reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

KAKA a jak tam rodzenstwo dla Hani ?Chcecie czy nie ?Wiem upierdlowa jestem hehehe
Jakas porabana jest ta dziewczyna KOSZMAR :-(
CZARNA moze serio popakuj w kilka paczek i cos uda ci sie upchac za kase a cos oddasz moze znajdzie sie ktos potrzbujacy :-)

Ta wasza wiedza o djetach jest powalajaca :-)

G juz wrocil z pracy :-(
Szybko strasznie ale przynajmniej zajmie sie mala a ja odpoczne :-)

reklama
dorotka rano przemywam go myjką, masuje i leży pół godzinki wietrzymy pupcie
marma zdrówka
kaka oj ja nie lubie takich paniuś
Magdasfij miłej wizytki, oj bez pralki to koszmar
malena u mnie cos oststnio częsciej, ostatnio mały zsikał mi 3 pary moich spodni w ciągu jednego dnia i wpadło troche nowych ciuszków dla małego
magdziunia tak ale przy takiej diecie mogą się pojawic zaburzenia metabolizmu

ja juz mam poprasowane posprzatane i na dzisiaj koniec, zaraz spacer, stajnia i skoncze ten przód jak dam rade bo tam szpadlem musze powalczyc

Załużmy klub Anonimiowi Słodyczożercy;-)
Ja sie zapisuje:tak:

CZESC ja ledwo zyje Nie mam sily was czytac:-(Chora jestem.
Zdrówka zycze

Dzien doberek wszystkim:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Trche usmieszkow bo pogoda bo bani to niech przynajmniej one wam coc troszeczke rozjasnia dzionek:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jutro moi rodziceprzyjezdzaja i zostaja na tydzien, oj jak ja sie juz doczekac nie moge!!!!!!!!!w
No to naciesz sie rodzicami :tak:
Ale wczoraj wypiłam winka aż rano kaca miałam:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam w żadne diety nie wierze po prostu mniej żryj i dużo pij a najlepiej bardzo ciepłą wodę minimum 2 szklanki przed posiłkiem;-)
Oj Ty:-p
Ja tez tak mysle ze trzeba sie pilnowac z jedzeniem i duzo sie ruszac i gimnastykowac nocami bo przy tym tez kalorie leca w dół:-p:tak::tak:

ja juz mam poprasowane posprzatane i na dzisiaj koniec, zaraz spacer, stajnia i skoncze ten przód jak dam rade bo tam szpadlem musze powalczyc
Alez Ty masz powera;-)

A ja mam super humorek bo sprzedałam moj wozek , tzn jeszcze 2 dni do konca licytacji ale juz sie licytuja i cena wywolawcza juz jest wyzsza niz ta, ktora zaplacilismy za niego, wiec nie dosc ze uzywany to jeszcze na nim zarobie:-D:-D
A my dzis 5 miesiecy konczymy!!!!!!!!!!!
Troche sie dzis drzemka poranna poprzestawiala i dopiero teraz zasypia wiec trzeba jakis obiadek upichcic...
Buzka....:tak::tak:

No gratki dla naszych 5-cio mięsiecznych paździoszkowych maluszków:tak::tak::tak:

A ja właśnie się dowiedziałam że kolejna koleżanka będzie miała dzidziusia :-D:-D:-D:-D więc chyba nie bedzie problemu z oddaniem ciuszków pod warunkiem że będzie chłopczyk:-p

PATI tys jest rewelacyjnie szybka :tak:
ULA super z tym wozkiem ;-)

GRATKI DLA LENKI I WERONISI ZA SKONCZENIE 5 MIESIACA
I WSZYSTKIM INNYM DZIECIACZKOM ROWNIEZ :tak:

OLI spala prawie 2 godziny co do nie niepodobne Ja tez sobie polezalam i popatrzalam na tv ;-)
Teraz wstala Wiec zaraz bedzie obiadek Jakis sloiczek Pozniej pozmywam,umyje podlogi i powiesze pranie
Do pozniej :-D

Hej dziewczynki:-)
Widze że wczoraj gorące rozmowy o odchudzaniu do samego wieczorka były, aqle chyba dziś już was to nie będzie tak absorbować trzeba dbać om siebie i o swój wyglad to jasne;-)
Mam teraz chwilke bo dzieci śpią to moge troche poczytać co sie dzieje ciekawego. Męża wysłałam do pracy, obiadek ugotowany teraz chwila dla mnie;-)
dzień zaczął się bardzo przyjemnie chociaż za oknem same widzicie co jest dzieciaki dały dłużej pospać więc nie ma na co narzekać oby tak dalej. Karolcia ma już dwa ząbki i chumorek jej wrócił jest grzeczniutka jak aniołek. Popołudniu jedziemy z mężem na badania bilansowe 2 latka z Kubusiem i już nie uda mi się chyba tu zaglądnąć.
Życze wszystkim miłego dzioneczka ja jutro poczytam co się tu działo

reklama
Przespałam się i w miarę komunikuje. W poniedziałek dopadło mnie choróbsko. Najpierw wzięłam bioparoks i stwierdziłam że mi przejdzie a tu wczoraj totalna masakra. Gorączka , zatoki zapchane że oddychać nie mogłam, generalnie katastrofa. Dostałam antybiotyk i musiałam potworniastego odstawić od piersi. Nie jest on z tego zadowolony. Co najgorsze przez to przejście na butelke okazuje się że on prawie nie je w ciągu dnia za to wnocy wciąga podwójną dawke..... I dlatego chłopak nieśpi po nocach. Teraz musimy go przestawić. Dziś już jako tako kontaktuję ale za to jestem tak słaba że już 2 razy zemdlałam. M zabrał Ppotworniastego do pracy i generalnie wszyscy się nim zajmują a ja śpię.Najbardziej się boję teraz dwóch rzeczy. Raz że Kacper odzwyczai się od piesi a dwa że się odemnie zarazi.

Ide was poczytać puk mam jeszcze siłe siedzieć przy kompie.

Do góry