reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Na glupote jak na razie leku nie znaleziono. Ten kto wynajdzie zbije majatek - bo tych co trzeba nim potraktowac jest wielu:)

Cześć Dziewczyny!! Jestem dzisiaj strasznie zła. Mój luby ledwo przyszedł z pracy i potrafił mnie już z równowagi wytrącić.. masakra... wszystko mnie dzisiaj wkurza :((
Ja też wkurzyłam się na M. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a tak wogole, to poszlam dzis do apteki po tabsy dla moje małża te Androvit i one kosztuja 30 zł:szok::szok: za jedno opakowanie szok:szok: myslalam ze to w granicach cos jak folik.....
Salfazin jest tańszy-jeśli dobrze pamiętam 25 zł za 100 tabletek.
Nie stresuj się. Ja już swojemu garnitur przygotowałam na jego ostatnią drogę tak mnie wkurza.
:-D:-D:-D:-D:-D
.A... i plamienie minelo :p
Super! :-)
Witam Was wszystkie:);)
Witaj!
Życzę owocnych staranek!:-D
Witajcie babeczki :-):-)
Dziś weszłam w 9 tydzień

Kinguś gratuluję! Jak ten czas szybko mija...jeszcze troszkę i Maleństwo będzie na świecie:-D

Alisa79-faktycznie niepoważnie sie zachowują! No ale cóż mozesz...jak trza to trza poczekac. Daj znac jak bedziesz miala wyniki-trzymam kciukaski!:-)

Trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Na wyniku mam takie widełki podane:
2-3 tydzien: 101-4 870
3-4 tydzien: 1 110-31 500

Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)

Butterfly27 u mnie teraz zostało czekać;) Termin spodziewanej 16-19 marca. 15 marca mam urodzinki, fajnie by było mieć po nich prezent troszkę spóźniony, ale jednak najpiękniejszy w postaci Fasolki:)

Trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Na wyniku mam takie widełki podane:
2-3 tydzien: 101-4 870
3-4 tydzien: 1 110-31 500

Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)

Ojej, serdecznie gratuluję:) Możesz zarażać hehe:)

Wiecie co dziewczyny

Bardzo Wam Zafasolkowanym zazdroszcze. Ciesze sie razem z wami i po cichu zazdroszcze - ze przede mne jeszcze taka dluga droga i w sumie niewiadoma, a Wy juz serduszko nosicie w sobie. Ach....

reklama
Mój brat ma dwóch 2.5 letnich bliźniaków a 8 marca dowiedziałam się, że bratowa jest znowu w ciąży:p Tej to dobrze... Ostatnio jakoś nie potrafię się cieszyć gdy widzę wokoło same ciążarówki. A jeszcze jak ta ciężarówka jest w rodzinie to już w ogóle.. Podobno mój stan jest normalny i minie, ale pewnie wraz z moim zaciążeniem. Bo niestety jak ludzie szalenie pragną bobaska to się nie udaje a kiedy nie chcą, nie planują, to bam.

Do góry