reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2008

I my po spacerku...GG mi dziś wogóle nie działa buuuu
Chatka posprzątana. Hanka przebrana bo puściła hafcika na białe rajstopki;-)
I tak sobie czekam. Stwierdziłam, że sama musze się przekonać jaka jest ta dziewczyna. Dlatego chętnie się z nia zobaczę;-)
Dziś wielkie pranie pieluch. Sppecjalnie kupiłam wizir i wanish bo mnie już te ciapki p marchewce wkurzają.
Kawka wypita i 2 pierniczki zjedzone heheh

reklama
Wiola co sie dzieje????????/ i pokaz foty blondi
Czarna proza życia, szkoda stron BB na nudne narzekania ;-);-), a blondi nie ma co pokazywać,dla mnie to porażka, nawet jeśłi M mówi inaczej. pamiętacie jak Justysia się pofarbowała na blond, nam się podobało a jej nie :baffled:

dorotka rano przemywam go myjką, masuje i leży pół godzinki wietrzymy pupcie
marma zdrówka
kaka oj ja nie lubie takich paniuś
Magdasfij miłej wizytki, oj bez pralki to koszmar
malena u mnie cos oststnio częsciej, ostatnio mały zsikał mi 3 pary moich spodni w ciągu jednego dnia i wpadło troche nowych ciuszków dla małego
magdziunia tak ale przy takiej diecie mogą się pojawic zaburzenia metabolizmu

ja juz mam poprasowane posprzatane i na dzisiaj koniec, zaraz spacer, stajnia i skoncze ten przód jak dam rade bo tam szpadlem musze powalczyc
KObito Ty chłopa masz tylko do łóżka? ;-):-p Do roboty go zagoń, a nie sama ze szpadlem walczysz :tak:

Ja sie zapisuje:tak:

Zdrówka zycze

No to naciesz sie rodzicami :tak:

Oj Ty:-p
Ja tez tak mysle ze trzeba sie pilnowac z jedzeniem i duzo sie ruszac i gimnastykowac nocami bo przy tym tez kalorie leca w dół:-p:tak::tak:

Alez Ty masz powera;-)

A ja mam super humorek bo sprzedałam moj wozek , tzn jeszcze 2 dni do konca licytacji ale juz sie licytuja i cena wywolawcza juz jest wyzsza niz ta, ktora zaplacilismy za niego, wiec nie dosc ze uzywany to jeszcze na nim zarobie:-D:-D
A my dzis 5 miesiecy konczymy!!!!!!!!!!!
Troche sie dzis drzemka poranna poprzestawiala i dopiero teraz zasypia wiec trzeba jakis obiadek upichcic...
Buzka....:tak::tak:
Ula interesowna z Ciebie dziewucha, nie ma co :-)

Marma Dorota zdrówka!
A dla 5 miesięczniakow gratulacje!

Śniło mi sie dziisaj, ze Hanka juz chodzi...w śnie widziałam też Samiego i też już chodził heheheh

Przeczytałam i ... - qrwa zabiłabym gołymi rękoma tą babę i jej konkubenta.
Jak można dziecko skatować ... gdzie sumienie.
Pierdo... ludzie ... Boże a gdzie Ty byłeś?????
Gdzie??????
Popłakałam się ....
A ten skur... będzie siedział w więzieniu dożywotnio .... bezmyślność naszego prawa.

Przeczytałam i ... - qrwa zabiłabym gołymi rękoma tą babę i jej konkubenta.
Jak można dziecko skatować ... gdzie sumienie.
Pierdo... ludzie ... Boże a gdzie Ty byłeś?????
Gdzie??????
Popłakałam się ....
A ten skur... będzie siedział w więzieniu dożywotnio .... bezmyślność naszego prawa.
Będzie siedział w więzieniu dożywotnio i za nasze pieniądze pier.. się z przyprowadzanymi mu babami, wpiep...smakołyki, palił fajki i leżał do góry du... całe dnie.

Wiolu tak za nasze pieniądze ten skur... będzie miał super życie.
Ja bym go tak skatowała i niechby cierpiał tak jak ten biedny chłopczyk.
Boże .... nie mogę przestać myśleć o nim, co czuł.
Patologia w społeczeństwie i niestety patologia w polskim prawie.

Ja jestem jak najbardziej za karą śmierci jeśli chodzi o zabójstwo dzieci.

JA oglądałam wczorj ten wywiad w tvn i pokazywali zdjęcia tego chłopczyka , to straszne było, też się popłakałam,
Za karą śmierci też jestem ale nie tylko dla zabójców dzieci, jest jeszcze wielu innych pojeb.......usów.....

Ula racja ... aż się we mnie gotuje wszystko.

A ja dziś byłam na spacerku - jak wyszłam to świeciło słoneczko, trochę chmurek i :szok: 11 st C
Pospacerowałam trochę i w drodze powrotnej zaczął kropić deszczyk.
Weszłam do sklepiku i jak lunęło wtedy, zagrzmiało raz i .... hmmm ... pogoda przedwiosenna iście.

reklama
MARma ZDROWKA :-)
WIOLU nie szkoda stron na Bb jak masz ochote to pisz i nie krepuj sie :-)
A jak masz sie lepiej czuc w ciemniejszych wlosach to nie czekaj tylko farbuj :-)
Wiolu wole tego nie czytac :-(

Mnie glowa boli i tez nadal czuje sie niewyraznie :-(
Zaraz kapanie malej i spanie Oliwia dzis prawie caly dzien spi Jak nigdy To do niej nie podobne Mam nadzieje ze to tylko pogoda tak na nia wplynela

To wiadomosc od MINISI

minisia 12:04:19
dorotko napisz na bb w moim imieniu ze dostalam @ i jestem przeszczesliwa, postaram sie tam wejsc dzisiaj ale po 6 jak wrocilam z nocki widzialam dwa posty czarnej i Jistynki ale odp juz nie moglam!! wkurzam sie na maxa ale jeszcze dwa dni i nowy transfer. Zerwac umowy nie moge ;( tzn moge ale wtedy kara 1200zl!!! buzka i dzieki spadam po Wike

Do góry