reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Martynka

Cuda sie zdarzaja, ale nie tym razem. Po pierwsze - nie seruchowalismy, bo wogole na to nie patrze ostatnio wiedzac ze "nie mozemy". Wiec fizycznie cud niemozliwy. Ale mam nadzieje na cud przyszly- ze sie moze cos u mojego zmieni

reklama
Trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)
GRATULUJĘ :-D:-D:-D
Butterfly27 u mnie teraz zostało czekać;) Termin spodziewanej 16-19 marca. 15 marca mam urodzinki, fajnie by było mieć po nich prezent troszkę spóźniony, ale jednak najpiękniejszy w postaci Fasolki:)
Trzymam więc kciuki aby @ spóźniła co najmniej 9 miesięcy.:-D

Martynka

Cuda sie zdarzaja, ale nie tym razem. Po pierwsze - nie seruchowalismy, bo wogole na to nie patrze ostatnio wiedzac ze "nie mozemy". Wiec fizycznie cud niemozliwy. Ale mam nadzieje na cud przyszly- ze sie moze cos u mojego zmieni
no kochana a kiedy powtarza badania?? ja swojego też muszę wysłać na powtórkę ciekawe czy coś się poprawiło?

Wiecie co dziewczyny

Bardzo Wam Zafasolkowanym zazdroszcze. Ciesze sie razem z wami i po cichu zazdroszcze - ze przede mne jeszcze taka dluga droga i w sumie niewiadoma, a Wy juz serduszko nosicie w sobie. Ach....

Lolitko, ale Tobie też się uda, zobaczysz. Ja wiem, łatwo tak pisać, ale to się sprawdza. To kwestia czasu. Jak jakiś czas temu napisałaś, że latem będziesz mamą, to to była - i nadal jest świetna wiadomość - i ja Ci z kolei troszkę zazdrościłam, że da się przewidzieć już termin!!! Ja nadal miotałam się z tą wielką niewiadomą, czy ze mną wszystko ok, zresztą wiesz, jak było.... Ja naprawdę rozumiem, co znaczy czekać...

Martynka

Badania powtarza w nastepnym tygodniu. Boze modle sie zeby sie stal cud. Choc tez nie wariuje, bo szanse na cud sa takie jak.,.....szanse na cud ;-)

W piatek robi badanie chyba i wyniki sa tego samego dnia wiec we will see

Alisko - ano niby dobrze wiedziec kiedy. Lato bedzie moje....choc nie pogardzilabym juz wiosna;-)

Martynka

Badania powtarza w nastepnym tygodniu. Boze modle sie zeby sie stal cud. Choc tez nie wariuje, bo szanse na cud sa takie jak.,.....szanse na cud ;-)

Alisko - ano niby dobrze wiedziec kiedy. Lato bedzie moje....choc nie pogardzilabym juz wiosna;-)
trzymam kciuki!!!

Martynka

Lolitka, ja Ci powtarzam: LATO JEST TWOJE!!!!:tak::tak::tak: ... a może i już wiosna ;-) Cud, nie cud, ale się zdarza i to częściej niż nam się wydaje.
Na urlop jechałam z myślą, że odpocznę od starań, bo już i tak było po owulacji i następowały dni "suche". W głowie miałam przykazanie, że mam sie "wyluzować" , co wiadomo, łatwo się mówi, gorzej osiąga. Tymczasem liczę i liczę i chyba jednak mój cud nastąpił w tych niby nic nie obiecujących dniach.

reklama
Trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Na wyniku mam takie widełki podane:
2-3 tydzien: 101-4 870
3-4 tydzien: 1 110-31 500

Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)
no to się doczekałaś pięknej bety - tylko pozazdrościć. Ja też kcem taką mieć i to już już już:tak::tak::tak:

Butterfly27 u mnie teraz zostało czekać;) Termin spodziewanej 16-19 marca. 15 marca mam urodzinki, fajnie by było mieć po nich prezent troszkę spóźniony, ale jednak najpiękniejszy w postaci Fasolki:)
faktycznie piękny prezent. Może i ja dostanę taki na swoje urodzinki bo cykl kończy mi się ok 28 a urodzinki mam 30 marca więc wskazane jak najbardziej:-):-):-)
Bo niestety jak ludzie szalenie pragną bobaska to się nie udaje a kiedy nie chcą, nie planują, to bam.
dokładnie tak, masz rację - tu na forum też to się działo - odpuszczasz i masz...
Kurde
Nadal mnie jajniki bola, mimo ze owu juz byla. Chyba cos jest na rzeczy - jakis torbiel albo inne dziadostwo. Chyba nie uciekne tym razem przed ginem. Trza uderzyc i sie zbadac

koniecznie przejdź się do gina bo najważniejsze to być zdrową..
no i powodzenia na badankach

Do góry