Olica-super!!!! Bardzo sie ciesze!!! faktycznie w twoim wypadku beta jest zbedna...fasolka daje wyrazne sygnalki!!!
No ja nie w szlafroczku ale odczucia mam podobne...to juz Ferdek kiepski kalesonki przynajmniej wklada![]()
Jesteś przemiła :-)
Stosuję leżenie bykiemlepsza polowa lata kolo mnie nawet kartki papieru nie moge podniesc bo za ciezka
, karmi mnie, poi mnie i w ogole ... pies lezy obok ale nie jest tak obslugiwany
, koty nad gową jest bosko. Obejrzalam juz: efekt motyla, tarzana w wersji dla dzieci disney, drobne cwaniaczki allena, teraz wrzuce bridget jones.
A... i plamienie minelo![]()
Nie mogę dzis przestać o Tobie myśleć :-)
Heh, to najfajniejsze forum pod sloncemtu mozna nie być cierpliwym i poleciec z tym testem rano do kubka sikac i maczac lub wpuszczac kropelki i patrzec z zegarkiem w reku i... niezaleznie od efektow zawsze ktos cie pocieszy lub przytuli ze szczescia (tak wirtualnie) .
JA "zmarnowałam" 3 testy przed terminem @ i teraz sprawdzam poziom zafasolkowania po plamieniach.
Też nad tym myślalam, skoro bety nie robię.
w 3 dc cyklu mam przyjść po leki - jeszcze nie wiem co przepisze?a potem pregnyl na pekanięcie i do dzieła!!;-)
Musi się udać, musi, musi, musi, musi !!!!
Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
W niedzielę 8 marca wklejałam Wam zdjecie mojego pozytywnego testu i bardzo się cieszyłam.Wczoraj zaczęłam plamić i nadal mam brązowe plamienie tylko że większe niż wczoraj.
Dzisiaj zrobiłam badanie HCG i z badaniem poszłam do lekarza.
Wynik hcg mniej niż 10 negatywny.Lekarz powiedział że fasolki nie ma i powiedział że nie robi się testów przed terminem okresu bo są wczesne poronienia i takie tam pier.....
Rozkleiłam się i całą drogę do domu ryczałam tak mi smutno.
Karola dobiłaś mnie, jak mi przykro.
Taka ładna była ostatnia niedziela......
Dziękuję.
Nie robiłam badań nic na ten temat mi nie mówił.On raczej był zły na mnieco wywnioskowałam z jego tonu że po co ten test tak wczesnie.
Przy okazji hcg dzisiaj zrobiłam grupe krwi,toxo,różyczkę,cytomegalię.
Nie wiem co teraz mam robić czekać na @?
Nie wiem co powiedzieć....
Co konował to inne zalecenia!
Mój kazał leżeć, wypozywać, nie strsować się i przyjsc za dwa tygodnie.
Robie zwykle testy zeby sprawdzic czy beta jest na podobnym poziomie i mam sie stawic 23 na kontrole. Dzieki lezakowaniu plamienia mi ustaly.
Podobno te plamienia to nic nadzwyczajnego i 40% kobiet je ma...
Oby wszystko było okey.