K
Ktosiowa
Gość
kochana dokładnie 2 lata i 2 miesiące... zaplanowana była IUI ale niestety cykl okazał się bezowul. teraz czekam na nowy - stymulacja i IUI!
Łoł.. no to tym bardziej trzymam kciuki, musi się udać:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana dokładnie 2 lata i 2 miesiące... zaplanowana była IUI ale niestety cykl okazał się bezowul. teraz czekam na nowy - stymulacja i IUI!
kurde a ta dziewczyna z tego wątku z ręką co zaszła w ciąże palcem... to jakaś ściema... jakaś głupia- robi sobie z nas żarty czy co?
Przytulam mocno. Mi kiedyś nawet brzuszek się powiększył lecz zawsze po zrobionym teście przychodziła @. To prawda, że czasem za mocno chcemy ale niestety takie już jesteśmy.Dziewczyny byłyście kochane, odpedząłyscie @ , uwierzyłyście tak samo ja ja w moja fasolke..i powiem Wam:
nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwila test
oczywiscie 1 kreska
Te pobolewania to rzeczywiście mogą być na owulację ale ze śluzem to już problem. Poczekaj parę dni i zobaczymy co się wydarzy.Dziewczyny
Czy Wy odczuwacie owu ? Macie jakies bole ? Nadety brzunio ?
Mnie normalnie dzisiaj brzucho tak nawala, ze szok. I jajniki kluja. Nie wiem czy to moze owu bo nigdy wczesniej nie czulam owu...a teraz te dziwne bole. Nie wiem czy mam sie niepokoic, bo bole jajnikow mam juz drugi dzien
Sluz mam gesty tak ze szok - jak bita smietana (sorry za opis), wiec wogole nietypowy dla owu, wlasciwie mocno nieplodny....
Witaj:-)Witam was wszystkie!
Dlaczego od razu invitro? Masz drożne jajowody? Może wystarczy inseminacja. Badaliście nasionka M?zabieram sioe powaznie za bieranie kasy na in vitro
Zastrzyk domięśniowy. Ja kiedyś gadałam z pielęgniarką i ona mówiła, że sama by sobie nie zrobiła zastrzyku. Dla mnie było dziwne, że w prywatnej przychodni chcą skierowanie no ale niestety tak jest.Czy ktoras z Was, ktora brala pregnyl, moze mi powiedziec czy sie robi zastrzyk podskorny czy domiesniowy?
Też lubię tę sałatkęale jeżeli chodzi o sałatki - ja bardzo lubię tę warstwową z kurczakiem
1. na dno pierś kurczaka, podsmażona w kawałkach i wymieszana z przyprawą do gyrosa
2. por pokrojony w paseczki
3. puszka kukurydzy
4. pokrojone ogórki konserwowe w kostkę
5. kapusta pekińska
zalewasz to wymieszaną śmietaną (może być jogurt naturalny) z majonezem
niektórzy dają też trochę ketchapu na mięsko
Testy wychodzą pozytywne nawet kilka tygodni po poronieniu.Profilaktycznie zrobię test dzis i za dwa trzy dni i zobacz czy nadal jest pozytywny (znalazlam tanie źródełko: 6zł za bobotest)
Zaglądam codziennieKingus-ty tez ostatnio cos rzadziej zagladasz...jak tam u Ciebie te mdlosci?
Oj niech Cię M wycałuje ;-);-)ej u nas zaczal padac snieg
nabilam sobie mega guza na czole![]()
Login może zmienić moderator. Ja się przyzwyczaiłam do Twojego loginuMam pytanko natury technicznej. Mianowicie czy jest tu mozliwosc zmiany loginu?
Nie zapomnimy ;-)Nie zapomnijcie o mnie, ja wroce jak tylko sie uporam z zaleglosciami ktore mam :-zawstydzona/y:
BUZKA
Bardzo się cieszę :-):-):-):-)A... i plamienie minelo![]()
WitamWitam Was wszystkie![]()
Bardzo lubię ich oglądaćz tym zębem to bujda - oglądałam w Pogromcach Mitów na Discovery - nie rozpuszcza się - ale jako odrdzewiacz to jak najbardziej...
kurde a ta dziewczyna z tego wątku z ręką co zaszła w ciąże palcem... to jakaś ściema... jakaś głupia- robi sobie z nas żarty czy co?
Witajcie babeczki :-):-)
Dziś weszłam w 9 tydzień
no cholera ale mnie to wkurzyło i że ma polisty. jajniki i coś tam... oj kurde ona myśli że trafiła na głupie?!Martynka
Sa ludzie i taboretyTeoretycznie mozliwe, praktycznie tez choc male prawdopodobienstwo
No ale tego nie wiem czy se zarty stroi czy naprawde taboret reprezentuje![]()