gosia:)
z nadzieją w przyszłość
kulaszusza - powrotu szybkiego do zdrowia życzę. Ja jestem w sumie czwarty miesiąc ciągle przeziębiona i już mam dość - przyszła by już wiosna i ciepełko

a ktory dzien cyklu masz dzisiaj - już powinnaś testować czy jeszcze nie??Może umówimy się że każda może dziennie napisać 3 posty co? Bo tak pedzicie że szok, ale nadrobiłam wszystko.
Ja w sumie też mam ochotę test zrobić ale tylko po to aby się upewnić że w ciąży nie jestem bo już mi odbija. Dziś znów na wkładce pojawiła się plamka tym razem taka rdzawa raczej jak moje plamienie kiedyś przed @. Jużię nie nakręcam, pewnie ta sytuacja spowodowana jest Dostinexem i zapaleniem oskrzeli i nie ma żadnej fasolki.
A tak na marginesie to mam chorę sny i moja mama też. Mnie sięśniło że zrobiłam będę i wynik oznaczał ciąże ale coś za mało ta beta przyrastała. Mamie natomiast się śniło że poszła na spacer na morze i z daleka widziała wyspę jakby skałę i było tam mnóstwo bocianów. Szokwkurza mnie to czekanie, jakieś sny głupie a potem jak zawsze co... idiotyczne odczucie oszukania i zawód kiedy znów @ przychodzi. I znów sobie mówię może w następnym cyklu i tak to powtarzam już ze 2 lata. Może się poddać to wszystko bez sensu. Chyba @ przyjdzie bo mam podły nastój.