nie martw się ja przechodzę to samo, to chyba przesilenie wiosenne, i do tego @ się zbliża - okropne!!!
martynko a jak sprawa zabiegu, bo wiem, ze miał sie odbyć w lutym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie martw się ja przechodzę to samo, to chyba przesilenie wiosenne, i do tego @ się zbliża - okropne!!!
niestety się nie odbył - cykl bezowualcyjny. Kolejny cykl i może w końcu się uda?!martynko a jak sprawa zabiegu, bo wiem, ze miał sie odbyć w lutym?
niestety się nie odbył - cykl bezowualcyjny. Kolejny cykl i może w końcu się uda?!
ja ostatnio rece zalamuje jak cos palnie.. albo chce go dusic jak pospratalam sobie blat pod pierogi a on rozsypal na nim cukier.. ale i tak go kochamO matuchno....
Powiedzcie mi, czy to że mam ochotę udusić M. to objaw ciąży, czy tego że zwyczajnie faceci są czasem irytujący?!?!?!
mysle ze najlepiej poczekac spokojnie do 35 po co test za wczesnie robic i sie rozczarowacDziewczyny potrzebuje radykiedy zrobić test?? Niestety mam nieregularne cykle. Poprzedni trwał aż 39 dni a zwykle tak waha się od 28 do 35. Teraz jest 26 dzień i zastanawiam się ile jeszcze czekać
(
mi lekarz powiedzial ze od razu mozna a jakas znajoma ze odczekac 3 miechy.. takze nie mam pojecia komu zaufac..Hanka poszła i wszyscy zniknęli??? powiedzcie mi czy przez to że się brało wcześniej tab antykonc trzeba robić przerwę przed planowaniem fasolki?? bo jedna koleżanka twierdzi że miesiąc po tym jak przestała brać zaszła w ciąże pozamaciczną i twierdzi że to przez tabl
no pewnie. Tym razem będzie stymulacja... tamten miała być na naturalnym no i natura mnie zawiodła!!! teraz byle @ przylazla leki i do dzieła.To bedziecie próbowc w marcu?![]()
Sory, ze tak marudzę jak stara babka.
Motylku tylkko ze szczegołami prosze CO U CIEBIE?
Kurcze jak ja dawno z Toba nie gadałam....
Trzymam kciuki aby te dwie krechy sie pojawiły!:-)wielkie dzięki baterfly27 za radę.. nie wiem ile jeszcze wytrzymam... nie mogę się doczekać teściorka ... może będą II)) ale dam sobie na wstrzymanie, tylko muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie
ostatnio powywalałam wszystkie ciuchy z szafy i je od nowa składałam po to żeby nie myśleć
))
A jak ze starankami u Ciebie?
Zobaczysz przyjdzie wiosna, słoneczko zaświeci to humorek tez poprawi się na lepsze.!:-)