reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
moli zdrówka dla małego
minisia super wcina
wanilia asi ostatnio nie widać
marma oj kiedy jakieś wyjscie planujesz
Evelajna jejku, my jak mały się przebudzi to cisza, bo jak nas usłyszy to już woła
agamir moj juz próbował zjeśc szelki:)

My po spacerku zmokłam jak nie wiem, mały był pod folia a potem ganek. Ja po obiedzie dziś były naleśniki z serem

Moja nie trzyma butli i ma to gdzieś. Nie moze sobie zając rąk butlą bo ma ciekawsze rzeczy do robienia np. ciaganie mamy za palce i wyginanie je na różne strony albo ciaganie mamy za włosy itp itd:-D

Domi - ślicznie bużkę otwiera Twoja córa. Moja ostatnio pierdzioszki robi z obiadkiem w buzi. Efekt: mama w kropki, dziecko w kropki i wszystko naokoło w kropki.:-D

Co do chodzików, chodaków itp...U mne w rodzine chyba nikt tego nie stosuje. Chyba tylko u Natalki i Agatki ale one mają w tym roku 4 lata i nie chodzą:baffled:
A ja sama raczej nie kupie, jak dostaniemy w spadku to moze skorzystam;-)

Agamir Tolo kombinuje jak się uwolnić...Matko, ale on bystrzacha jest.

Byłam u fryzjera troche tył podciac bo już mi sie wywijał w nie ta stronę...chciałam isc na solarke ale kolejka. Jutro skocze;-)

Obraz 029.jpgObraz 025.jpg

tak wygląda Karolcia

KAKA ZDJECIE PROSZE. tOLO PO OBIADKU DAŁAM MU ŁYK SOCZKU Z KUBECZKA NORMALNEGO I SIE NAPIL , nIE CHCE KBUKA NIEKAPKA BO POTEM MOZE MIEC ZŁY ZGRYZ A PO 2 NIE PODOBAJA MI SIE TE KUBKI

Wlasnie zadzwonil maz ze jest po usg i ma torbiel na nerce i trzeba operowac k................................................

reklama
Cześć dziewczyny

Ja tylko zostawiam info, że żyję i mam się dobrze tylko troszkę zajęta jestem i poczytam was wieczorem; tymczasem miłego popołudnia dla wszystkich.
ps.: u nas WIOSNA :-)

Do góry