J
justyneczka
Gość
to moze lepiej wybrac sie do dietetyka żeby ustawił węgle zamiast molestować zołądek tabsami.
Mój cel od początku do konca to 35kg a więc sporo bo dąże do wagi licealnej
przedciążową juz przekroczyłam, ale w moim przypadku bez profesjonalnych wspomagaczy i całej resztey zrzucałabym to 2 lata i najprawdopodobniej w psychiatryku bym wylądowała
Jakie robisz ćw z pilatesu?? ja robie serie na brzuch ale sen z powiek spędzają mi naj naj uda, no więc pracuję, jeszcze 8kg do końca....
Mój cel od początku do konca to 35kg a więc sporo bo dąże do wagi licealnej
przedciążową juz przekroczyłam, ale w moim przypadku bez profesjonalnych wspomagaczy i całej resztey zrzucałabym to 2 lata i najprawdopodobniej w psychiatryku bym wylądowała
Jakie robisz ćw z pilatesu?? ja robie serie na brzuch ale sen z powiek spędzają mi naj naj uda, no więc pracuję, jeszcze 8kg do końca....

ja tylko dużo o tym czytam (nocami przeważnie;-)) i sama próbuję te wszystkie informacje jakoś ogarnąć w jedną sensowną całość bo co człowiek to inne opinie a moja jest taka, że przy biernym trybie życia lepiej nie brać się za żadne tabletki a jak brać to nie to co jest na topie tylko co będzie odpowiadało mojemu trybowi życia, aktywności, aktualnej wagi i jakie mam cele itd itd- nic nadzwyczajnego, oczywiste fakty. A Lkarnityna też nie należy do bezpiecznych zabawek, zreszta zadne tabletki a te akurat zostały mocno rozreklamowane dlatego wiele osóób uważa je za całkowicie bezpieczne, za te co sa w granich normy bez skutków ubocznych a takich poprostu nie ma. A chrom z kolei może pomóc w odchudzaniu ale nie włąściwe stosowanie chromu jest przyczyna wielu chrób m.in nowotworu ukł. oddechowego.