Witam się po przerwie i od razu przesyłam zdrówka dla Chorótków
Wczoraj zasiadłam do nadrabiania i zrobiłam błąd, bo już na wątek główny nie starczyło czasu. Jakoś nie mogę się zorganizować. Od jakiegoś czasu ciągnie mi się ogon. Prasowanie zalega, pranie zalega, porządki, naczynia. Czas się kopnąć w d..., bo chatę zaniedbam i będę świecić oczami ;-)
Wczoraj byłyśmy z Martynką na basenie. Ale jej się odmieniło. W wakacje płakała jak miała wejść do wody, a teraz na odwrót. Niby tylko pół godziny, a przez resztę dnia nie miałam na nic siły - ale kondycha
Moje wrażenia po filmie "kochaj i tańcz" takie sobie. Dla mnie to za duży chaos w tych scenach tanecznych, bo historia banalna, ale to jest do przewidzenia. Ten z Przybylską może być śmieszny.
Wesolutkaaa to dobrze, że w końcu się doczekałaś radości z kontaktów z córką
Justyna podziwiam za wytrwałość, efekty mobilizują
Dorota już niedługo jeden stres Ci odejdzie
Hmmm, dzieci mi się pobudziły, dokończę wieczorem
Kaska a ja mam gdzies juz moja chałupe daje na luz jak mi sie udaje to sprzatam jak nie to nieHej dziewczyny dzieci uśpione można coś napisać![]()
Piszecie że dzieci marudzą moje też daja troche w kość jak jedno uśnie drugie jest już wyspane i cuż to są dzieci;-) naszczęście choroby trzymają się nas z daleka.
Karolci wyszedł pierwszy ząbek i wszystko jasne dlaczego była taka zrzęda teraz się ładnie bawimy i uczymy się siadać mała się śmieje i podnosiwysoko głowę mam tylko nadzieję że to jeszcze nie za wcześnie.
Nie martwcie się dziewczyny chumor wam wróci bo wiosna idzie:-)

hehe ja nie wspomne o moich marzeniachwitam i ja mały na macie, jeszcze nie pszczy więc mam chwilke
My po spacerku-las, stajnia i zaczełam robić porządek przed wejsciem ale zgonił nas grad, a teraz znowu swieci słoneczko. Prasowanie nadgoniłam, ale kolejne pranie schnie, jejku marzy mi sie dzień bez żelazka.

Justynka podobna jestes do mojej sis jezeli chodzi o dietyEvalajna, nie nabijaj się proszęja tylko dużo o tym czytam (nocami przeważnie;-)) i sama próbuję te wszystkie informacje jakoś ogarnąć w jedną sensowną całość bo co człowiek to inne opinie a moja jest taka, że przy biernym trybie życia lepiej nie brać się za żadne tabletki a jak brać to nie to co jest na topie tylko co będzie odpowiadało mojemu trybowi życia, aktywności, aktualnej wagi i jakie mam cele itd itd- nic nadzwyczajnego, oczywiste fakty. A Lkarnityna też nie należy do bezpiecznych zabawek, zreszta zadne tabletki a te akurat zostały mocno rozreklamowane dlatego wiele osóób uważa je za całkowicie bezpieczne, za te co sa w granich normy bez skutków ubocznych a takich poprostu nie ma. A chrom z kolei może pomóc w odchudzaniu ale nie włąściwe stosowanie chromu jest przyczyna wielu chrób m.in nowotworu ukł. oddechowego.
Wszystko jest szkodliwe tak naprawdę ale w tym wszystkim trzeba zachować umiar no i odnieść do własnego organizmu to co zamierzamy w niego wrzucić.
Jak którąs z was to interesuje to mam pare fajnych artykułów nt układania dobrze zbilansowanej diety, zapotrzebowanie kaloryczne w %
Ja teraz wyszukuje i czytam troche co czym można zastąpic żeby wyszło na zdrowie a nie na chorobe za kilka lat i tak dla przykładu zamiast chromu można wcinac surowe drożdże;-) żeby wzmożyc wydatki energetyczne- ptrzed spaniem zielona herbata a na ostatni posiłek chudy twaróg;-)
fajne rzeczy można wyszperać, nawet na tzw. podziemnych forach;-)

A ja popijam winko i sciagam To nie tak jak myślisz kotku