reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Na glupote jak na razie leku nie znaleziono. Ten kto wynajdzie zbije majatek - bo tych co trzeba nim potraktowac jest wielu
butterfly27
Fanka BB :)
Ja też wkurzyłam się na M.Cześć Dziewczyny!! Jestem dzisiaj strasznie zła. Mój luby ledwo przyszedł z pracy i potrafił mnie już z równowagi wytrącić.. masakra... wszystko mnie dzisiaj wkurza(

Salfazin jest tańszy-jeśli dobrze pamiętam 25 zł za 100 tabletek.a tak wogole, to poszlam dzis do apteki po tabsy dla moje małża te Androvit i one kosztuja 30 złza jedno opakowanie szok
myslalam ze to w granicach cos jak folik.....
Nie stresuj się. Ja już swojemu garnitur przygotowałam na jego ostatnią drogę tak mnie wkurza.

Super! :-).A... i plamienie minelo![]()
Witaj!Witam Was wszystkie![]()
Życzę owocnych staranek!

Witajcie babeczki :-):-)
Dziś weszłam w 9 tydzień
Kinguś gratuluję! Jak ten czas szybko mija...jeszcze troszkę i Maleństwo będzie na świecie

alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
Alisa79-faktycznie niepoważnie sie zachowują! No ale cóż mozesz...jak trza to trza poczekac. Daj znac jak bedziesz miala wyniki-trzymam kciukaski!:-)
Trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Na wyniku mam takie widełki podane:
2-3 tydzien: 101-4 870
3-4 tydzien: 1 110-31 500
Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)
K
Ktosiowa
Gość
Butterfly27 u mnie teraz zostało czekać
Termin spodziewanej 16-19 marca. 15 marca mam urodzinki, fajnie by było mieć po nich prezent troszkę spóźniony, ale jednak najpiękniejszy w postaci Fasolki
K
Ktosiowa
Gość
Trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)
Ojej, serdecznie gratuluję
martyna222
udało się ! :)
gratuluję!!!!!! Super wynik betki!!!!trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)
lolitka200
Aliso
W koncu
))))
W koncu

lolitka200
Wiecie co dziewczyny
Bardzo Wam Zafasolkowanym zazdroszcze. Ciesze sie razem z wami i po cichu zazdroszcze - ze przede mne jeszcze taka dluga droga i w sumie niewiadoma, a Wy juz serduszko nosicie w sobie. Ach....
Bardzo Wam Zafasolkowanym zazdroszcze. Ciesze sie razem z wami i po cichu zazdroszcze - ze przede mne jeszcze taka dluga droga i w sumie niewiadoma, a Wy juz serduszko nosicie w sobie. Ach....
reklama
K
Ktosiowa
Gość
Mój brat ma dwóch 2.5 letnich bliźniaków a 8 marca dowiedziałam się, że bratowa jest znowu w ciąży
Tej to dobrze... Ostatnio jakoś nie potrafię się cieszyć gdy widzę wokoło same ciążarówki. A jeszcze jak ta ciężarówka jest w rodzinie to już w ogóle.. Podobno mój stan jest normalny i minie, ale pewnie wraz z moim zaciążeniem. Bo niestety jak ludzie szalenie pragną bobaska to się nie udaje a kiedy nie chcą, nie planują, to bam.
Podziel się: