reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINKA
Ktos nas najwidoczniej chcial porobic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Owszem zwalni to mieszkanie w czerwcu ale jest to mieszkanie nalezace do TBS.I On chcial od nas kase no i w TBS tez trzeba dac a do tego zeby dostac miewszkanie z TBS trzeba byc na liscie,na ktora nie przyjmuja zapisow

reklama
Miałam pawilon z rajstopami stanikami i takie tam...
Codziennie trzeba po towar jeździć, pracownika opłacić... Miałam dosyć...
A rajstopy jeszcze zalegają w szafie :baffled: Czasami wystawiam na allego jak mam wene:rofl2:

Ja się troszkę martwię czy ja gardło nie boli, mam nadzieję, ze się odemnie nie zarazi...

Znacie może kogoś kto chce tanio skompletować wyprawkę, bo ja porządki robię :rofl2:

~Szafa Helenki~ wyprawka 10szt 62cm body koszulki (581971040) - Aukcje internetowe Allegro

:rofl2::rofl2::rofl2:
a co dla mlautkiej nic nie zostawisz???

ona ćwiczyła na takiej zwykłej gumowej piłce jak dzieciaki mają latem na plaże tylko nie dmuchanej tylko taka z gumy i codziennie 3-4 razy po 10 minut jak po 3 miesiącach pojechali do lekarza to był w szoku że taka poprawa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja nie mam duzej tej pilki ale mam .to bedziemy cwiczyc mam nadziej ze pomzoe

u nas też na tbs nie ma zapisów a zresztą chyba kryterium dochodowego nie spełniamy a do d*** z tym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze dowikla że się nie wkręciliście w to:tak::tak::tak::tak::tak::cool:

u nas też na tbs nie ma zapisów a zresztą chyba kryterium dochodowego nie spełniamy a do d*** z tym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze dowikla że się nie wkręciliście w to:tak::tak::tak::tak::tak::cool:
Ja najpierw wszystko sprawdzałam:tak:Pojechalam nawet do tych TBS sie dowiedziec
Na razie daje sobie spokoj
No ale moze jak bedzie jakas wolna lista to sie zapisze-zobaczymy;-):-)

mama helenki ubranka śliczne i cena mała napewno szybko ktoś kupi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a ja od zawsze mam wrażenie że dla dziewczynek są ładniejsze ubranka nawet teraz wchodząc do sklepu kupić coś antkowi najpierw wpadają mi w oko ubranka dla dziewczynek:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry