reklama
K
Ktosiowa
Gość
Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcieJeszcze jakbyście tak mogły trzymać mocno kciuki za pierwszą wizyte z usg.....co??Potrzymacie jeszcze trochę? Dopiero wtedy odetchnę z ulgą
Pozdrawiam Was wszystkie!
Oczywiście
martyna222
udało się ! :)
JA czuję to samo... cieszę się bardzo jak komuś się udaję. Czasem nie wierzę że mi się kiedyś uda- ale walczę i musi się udać!Wiecie co dziewczyny
Bardzo Wam Zafasolkowanym zazdroszcze. Ciesze sie razem z wami i po cichu zazdroszcze - ze przede mne jeszcze taka dluga droga i w sumie niewiadoma, a Wy juz serduszko nosicie w sobie. Ach....
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kurde
Nadal mnie jajniki bola, mimo ze owu juz byla. Chyba cos jest na rzeczy - jakis torbiel albo inne dziadostwo. Chyba nie uciekne tym razem przed ginem. Trza uderzyc i sie zbadac
Nadal mnie jajniki bola, mimo ze owu juz byla. Chyba cos jest na rzeczy - jakis torbiel albo inne dziadostwo. Chyba nie uciekne tym razem przed ginem. Trza uderzyc i sie zbadac
K
Ktosiowa
Gość
JA czuję to samo... cieszę się bardzo jak komuś się udaję. Czasem nie wierzę że mi się kiedyś uda- ale walczę i musi się udać!
A mi się czasem wydaje, że ciąża to taki cel nie do osiągnięcia. Już kilka razy byłam baardzo blisko (na teście mi raz wyszły II kreski mimo, że ciąży nie było, nawet biochemicznej a w ostatnim cyklu @ spóźnił mi się aż 3 dni a miałam zawsze regularne i dostałam niestety @).
K
Ktosiowa
Gość
Kurde
Trzeba. Choć w niektórych przypadkach takie bolesności jajników są normalne po owulacji i są aż do @. Mnie bolą dziennie od 4 dnia po owulacji. Wcześniej tego nie miałam, badana byłam, więc albo ten cykl tak znoszę albo coś jest na rzeczy w co niestety powątpiewam znając moje "ogromne szczęście"

lolitka200
Ktosiowa
Pewnie masz racje. Tyle ze mnie nigdy nic nie boli, ani na @, ani na owu ani po. Po raz pierwszy mnie solidnie jajniki bola - juz 3 dzien...
Pewnie masz racje. Tyle ze mnie nigdy nic nie boli, ani na @, ani na owu ani po. Po raz pierwszy mnie solidnie jajniki bola - juz 3 dzien...
martyna222
udało się ! :)
może się jakieś cuda dzieją co?Ktosiowa
K
Ktosiowa
Gość
Ktosiowa
Czyli jedziemy na tym samym wózku
reklama
lolitka200
Ja u gina nie bylam wieki. Nie cierpie tego rozkraczania sie przed inna osoba - nawet jesli to jest gin. Wrrrr.......
Poczekam do nastepnego miesiaca i wtedy zaczne, bo musze wsie testy porobi tak czy inaczej przed rozpoczaciem procedury
Poczekam do nastepnego miesiaca i wtedy zaczne, bo musze wsie testy porobi tak czy inaczej przed rozpoczaciem procedury
Podziel się: