reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jesu jakbym chciala miec usg w domu :( zeby siedziec i patrzec czy male zdrowe... dostaje swira, latam co 5 min do lazienki, poklocilam sie z lepsza polowa o jakas bzdure. Moj Boże.

A co do kolan: ja mam nawykowe zwichanie rzepki kolanowej, dorobilam sie na zajeciach sportowych jak mialam 15 lat, sport to zdrowie :)

A za NK nie przepadam :)

reklama
od wczoraj mam dni plodne, tak mysle wczoraj mnie janik prawy napieprzal i mokro mi bylo, wiec chyba mi sie wczesniej zaczelo:dry: nie mam jak sprawdzic te testy owu jeszcze nie przylazly:dry: wiec bede z małżem w podrózy sie przytulac a nóż widelec cos wyjdzie:-D

w takim razie to jakąs nastrojową ta muzyke sciągaj, zeby było milo i przytulnie!
marzenixx-trzyamm kciuki za stosunkowo udany weekendzik!!!

od wczoraj mam dni plodne, tak mysle wczoraj mnie janik prawy napieprzal i mokro mi bylo, wiec chyba mi sie wczesniej zaczelo:dry: nie mam jak sprawdzic te testy owu jeszcze nie przylazly:dry: wiec bede z małżem w podrózy sie przytulac a nóż widelec cos wyjdzie:-D
Marzenix - dawaj czadu, to barbarzyncy maja czekac na jajeczko a nie odwrotnie :)

Jesu jakbym chciala miec usg w domu :( zeby siedziec i patrzec czy male zdrowe... dostaje swira, latam co 5 min do lazienki, poklocilam sie z lepsza polowa o jakas bzdure. Moj Boże.

A co do kolan: ja mam nawykowe zwichanie rzepki kolanowej, dorobilam sie na zajeciach sportowych jak mialam 15 lat, sport to zdrowie :)

Passingby-kochanie-nie mart sie, ja naprawde namaiwalabym cie na wizyte u innego gina, dla sprawdzenia i dla uspokojenia sie, bo to twojej wizyty jeszcze daleko i niepotrzebnie bedziesz sie tylko stresowala a to fasolce moze zaszkodzic...
Z naszejkalsy jestes rozgrzeszona-..my poszalalysmy troche z "anonimowoscią " na forum i sie ujawnily te i owe:-)) ale nie kazdy przeciez musi...
Klopot w tym ze oprocz Marzenixxx i Elizabeth nikogo nicki nie maja wiele wspolnego z imionami i teraz bedzie cyrk:-))) bo sie pewnie bedziemy gubić...:rofl2:

A co nawykowe zwichniecie rzepki??? ja sie objawia? co z tym robić?

ja z łapkami skacze do gory i prosze o zaproszenia na NK!!!!:-D:-D:-D
robilam sobie depilacje dzis woskiem sama , pierwszy raz.....:baffled: masakra jakas...:baffled::baffled: aauuuaaaa:szok::szok::szok: a i takk nie dokladnie sie nawyrywalo.....:baffled:
teraz mnie pachy bolą....:baffled:o miejscach bikini nawet nie wspomnę:baffled::sorry2:

Co do wosku, to wg mnie nie jest on za skuteczny.
Pachy i bikini najlepiej mi się usuwa najzwyklejszą maszynka jednorazową na sucho. Ważne by było na sucho. Nic nie boli, nie wyskakują chrostki, ładnie usuwają się włoski. wchodzi w nawyk co dwa trzy dni rano i po kłopocie. Wszelka depilacja w tych miejscach jest dla mnie za bolesna.

To ja tak mam z stawem w kostce prawa stopa. Już aktywny sport nie dla mnie.

A za NK też nie przepadam.

W.KROPECZKO - chodziło mi o to kolanko. Bidula:-( Ta alergia to najgorsze pod słońcem paskudztwo!

reklama
Nawykowe zwichanie rzepki kolanowej to takie gowno ze rzepka kolana lewego mi "ucieka" na zewnatrz stawu i jak mam uraz (poslizgne sie, ktos na mnie wpadnie - np pies) i nie mam na sobie stabilizatora to mi rzepka ucieka na bok -wyskakuje ze stawu - co... qurewsko boli i unieruchamia mnie na miesiac. Stalo mie sie tak juz z 15 razy :), obecnie sama sobie nastwiam rzepke (nauczyl mnie pewien chirurg, i rzeczywiscie jak sie to robi od razu to jeden bol). Nikomu nie zycze :)

Marzenixx - dajesz czadu i juz :)

Do góry