno idzie
dorotko zdrówka
jejku mały mi piszczy więc nie dam rady napisać

reklama
Witam się po przerwie i od razu przesyłam zdrówka dla Chorótków :baffled:
Wczoraj zasiadłam do nadrabiania i zrobiłam błąd, bo już na wątek główny nie starczyło czasu. Jakoś nie mogę się zorganizować. Od jakiegoś czasu ciągnie mi się ogon. Prasowanie zalega, pranie zalega, porządki, naczynia. Czas się kopnąć w d..., bo chatę zaniedbam i będę świecić oczami ;-)
Wczoraj byłyśmy z Martynką na basenie. Ale jej się odmieniło. W wakacje płakała jak miała wejść do wody, a teraz na odwrót. Niby tylko pół godziny, a przez resztę dnia nie miałam na nic siły - ale kondycha :zawstydzona/y:
Moje wrażenia po filmie "kochaj i tańcz" takie sobie. Dla mnie to za duży chaos w tych scenach tanecznych, bo historia banalna, ale to jest do przewidzenia. Ten z Przybylską może być śmieszny.

Wesolutkaaa
to dobrze, że w końcu się doczekałaś radości z kontaktów z córką
Justyna podziwiam za wytrwałość, efekty mobilizują :tak:
Dorota już niedługo jeden stres Ci odejdzie

Hmmm, dzieci mi się pobudziły :baffled:, dokończę wieczorem

Justyneczka nie robie tajemnicy to La Karnityna z zenszeniem i chromem . Ja nie mam az 10 kg po porodzie wazyłam 56 potem 52 a teraz 54 wiec chce schudnac te 2 kg bo wrcam do pracy. Ja jem duzo warzyw i ryb no i obowiazkowo 3-4 litry wody . Mam brzuszek jeszczxe nie taki ale ciwcze uparcie nad nim.

Hej dziewczyny dzieci uśpione można coś napisać:)
Piszecie że dzieci marudzą moje też daja troche w kość jak jedno uśnie drugie jest już wyspane i cuż to są dzieci;-) naszczęście choroby trzymają się nas z daleka.
Karolci wyszedł pierwszy ząbek i wszystko jasne dlaczego była taka zrzęda teraz się ładnie bawimy i uczymy się siadać mała się śmieje i podnosiwysoko głowę mam tylko nadzieję że to jeszcze nie za wcześnie.
Nie martwcie się dziewczyny chumor wam wróci bo wiosna idzie:-)

gRATULACJE DLA kOROLCI ZA ZABEK. kASIU NIE WIEM ILE MA TWOJ SZKRAB ALE UWZJ Z SIADANIEM. aNTOS MIAL REHABILITACJE I PAN REHABILITANT POWIEDZIAL ZE NIE NALEZY DZIECKA SADZAC ZA WCZESNIE TYLKO DO KARMIENIA ., nASZ JUZ SIEDZIAL I KATEGORYCZNIE ZABRONIONE BO NAJPIERW POWINIEN SIE PEŁZAC RACZKOWAC A POTEM SIEDZIEC I DOPIERO OKOŁO 7 MIESIAC MOZEMY GO SADZAC OCZYWISCIE Z PODPARCIEM ABY PLECKI NIE ROBIŁY SIE OKRAGŁE

gRATULACJE DLA kOROLCI ZA ZABEK. kASIU NIE WIEM ILE MA TWOJ SZKRAB ALE UWZJ Z SIADANIEM. aNTOS MIAL REHABILITACJE I PAN REHABILITANT POWIEDZIAL ZE NIE NALEZY DZIECKA SADZAC ZA WCZESNIE TYLKO DO KARMIENIA ., nASZ JUZ SIEDZIAL I KATEGORYCZNIE ZABRONIONE BO NAJPIERW POWINIEN SIE PEŁZAC RACZKOWAC A POTEM SIEDZIEC I DOPIERO OKOŁO 7 MIESIAC MOZEMY GO SADZAC OCZYWISCIE Z PODPARCIEM ABY PLECKI NIE ROBIŁY SIE OKRAGŁE
moja Karolcia ma 5 miesięcy byłam z nią u pediatry i powiedział że jak sama chce to niech ćwiczy brzuszek:tak: będzie jej później łatwiej bo będą mocniejsze mięśnie;-) więc to chyba nic strasznego synek też tak próbował i teraz ma proste plecki:-)

Justyneczka nie robie tajemnicy to La Karnityna z zenszeniem i chromem . Ja nie mam az 10 kg po porodzie wazyłam 56 potem 52 a teraz 54 wiec chce schudnac te 2 kg bo wrcam do pracy. Ja jem duzo warzyw i ryb no i obowiazkowo 3-4 litry wody . Mam brzuszek jeszczxe nie taki ale ciwcze uparcie nad nim.

to dla 2kg bierzesz te tabletki??:nerd: a wiesz że do 5kg utraty to woda a nie tłuszcz? wystarczyłoby przy tak minimalnej redukcji zmieniejszyć diete o np 200kcal, lub poćwiczyć trochę...albo zastosować naturalne termogeniki (co szczerze polecam każdej ;) działa ;)
Sterowanie gospodarką cukrową i poziomem insuliny na własną rękę przy 2 kg i do tego bez ruchu wydaje mi się trochę :eek:
Poza tym 2kg mogą nagromadzić się w organizmie kobiety w okolicach @

PATI dzięki za info, dziś nadal nie chce jeść no zobaczymy jeszcze pare dni.

witam i ja mały na macie, jeszcze nie pszczy więc mam chwilke

My po spacerku-las, stajnia i zaczełam robić porządek przed wejsciem ale zgonił nas grad, a teraz znowu swieci słoneczko. Prasowanie nadgoniłam, ale kolejne pranie schnie, jejku marzy mi sie dzień bez żelazka.

No widzisz sa rozni pediatrzy nasz na wizycie kontorlnej z antosiem jakzobaczy ze on siedzi to kazal sie skonsultowac z rehabilitantem bo powiedzial ze nie powinien siedzec . Ale widocznie Twj peditra uznal ze Twoje dziecko moze. Wazne zeby było zdrowe i w przyszłosci nie miało problemow. Znasz sowjego peditre masz zaufanie i to najwazniejsze

reklama
justyneczka ja mam ruchu bardzo duzo cwicze sama prampolina piltaes raz w tygodniu siłownia a biore te tabletki b ograniczaja łaknienie na słodkie a ja jestem okropny łasuch moge jesc słodkie tonami.

Do góry