w.kropeczka
Fanka BB :)
Badanie na chlam robił ginekolog bo ciągle mnie coś tam męczyło i w końcu miałam szczegółowy wymaz.
Odnośnie prog. robiłam badanie po przypuszczalnej owulacji.
Raz jeden gin po USG powiedział, że nie wiadomo czy w ogóle mam owu, bo powinna być jakieś dzień wcześniej a nie było śladu po niej ani tego by miała być dopiero.
Dzisiaj dostałam antybiotyki w związku z pęcherzem i ewentualnie innym paskudztwem tam gdzie nie trzeba.
Co do tokso. Trochę to kosztuje prawie stówkę. Gdybym pracowała to już bym dziś zrobiła. Tym bardziej, ze objawia sie to podobnie jak grypa a od jakiś trzech miesięcy często mam objawy jak na grypę, przychodzą na trzy cztery dni i znika. W poradni K jestem już zarejestrowana. W związku z tym na razie musimy uważać. Nie chce zrobić ewentualnej krzywdy dzieciaczkowi.
Niuniu-dziękuje kochanie za odp. Ja jak sie okazalo mialam tak zgrubsza ta chlamysie badana przy cytogii w styczniu i wczoraj gadala z cytologiem ktory to robil i babka powiedziala ze zmian nie widziała w wymazie na cytologie i nie ma potrzeby robic dodatkowego wymazu tylko na chlamydie, tymbardziej ze to kosztuje chyba kolo 100zl

A jaki masz ten progetsreon po przypuszczalnej owu? Zaraz popatrze dokladniej na moje wyniki i napisze jak to wygladalo u mnie, ale w 19dc bylo chyba 7, a tydzien pozniej 11. wiec nie za wysokie ale rosnace...

Kochanie u mnie toxo kosztuje po 20zlotcyh w jednym labora. a po 25 w innym, wiec razem max 50...ja zrobilam ta druga i wyniki mam miec jutro...
Uwazaj na siebie i trzymam kciuki za szybkie wznowienie staranek!!!
Mam nadzieje, ze antybiotyki pomoga ci zwalczyc klopoty z pecherzem i inne dolegliwosci-buziaki dla Ciebie!!!
Ostatnia edycja: