reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

Czarna zobacze jaką ma mine jak bedzie oglądac. Jak wyczuje ze nie chce to jej nie dam;-)
A moze zrób mega pake i sprzedaj za 50 zeta za wszystko na allegro. Zawsze to coś;-)

reklama
Ta moja mega paka waży juz z 15 kg:-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze poczekam bo to jednak jesienno zimowe ciuszki:tak::tak::tak: wiec teraz i tak by nie kupili no chyba ze komuś dam:-p
Kołyski tez jakoś nie mam sumienia sprzedac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kaka no to rzeczywiście może być dziwnie...
Przynajmniej śmiesznie ;-)
Czarna - a przy następnym nie będą Ci ciuszki potrzebne? ;-)
Żart. Albo zrób kilka pak, albo sprzedaj na kilogramy ;-)
Albo poczekaj aż ja zaciążę i będzie chłopiec, to od Ciebie kupię.
Też na kilogramy ;-)

Malena to sie ..... owocnie bo ja juz nie mam gdzie tego trzymać:-D:-D:-D:-D

Ja juz gadałam ze szwagierką czy w końcu starają sie o drugie i ona nie jest zdecydowana a ja niestety nie mam miejsca na przechowywanie a po drugie szkoda by tak lezały:rofl2:

Ta moja mega paka waży juz z 15 kg:-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze poczekam bo to jednak jesienno zimowe ciuszki:tak::tak::tak: wiec teraz i tak by nie kupili no chyba ze komuś dam:-p
Kołyski tez jakoś nie mam sumienia sprzedac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

hehehe to faktycznie wyglada jakbys trzymała do następnego;-)

Matko...przed chwilą tak mnie chycił boł w podbrzuszu ze az sie wygłam:dry:. Chwile poleżałam, wziełam apapa i juz ok...ale kużwa co to było??

Ja chce sprzedac kombinezon zimowy i ciuszki z chrztu...z kombinezonem to wystawie a jak nikt nie będzie chciał to na jesien spróbuje.

hejka
ja tylko wpadłam sie przywitac i spadam prasowac a poczytam wieczorem;-)
MAGDZIUNIA to ta sama tylko inna nazwa;-) fajne info, ja juz czytałam i przekopałam troche stron o skł zywieniowych, warto to czytac tak mysle
CHORUJACYM powrotu do zdrówka życze

Malena to sie ..... owocnie bo ja juz nie mam gdzie tego trzymać:-D:-D:-D:-D

Hihi! Tak jest proszę Pani ;-)
No alebo rzeczywiście Ty coś zrób w TEj kwestii, żeby nie leżało ;-)

Matko...przed chwilą tak mnie chycił boł w podbrzuszu ze az sie wygłam:dry:. Chwile poleżałam, wziełam apapa i juz ok...ale kużwa co to było??

może owulacja...

reklama
Do góry