reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie babeczki :-):-)
Dziewczyny byłyście kochane, odpedząłyscie @ , uwierzyłyście tak samo ja ja w moja fasolke..i powiem Wam:
nie wytrzymałam i zrobiłam przed chwila test
oczywiscie 1 kreska
Przytulam mocno. Mi kiedyś nawet brzuszek się powiększył lecz zawsze po zrobionym teście przychodziła @. To prawda, że czasem za mocno chcemy ale niestety takie już jesteśmy.

Dziewczyny
Czy Wy odczuwacie owu ? Macie jakies bole ? Nadety brzunio ?
Mnie normalnie dzisiaj brzucho tak nawala, ze szok. I jajniki kluja. Nie wiem czy to moze owu bo nigdy wczesniej nie czulam owu...a teraz te dziwne bole. Nie wiem czy mam sie niepokoic, bo bole jajnikow mam juz drugi dzien
Sluz mam gesty tak ze szok - jak bita smietana (sorry za opis), wiec wogole nietypowy dla owu, wlasciwie mocno nieplodny....
Te pobolewania to rzeczywiście mogą być na owulację ale ze śluzem to już problem. Poczekaj parę dni i zobaczymy co się wydarzy.

Witam was wszystkie!
Witaj:-)

zabieram sioe powaznie za bieranie kasy na in vitro
Dlaczego od razu invitro? Masz drożne jajowody? Może wystarczy inseminacja. Badaliście nasionka M?

Eve nie napisałaś co u Ciebie

Czy ktoras z Was, ktora brala pregnyl, moze mi powiedziec czy sie robi zastrzyk podskorny czy domiesniowy?
Zastrzyk domięśniowy. Ja kiedyś gadałam z pielęgniarką i ona mówiła, że sama by sobie nie zrobiła zastrzyku. Dla mnie było dziwne, że w prywatnej przychodni chcą skierowanie no ale niestety tak jest.
A nie masz jakieś znajomej pielęgniarki?

ale jeżeli chodzi o sałatki - ja bardzo lubię tę warstwową z kurczakiem
1. na dno pierś kurczaka, podsmażona w kawałkach i wymieszana z przyprawą do gyrosa
2. por pokrojony w paseczki
3. puszka kukurydzy
4. pokrojone ogórki konserwowe w kostkę
5. kapusta pekińska
zalewasz to wymieszaną śmietaną (może być jogurt naturalny) z majonezem
niektórzy dają też trochę ketchapu na mięsko
Też lubię tę sałatkę :-D:-D:-D

Profilaktycznie zrobię test dzis i za dwa trzy dni i zobacz czy nadal jest pozytywny (znalazlam tanie źródełko: 6zł za bobotest :p )
Testy wychodzą pozytywne nawet kilka tygodni po poronieniu.

Kingus-ty tez ostatnio cos rzadziej zagladasz...jak tam u Ciebie te mdlosci?
Zaglądam codziennie :tak:
A mdłości są leciutkie wieczorami ale jem wcześniej kolację i jest ok.

ej u nas zaczal padac snieg:confused::baffled:
nabilam sobie mega guza na czole:baffled:
Oj niech Cię M wycałuje ;-);-)

Mam pytanko natury technicznej. Mianowicie czy jest tu mozliwosc zmiany loginu?
Login może zmienić moderator. Ja się przyzwyczaiłam do Twojego loginu:tak:

Nie zapomnijcie o mnie, ja wroce jak tylko sie uporam z zaleglosciami ktore mam :-:)zawstydzona/y:
BUZKA
Nie zapomnimy ;-)

A... i plamienie minelo :p
Bardzo się cieszę :-):-):-):-)

Witam Was wszystkie:)
Witam :-D

z tym zębem to bujda - oglądałam w Pogromcach Mitów na Discovery - nie rozpuszcza się - ale jako odrdzewiacz to jak najbardziej...
Bardzo lubię ich oglądać :tak::tak::tak:

Chyba dziś przyszły moje spodnie ciążowe może M odbierze mi później z poczty.
Jutro Wam napiszę jak wyglądają, mam nadzieje, że tak jak na zdjęciu :sorry2:

Dziś weszłam w 9 tydzień

Martynka

Sa ludzie i taborety:) Teoretycznie mozliwe, praktycznie tez choc male prawdopodobienstwo
No ale tego nie wiem czy se zarty stroi czy naprawde taboret reprezentuje:)

kurde a ta dziewczyna z tego wątku z ręką co zaszła w ciąże palcem... to jakaś ściema... jakaś głupia- robi sobie z nas żarty czy co?

Kurde z medycznego punktu widzenia to jest możliwe, jak on ma ekstra plemniki mcgywery a ona jajeczko spidi gonzales to kto wie :D, ale szczerze mowiac... bardziej stawiam na to że rzeczywiscie im ta guma pekla niz na ta reke...

A ja wczoraj owu mialam - cykl mi sie przesunal na 29 dni teraz...ciekawe

A u Was co slychowac...Ile dzisiaj fasolek :-)

Witam nowe na forum:blink:

reklama
Chyba dziś przyszły moje spodnie ciążowe może M odbierze mi później z poczty.
Jutro Wam napiszę jak wyglądają, mam nadzieje, że tak jak na zdjęciu :sorry2:

Dziś weszłam w 9 tydzień [/quote]

Kinguś cieszę się że u ciebie wszystko dobrze!!!:-):tak:

Do góry