reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Olica-super!!!! Bardzo sie ciesze!!! faktycznie w twoim wypadku beta jest zbedna...fasolka daje wyrazne sygnalki!!!

No ja nie w szlafroczku ale odczucia mam podobne...to juz Ferdek kiepski kalesonki przynajmniej wklada:-D

Jesteś przemiła :-)

Stosuję leżenie bykiem :) lepsza polowa lata kolo mnie nawet kartki papieru nie moge podniesc bo za ciezka :D, karmi mnie, poi mnie i w ogole ... pies lezy obok ale nie jest tak obslugiwany :D, koty nad gową jest bosko. Obejrzalam juz: efekt motyla, tarzana w wersji dla dzieci disney, drobne cwaniaczki allena, teraz wrzuce bridget jones.

A... i plamienie minelo :p

Nie mogę dzis przestać o Tobie myśleć :-)

Heh, to najfajniejsze forum pod sloncem :) tu mozna nie być cierpliwym i poleciec z tym testem rano do kubka sikac i maczac lub wpuszczac kropelki i patrzec z zegarkiem w reku i... niezaleznie od efektow zawsze ktos cie pocieszy lub przytuli ze szczescia (tak wirtualnie) .

JA "zmarnowałam" 3 testy przed terminem @ i teraz sprawdzam poziom zafasolkowania po plamieniach.

Też nad tym myślalam, skoro bety nie robię.

w 3 dc cyklu mam przyjść po leki - jeszcze nie wiem co przepisze?:baffled: a potem pregnyl na pekanięcie i do dzieła!!;-)

Musi się udać, musi, musi, musi, musi !!!!

Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
W niedzielę 8 marca wklejałam Wam zdjecie mojego pozytywnego testu i bardzo się cieszyłam.Wczoraj zaczęłam plamić i nadal mam brązowe plamienie tylko że większe niż wczoraj.
Dzisiaj zrobiłam badanie HCG i z badaniem poszłam do lekarza.
Wynik hcg mniej niż 10 negatywny.Lekarz powiedział że fasolki nie ma i powiedział że nie robi się testów przed terminem okresu bo są wczesne poronienia i takie tam pier.....
Rozkleiłam się i całą drogę do domu ryczałam tak mi smutno.

Karola dobiłaś mnie, jak mi przykro.
Taka ładna była ostatnia niedziela......

Dziękuję.

Nie robiłam badań nic na ten temat mi nie mówił.On raczej był zły na mnie:wściekła/y: co wywnioskowałam z jego tonu że po co ten test tak wczesnie.
Przy okazji hcg dzisiaj zrobiłam grupe krwi,toxo,różyczkę,cytomegalię.
Nie wiem co teraz mam robić czekać na @?

Nie wiem co powiedzieć....

Co konował to inne zalecenia!
Mój kazał leżeć, wypozywać, nie strsować się i przyjsc za dwa tygodnie.
Robie zwykle testy zeby sprawdzic czy beta jest na podobnym poziomie i mam sie stawic 23 na kontrole. Dzieki lezakowaniu plamienia mi ustaly.
Podobno te plamienia to nic nadzwyczajnego i 40% kobiet je ma...

Oby wszystko było okey.

reklama
Olica dzięki za wsparcie.Dobrze że jeszcze nikomu nic nie mowiliśmy bo wszyscy z rodziny by mi współczuli i byli by smutni.Cieszę się że u ciebie wszystko dobrze.
Proszę dbaj o siebie i fasolkę.
Ja już uciekam bo zaraz mój misiek będzie w domu i muszę się ogarnąć aby nie widział że znowu płakałam.

Tacy są Faceci!!! mój dzisiaj oglądał film i był zdziwiony że dziewczyna po urodzeniu chodzi rozkrokiem bo ją wszystko boli. Uważa że przecież już po tygodniu to powinna biegać :)) ale mu powiedziałam że jak ja kiedyś urodzę i będzie mnie bolało to go ...... nie wiem co mu zrobię :)))

Oczywiście, trzymam mocno:tak: i Tobie też bardzo dziękuję. Ja idę 21.03. - licząc od ostatniej miesiączki to będzie połowa 8 tc., wtedy już powinno być serduszko...
Na pewno już będzie pieknie biło:-D
Ja nie liczę na zbyt wiele, będzie to 5 tydzień od @, ale mam nadzieję że będę spokojniejsza po rozmowie z gin.
Jak sie czujesz. Masz jakieś objawy?

