reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie boli, czuję go tylko jak jem ,choć jem drugą stroną ,pieszcze się ze sobą tylko, przez niego...na obiadek mam kotleciki 'po wiktoriańśku"ha ha pyszne z sosikiem pomidorowym...:-D

Mamuśki mam pytanko. Czy któraś z Was odbijała nóżkę i rączkę dziecku? Bo ja bym chciała ale nie wiem czym i jak??

Mamuśki mam pytanko. Czy któraś z Was odbijała nóżkę i rączkę dziecku? Bo ja bym chciała ale nie wiem czym i jak??

Ja w zeszłym roku na dzień babci :tak: Na laurce ze zdjęciem:tak: Normalnie na papierze plakatówką :rofl2::-D Bo ja z tych wyrodnych matek ;-)

Zawsze możesz kupić gotowy zestaw:

RAMKI Z GLINKĄ - zrób odcisk stopki i rączki (569759191) - Aukcje internetowe Allegro

A jeśli się boisz farby, to proponuję gencjanę :tak::rofl2:

A babcie były zachwycone z laurek :tak: Moja Helena ma 2 babci + 2 dziadków + 3 prababcie, więc trochę tego było :sorry2:

No właśnie nie chce ryzykować z plakatówkami bo on rączki co chwile do buzi bierze. A na glinie nie chce bo to do pamietnika dziecka chce wkleić. A to drugie to gdzie można kupić??

nigdy tego nie robiłam ale podsunęłaś mi ciekawy pomysł, chyba też coś takiego zrobię, ja bym to zrobiła w modelinie, bo później wrzucasz na wrzątek i masz kamień :-p

Mi na zgagę w ciąży pomagała mięta.

Nie mogę już z Majką, jest 13, a ona od 4 zjadła na siłe 90 ml mleka, już nawet próbowałam ze strzykawką ale co dałam to wypłuła. Dobra budzę ją i idziemy do lekarza. Mam tylko nadzieję że na szpitalu się nie skończy.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
to ja też z tych wyrodnych bo jak jula miała roczek to jej stope pomalowałam plakatówką i odcisnełam na kartce dłoń to samo fajna pamiątka:tak::tak::tak:
a w empiku i smyku są takie gotowe zestawy do odciskania coś takiego co mama helenki pokazała

Do góry