• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Czarna zobacze jaką ma mine jak bedzie oglądac. Jak wyczuje ze nie chce to jej nie dam;-)
A moze zrób mega pake i sprzedaj za 50 zeta za wszystko na allegro. Zawsze to coś;-)

reklama
Ta moja mega paka waży juz z 15 kg:-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze poczekam bo to jednak jesienno zimowe ciuszki:tak::tak::tak: wiec teraz i tak by nie kupili no chyba ze komuś dam:-p
Kołyski tez jakoś nie mam sumienia sprzedac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Kaka no to rzeczywiście może być dziwnie...
Przynajmniej śmiesznie ;-)
Czarna - a przy następnym nie będą Ci ciuszki potrzebne? ;-)
Żart. Albo zrób kilka pak, albo sprzedaj na kilogramy ;-)
Albo poczekaj aż ja zaciążę i będzie chłopiec, to od Ciebie kupię.
Też na kilogramy ;-)

Malena to sie ..... owocnie bo ja juz nie mam gdzie tego trzymać:-D:-D:-D:-D

Ja juz gadałam ze szwagierką czy w końcu starają sie o drugie i ona nie jest zdecydowana a ja niestety nie mam miejsca na przechowywanie a po drugie szkoda by tak lezały:rofl2:

Ta moja mega paka waży juz z 15 kg:-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze poczekam bo to jednak jesienno zimowe ciuszki:tak::tak::tak: wiec teraz i tak by nie kupili no chyba ze komuś dam:-p
Kołyski tez jakoś nie mam sumienia sprzedac:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

hehehe to faktycznie wyglada jakbys trzymała do następnego;-)

Matko...przed chwilą tak mnie chycił boł w podbrzuszu ze az sie wygłam:dry:. Chwile poleżałam, wziełam apapa i juz ok...ale kużwa co to było??

hejka
ja tylko wpadłam sie przywitac i spadam prasowac a poczytam wieczorem;-)
MAGDZIUNIA to ta sama tylko inna nazwa;-) fajne info, ja juz czytałam i przekopałam troche stron o skł zywieniowych, warto to czytac tak mysle
CHORUJACYM powrotu do zdrówka życze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry