reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej:) u mnie samopoczucie ok, troszkę się stresuje bo naczytałam się w necie o ciążach pozamacicznych i w ogóle o takich tam:( niepotrzebnie, juz nic nie czytam!
Mi bóle podbrzusza nie dokuczaja tak bardzo. Mdłości nie mam , no może małe rano i chce mi się cały czas jeść:;-)

Buziaki

Ja też przekopuję internet wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu różnych przydatnych informacji, ale staram się nie czytać o patologii - bo będę kłębkiem nerwów;-)

To fajnie, że nie masz żadnych przykrych dolegliwości:happy:, oby tak dalej! Ja np. mam teraz mniejszy apetyt, a wcześniej byłam żarłokiem:-D Jak jestem w pracy, to nawet tak głodu nie czuję. Wcześniej: nie do pomyślenia!

Trochę się wkurzyłam, bo miał być dziś wynik bety, a tymczasem panie w rejestracji go nie mają:confused::confused::confused: Było już za późno, aby szukać w laboratorium i tak oto muszę okiełznać moją niecierpliwość do jutra.....................:no:
Pozdrowionka!

reklama
ja tak czekam na to żeby w końcu zrobić teścik i obawiam się że niedługo to nastąpi bo zabraknie mi siły na dłuższe czekanie. Kupiłam niby taki który podobno sprawdza się po 7 dniach po zapłodnieniu, tak pisało w opiniach ale nie wiem czy warto się tak spieszyć :)))

niunias spokojnie, ćwicz cierpliwość. oby Ci się szybko udało zafasolkować bo z doświadczenia wiem że idzie osiwieć - a ja dopiero 6 cykli się staram. co mają powiedzieć kobietki co dłużej...

ja dopiero tak na poważnie dopiero 2 cykl bo wcześniej mąż starał się niedopuścić do zafasolkowania... wiem że to jeszcze nie jest jakaś tragedia że sie nie udało za pierwszym razem... ale.... postaram się to jakoś wtrzymać :)))

ja tak czekam na to żeby w końcu zrobić teścik i obawiam się że niedługo to nastąpi bo zabraknie mi siły na dłuższe czekanie. Kupiłam niby taki który podobno sprawdza się po 7 dniach po zapłodnieniu, tak pisało w opiniach ale nie wiem czy warto się tak spieszyć :)))

Jeśli masz tyle cierpliwości, to jeszcze chwilkę poczekaj - wynik będzie wiarygodniejszy, no i wzrasta szansa, że POZYTYWNY :-) Powodzenia!

dziewczyny doradzcie, jakie byly takie naprawde wasze pierwsze oznaki, bo ja sie juz gubie sama we wszystkim. Niby boli mnie podbrzusze,zakowa,jak sie odwracam to zawroty mam, niesmak w buzi gdy sie budze rano, dzis mierzylam temp dopochwowa rano mialam 37,1 przed chila rowniez 37,1 . przed snem mam takie dziwne poburkiwanie , przelewanie w brzuchu, hmm,,odbija mi sie chociaz zadko takei cos wystepuje u mnie ;P, robilam test 26lutego,rano NEGATYWNY, a wieczorem mialam krwawienie trwajace 2,5dnia. w piatek mam wizyte u p.ginekolog.

reklama
ja ci nie pomogę bo wiem jedynie tyle co przeczytałam gdzieś tam lub usłyszałam. Wiem jedno nawet jeśli test wyszedł negatywnie możesz być w ciąży, a plamienie?? u mojej bratowej występowało do 3 miesiąca ciąży i ma już 3 letnią i 2 letnią córeczkę więc plamieniem radze się nie przejmować bo może to być tylko niewielkie plamienie nie mające związku z fasolką

Do góry