HankaM
Fanka BB :)
Mam talent do robienia burdelu.
Zachciało mi się ruskich pierogów, ale ciasta i farszu narobiłam na jakieś 200 szt.
A sajgon w kuchni jak po tornado, a śmieszniejsze że rano posprzątałam.
Zrobiłam sobie chwilę przerwy przed zalepieniem 200 szt pierogów, będę się je......bać do nocy chyba. Głupim to sie trzeba urodzić.
Zaraz zobaczę co się działo, ale coś czuje że się zmęczę.
Zachciało mi się ruskich pierogów, ale ciasta i farszu narobiłam na jakieś 200 szt.
A sajgon w kuchni jak po tornado, a śmieszniejsze że rano posprzątałam.
Zrobiłam sobie chwilę przerwy przed zalepieniem 200 szt pierogów, będę się je......bać do nocy chyba. Głupim to sie trzeba urodzić.
Zaraz zobaczę co się działo, ale coś czuje że się zmęczę.

Ja sie staram nauczyc M zeby mniej pil, bo on jak sie dorwie.... Kiedys kupilismy pudelko z 8 puszkami - jego 4 puszki zniknely momentalnie...
jaka ja jestem glupia nie zaszlam przez prawie dwa lata ( z leczeniem i bez ) a myslalam ze moze teraz mi sie udalo, musze isc sie leczyc
a teraz dlaczego tak myslalam:
w 13 dc pojawil mi sie sluz plodny ( co bylo dla mnie wielkiem zdziwieniem poniewaz bralam wczesniej clo 4 cykle i zawsze mialam problem ze sluzem bo wogole go nie bylo ) oczyswiscie przytulanki staralam sie zeby byly co 2 gora 3 dni. Ogolnie to nie wiem czy jezeli mi urosl jakis pecherzyk czy sam pekl ( zawsze bralam pregnyl na pekniecie ) w 18 dc zmierzylam sobie tempke rano patrze a tu 36.9
dodam ze nie jestem chora ani przeziebiona, juz sama nie wiem co myslec, mierzylam tez tempke przed 13 dc i byla 36.5 ( mierze o tej samej godzinie przed wstaniem )