Ja tylko wiem jedno:
UMIERAM Z BULÓW @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biedactwo. Przytulam

Ostatnia edycja:
Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
W niedzielę 8 marca wklejałam Wam zdjecie mojego pozytywnego testu i bardzo się cieszyłam.Wczoraj zaczęłam plamić i nadal mam brązowe plamienie tylko że większe niż wczoraj.
Dzisiaj zrobiłam badanie HCG i z badaniem poszłam do lekarza.
Wynik hcg mniej niż 10 negatywny.Lekarz powiedział że fasolki nie ma i powiedział że nie robi się testów przed terminem okresu bo są wczesne poronienia i takie tam pier.....
Rozkleiłam się i całą drogę do domu ryczałam tak mi smutno.
Nie martw się, za kolejne 4 tygodnie znów będziesz pełna nadziei - zobaczysz. Będzie dobrze bo tu inaczej być nie może:-):-):-):-) i uśmiechnij się...
Aha to juz sie orjetuje.
No nie..pytam sie jego czy mamy przyjsc do niego porozmawiac a on mowi ze nie trzeba..jego badanie kiepsko wyszlo wiec musimy szybko do kliniki..wiec sie zgodzilam..teraz mielismy isc prywatnie zrobic jego badanie ale znow za dwa mc bede tam robic..a Moj juz nie pije kawy,nosi luzniejsze portki,kupuje mu rybki i tran pije,witaminki i nie lezy w wannie..zabronilam:-)
Mój od dwóch lat nie pali, od roku kawy nie pije i od około 1,5 roku sporty uprawia.. Jego żołnierzyki powinny być już generałami a tu nic. Co prawda badań nie robiliśmy bo zakładamy na razie, że skoro jedno dziecko już mamy to pewnie nie tu leży problem ale jak nic dalej nie wsóramy to trzeba będzie i K zrobić badania...
Siema, ja tu znowu na sekundke tylko.

Kurde ale mnie zdenerwowal ten watek o lasce, co sie palcami zapladniala...
Nie moglam sie powstrzymac i musialam dodac swoje 3 grosze.

Rzuccie okiem :

Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy
?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "

Nie jest za ostro??

Buzka i uciekam pisac prace :-D
dokładnie - lepiej pisać pracę niż starać się ją zrozumieć...
Już nie testuje przed terminem @ dopiero tydzień po terminie.
ja też się dołączam - nie wcześniej niż po terminie @

Andzia - wytrwałości w czytaniu...

reklama
Szczególny przypadek?:-D
ja z tej baby nie moge.. szkoda ze analnie sie nie przytulala i plemniki przez sciane nie przeszly..

Trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Na wyniku mam takie widełki podane:
2-3 tydzien: 101-4 870
3-4 tydzien: 1 110-31 500

Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)
gratulacje, spokojnych 9 miesiecy

Mój brat ma dwóch 2.5 letnich bliźniaków a 8 marca dowiedziałam się, że bratowa jest znowu w ciąży:p Tej to dobrze... Ostatnio jakoś nie potrafię się cieszyć gdy widzę wokoło same ciążarówki. A jeszcze jak ta ciężarówka jest w rodzinie to już w ogóle.. Podobno mój stan jest normalny i minie, ale pewnie wraz z moim zaciążeniem. Bo niestety jak ludzie szalenie pragną bobaska to się nie udaje a kiedy nie chcą, nie planują, to bam.
ja tez ostatnio same wózki ciezarowki widze.. masakra..

Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie:happy: Jeszcze jakbyście tak mogły trzymać mocno kciuki za pierwszą wizyte z usg.....co??Potrzymacie jeszcze trochę? Dopiero wtedy odetchnę z ulgą:zawstydzona/y: Pozdrawiam Was wszystkie!
trzymam kciuki kochana

no to mężusiowi pomysł podsunęłaś:-):-D
a pęcherzyk - no, no, no...;-)
tiaaa obawiam sie ze znow dzis bedzie próbował, bo ja to mam jednego sutka oklaptusa a teraz po pelingu stał, że ho ho.. takze tak łatwo nie odpusci..

Do góry